Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) | |
|
+6pilot Emre Caner_Y Özgür Kiraz Mert Irtem PETER 10 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
PETER General ADMIN
| Konu: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 02 Mayıs 2012, 13:46 | |
| DÜNYA TURU 2012 - ADIM 301301. KLAX - KABQ 301a. ABD, NEW MEXICO, ALBUQUERQUE, ALBUQUERQUE ULUSLARARASI SUNPORT, KABQ UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ----------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER 3.3 + özel ek ses paketleri PLAN - G FS EARTH MEYDANLAR --------------- KLAX - CLOUD9 KABQ - FRF STUDIO - freeware CALIFORNIA PHOTO - BLUE SKY SCENERY - freeware (evet böyle güzellikler bedava yapanlar var) EKLENTiLER VE FiLO ------------------------- ZINNERTEK ENVIRONMENT NIGHT HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV (özel ayar) ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON REAL ENVIRONMENT PRO LIGHTNING HD - ben MOON HD - ben FS GLOBAL 2010 MESH FS REAL TIME 1.91 FOLLOW ME CAR - DBS STUDIO ACTIVE SKY EVOLUTION (özel ayar) A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX (özel ayar) RADAR CONTACT 4.3 + özel ek ses paketleri FSPASSENGERS + özel ek ses paketleri FS2CREW ACTIVE CAMERA AES 2.21 release QUALITY WINGS B757-300 EXTERIOR LIGHTS (beta) - ben ATA AIRLINES - boyama QUALITY WINGS | |
| | | Mert Irtem WEB-Researcher
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 02 Mayıs 2012, 21:48 | |
| ss'ler çok güzel ellerinize sağlık hocam | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 02 Mayıs 2012, 23:18 | |
| - mertirtem demiş ki:
- ss'ler çok güzel ellerinize sağlık hocam
Teşekkürler !! | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 02 Mayıs 2012, 23:37 | |
| Vallaha, bu ekran görüntülerini (ne o öyle SS, Nazi der gibi :lol: ) yasaklayacağım yakında. Yeminle uçasım gelmiyor, şu görüntüleri almak için gerekli yazılımları yüklesem, daha uçak havalanmadan makine iflas eder :lol: Şaka bir yana, bir gün tekrar param olsun (para varken yapmadık şöyle bir sistem, az kaldı, 9 sene sonra evin borcu bitiyor, halen uçarsam) şöyle kral bir sistem yapacağım kendime, sonra gelsin böyle görüntüler | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 03 Mayıs 2012, 09:40 | |
| :lol: | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 03 Mayıs 2012, 11:23 | |
| DÜNYA TURU 2012 - ADIM 302302. KABQ - KMCI 302a. USA, MISSOURI, KANSAS CITY, KANSAN CITY INT. AIRPORT, KMCI UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ----------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER 3.3 + özel ek ses paketleri PLAN - G FS EARTH MEYDANLAR --------------- KABQ - FRF STUDIO - freeware KMCI - IMAGINE SIM EKLENTiLER VE FiLO ------------------------- ZINNERTEK ENVIRONMENT NIGHT HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV (özel ayar) ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON REAL ENVIRONMENT PRO LIGHTNING HD - ben MOON HD - ben FS GLOBAL 2010 MESH FS REAL TIME 1.91 FOLLOW ME CAR - DBS STUDIO ACTIVE SKY EVOLUTION (özel ayar) A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX (özel ayar) RADAR CONTACT 4.3 + özel ek ses paketleri FSPASSENGERS + özel ek ses paketleri FS2CREW ACTIVE CAMERA AES 2.21 release QUALITY WINGS B757-200 NATIONAL AIRLINES - boyama QUALITY WINGS | |
| | | Caner_Y Pilot-1
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 03 Mayıs 2012, 13:09 | |
| Peter hocam resimleriniz her zaman ki gibi sahane ::) Takipcinizim. "Eklentiler ve Filo" dan, ilk 4 eklentiyi bende kullaniyorum. 5. eklentiyi maalesef bir turlu bulamadim. (v8 degilde v6 yi buldum) 6. eklentinin kurulumu maalesef tamamlanamiyor, arastirdim bir turlu anlayamadim. Win7 de sorunlu sanirim. Manuelmi kurmamiz gerekiyor? Bilginiz var midir hocam? Ilgimi cekti hocam.. 7. ve 8. eklentiniz nedir ? Kendiniz yazilim mi hazirladiniz? 8)
En son Caner_Y tarafından Perş. 03 Mayıs 2012, 13:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 03 Mayıs 2012, 13:47 | |
| Teşekkür ederim !! 7. ve 8. benim özel çalışmam evet. 5. REAL ENVIRONMENT PRO, bir kaç kaplama seçeneği var, en iyisi bunu bi yere boş klasörüne kurmaktir. sonra bakıp hangisi hoşunuza giderse onu kullanacaksınız. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 04 Mayıs 2012, 13:56 | |
