orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: A320-A321 SHARKLETS AİRBUS X EXTENDED PEGASUS AİRLİNES BOYAMASI Çarş. 18 Ara. 2013, 20:14 | |
| - semihatakan18 demiş ki:
- Hocam ama wilco bu bana fsx aerosoft x extended lazım :)
Upload ettiğin dosyayı aldım.Yarından itibaren boyamaya başlayacağım.Bayağıda karışıkmış.Biraz zor olacak.Hiç beyaza daha yakın bir texture yokmu ? Qatar biraz zorlayacak :) | |
|
| Konu: Geri: A320-A321 SHARKLETS AİRBUS X EXTENDED PEGASUS AİRLİNES BOYAMASI C.tesi 21 Ara. 2013, 16:01 | |
| Semih arkadaşım özelden boyama dosyasını mesaj atıyorum.Uçup sağından - solundan resim çekip buraya eklermisin.Bende fsx olmadığı için ezbere boyadım.Bakalım nasıl olmuş :) | |
|
Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: A320-A321 SHARKLETS AİRBUS X EXTENDED PEGASUS AİRLİNES BOYAMASI C.tesi 21 Ara. 2013, 18:34 | |
| - Erdinç TURKAN demiş ki:
- Wilco nun Airbus, A319 A320 ve A321 de FS2004 olarak yok, yukarıda Orhan hocamın çalışmasını yaptığı uçak IA uçaklardan yapımcı modeli wilconun base dosyalarıyla merge etmiş, işte yukarıda gördüğünüz gibi FS2004 de yapılan ilk wingletli airbuslar.Wingletlerin görünümü ve görselliği artık belli oldu, Project airbusda bunu bekliyorlardı, şimdi onlarda model üzerinde çalışmaya başladılar, önümüzdeki yılda herhalde sunum yaparlar.
Orhan hocamın kullandığı model nedense bende farklı görünüyor, Orhan hocamın uçaklarının üzerinde uydu antenleri var benimkilerde yok.
LTCM-LTAC FeelThere (Wilco) Airbus Vol. 1 A320 IAE Sharklets LM Aviation Merge Model: By Jonatha Silva/Gómez and Repainted by Adson Bruno Flo:290 KIAS:323 FS2004
NOT: Model ve sim :FeelThere (Wilco) Airbus Vol. 1 ile çalışıyor. Panel :FeelThere (Wilco) Airbus 2D panel, VC panel yok.
Ücretli uçak olduğu için sadece texturesini paylaşabilirsiniz. Erdinç hocam iyi akşamlar.Resimdeki uçağın yapımcısı nedir acaba? Nasıl temin edebiliriz? Textureleri çok güzel ve kaliteli görünüyor. | |
|
| |