|
En son PETER tarafından Ptsi 07 Mayıs 2012, 13:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Ptsi 07 Mayıs 2012, 13:29 | |
| DÜNYA TURU 2012 - ADIM 304304. KEWR - CYDF 304a. KANADA, NEW FOUNDLAND AND LABRADOR, DEER LAKE, DEER LAKE HAVAALANI, CYDF UÇUŞ PLANLAMA VE DiSPEÇ ----------------------------------- FLIGHTSIM COMMANDER X TOPCAT 2.7 FLIGHT KEEPER 3.3 + özel ek ses paketleri PLAN - G FS EARTH MEYDANLAR --------------- KEWR - IMAGINE SIM CYDF - FLIGHT ONTARIO - freeware EKLENTiLER VE FiLO ------------------------- ZINNERTEK ENVIRONMENT NIGHT HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ENB BLOOM Series - Boris VORONTSOV (özel ayar) ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL AIRPORT ENVIRONMENT v8 - Chris ARRINGTON REAL ENVIRONMENT PRO LIGHTNING HD - ben MOON HD - ben FS GLOBAL 2010 MESH FS REAL TIME 1.91 FOLLOW ME CAR - DBS STUDIO ACTIVE SKY EVOLUTION (özel ayar) A2A SHOCKWAVE 3D LIGTS REDUX (özel ayar) RADAR CONTACT 4.3 + özel ek ses paketleri FSPASSENGERS + özel ek ses paketleri FS2CREW ACTIVE CAMERA AES 2.22 iFLY B737-700w FLAIR AIR - boyama Kyle HATCH | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 08 Mayıs 2012, 13:01 | |
| | |
| | | Emre Pilot-3
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 08 Mayıs 2012, 17:15 | |
| Hocam birşeyi çok merak ediyorum. Bu dünya turunun adım adım uçuş planlarını siz kendiniz mi hazırlıyorsunuz yoksa elinizde hazır bir kaynak mı var? Eğer varsa böyle bir kaynak paylaşırsanız çok memnun olurum. Yaza ben de dünya turu düşünüyorum da o yüzden soruyorum. İyi uçuşlar.. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 08 Mayıs 2012, 18:21 | |
| - Emre demiş ki:
- Hocam birşeyi çok merak ediyorum. Bu dünya turunun adım adım uçuş planlarını siz kendiniz mi hazırlıyorsunuz yoksa elinizde hazır bir kaynak mı var? Eğer varsa böyle bir kaynak paylaşırsanız çok memnun olurum. Yaza ben de dünya turu düşünüyorum da o yüzden soruyorum. İyi uçuşlar..
Planlamadan yürüyorum desem daha doğru olur. Canım nereye isterse oraya gidiyorum. Genelde, dolaştığım kıtada, bendeki olan, ücretli ya da ücretsiz tüm meydanlara, uğramaya çalışıyorum. Sıkıldığım zaman başka kıtaya gidiyorum Bir zamanlar buna göre tur yaptım, çok zevkli idi, DÜNYAYNIN 100 EN İŞLEK MEYDANLARI [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]IFR AVRUPA TURU [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ABD TURU [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]KUTUP'tan diğer KUTU'ba helezon şeklinde TURLARI [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]FLIGHTSIM ve AVSIM sitelerde dafa fazlası bulunur
En son PETER tarafından Çarş. 09 Mayıs 2012, 09:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Emre Pilot-3
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 08 Mayıs 2012, 18:33 | |
| Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ayrıca sizin planlama şekliniz de çok hoşuma gitti, ben de sizin gibi yaparım herhalde | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Salı 08 Mayıs 2012, 19:41 | |
| Ben de şöyle sorayım Peter hocama.. Ne kadar güçlü makina olsa da bu kadar dolaşılan turlardaki meydanların hepsi ama KOMPLE hepsini yükleyerek bu dünya turuna başladığınızı düşünmüyorum.. Çünkü bu kadar çok poligonu ve AI trafiği Microsoftun makineleri bile kaldıramaz . Doğru mu hocam?.. Şöyle düşünüyorum: Siz örneğin, Avustralia kıtasındaki meydanlara tur planladığınız zaman, sadece o kıtaya ait meydanları (yani turunuzu yapacağınız sceneryleri) ve oralara ait AI uçak/planları makinenize yüklüyorsunuz. O kıtada turunuz bittiğinde hepsini kaldırıp, bir sonraki tur etabında planladığınız bölgenin scenery ve AI'lerini yüklüyorsunuz.. Bu böyle devam ediyor...Doğru mu anlamışım hocam?.. Çünkü bir önceki turda kalan scenerylerin PC'de yer tutmasına gerek yok. Sadece gidilecek yerlerin sceneryleri olması makinayı da rahatlatır.. Saygılar. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 09 Mayıs 2012, 10:18 | |
| - pilot demiş ki:
- Ben de şöyle sorayım Peter hocama..
Ne kadar güçlü makina olsa da bu kadar dolaşılan turlardaki meydanların hepsi ama KOMPLE hepsini yükleyerek bu dünya turuna başladığınızı düşünmüyorum.. Çünkü bu kadar çok poligonu ve AI trafiği Microsoftun makineleri bile kaldıramaz . Doğru mu hocam?..
Şöyle düşünüyorum: Siz örneğin, Avustralia kıtasındaki meydanlara tur planladığınız zaman, sadece o kıtaya ait meydanları (yani turunuzu yapacağınız sceneryleri) ve oralara ait AI uçak/planları makinenize yüklüyorsunuz. O kıtada turunuz bittiğinde hepsini kaldırıp, bir sonraki tur etabında planladığınız bölgenin scenery ve AI'lerini yüklüyorsunuz.. Bu böyle devam ediyor...Doğru mu anlamışım hocam?.. Çünkü bir önceki turda kalan scenerylerin PC'de yer tutmasına gerek yok. Sadece gidilecek yerlerin sceneryleri olması makinayı da rahatlatır.. Saygılar. Aslında değil, tüm meydanları bende yüklü olarak tutuyorum, lakin sadece turumun adıma ve dolaştığım bölgeye ait olanları etkin hale getiriyorum, nedeni ise, bazı meydanlarda yaptığım değişiklikleri (ışıklandırma, approach dosyaları, AFCAD değişiklikleri) ve ücretli meydanların güncellemeleri, bunları kaldırıp tekrar, tekrar kurmak istemiyorum. Meydanlar etkin halde değilse, zaten MSFS'yi ve bilgisayarın performansını etkilemiyorlar, sadece sabit diskinde yer kaplıyorlar. AI trafik mecburen tüm dünyaya ait yüklüdür, eğer sadece bölgesel yapsaydım, o vakit Amerikada, Avrupalı olanlar göremezdim ve benzer. Yani benim yüklü olan MSFS sabit diskte yaklaşık 450 GB kaplıyor. Forumlarda "MSFS tekrardan kurmak zorunda kaldım, saatler sürdü ya da MSFS çöktü tekrardan kurmak zorundayım" çok okuduğum ve başıma da geldiği için artık 10 adım öndeyim, çünkü herhangi bir hatadan dolayı kaybetmeye karşı, MSFS'mi kurulmuş halinde haftada bir kere ve ya herhangi bir yeni yüklemeden önce, harici bir diske yedekliyorum. Öylece, herhangi bir sorunun olduğu zaman, hiç birşey tekrardan kurmak zorunda kalmıyorum. Bozulmuş, kurulmuş olanı silip, yedekten temizi geri alıyorum. Sadece bazı ücretli olan yazılımların şifreleri tekrar giriyorum. Ayrıyetten bir tane daha yedeğim var, o da hiç bir eklenti olmayan kurulmuş halinde MSFS. Buna "HAM YEDEĞi" diyorum, ihtiyacım olduğu herhangi bir zaman kurulmuş "saf" MSFS hazırdır (bazı zaman deneme amaçlı kullanıyorum, çakışmalar, hatalar, ve benzer) | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 09 Mayıs 2012, 14:35 | |
| | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 10 Mayıs 2012, 13:58 | |
| | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 10 Mayıs 2012, 14:48 | |
| Peter hocam, 36R pistine mi indiniz? Malum, pazartesi günü bu meydana uçtum, hemen soldaki pistte PAPI varken bu pistte yoktu, herhalde bende arıza var diyordum ki sizde de gözükmüyor. ILS olduğundan mı koymamışlar acaba diye düşünmeye başladım | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 10 Mayıs 2012, 16:13 | |
| 36R, evet. İlk ben de öyle düşündüm, sonra araştırdım, ve gerçekte 17R/35L ve 18L/36R pistelerde PAPI'ler yok. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 25 Mayıs 2012, 12:12 | |
| | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 25 Mayıs 2012, 13:15 | |
| | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 25 Mayıs 2012, 14:06 | |
| Özlemişiz bu görüntüleri | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) C.tesi 26 Mayıs 2012, 11:31 | |
| | |
| Konu: Geri: Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) C.tesi 26 Mayıs 2012, 12:04 | |
| | |
| | | | Dünya Turu - 2012 "11.Bölüm - ADIM 0301-0330" ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |