Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Wilco Airbus A400M Turkish Paints | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: Wilco Airbus A400M Turkish Paints Paz 14 Haz. 2009, 01:17 | |
|
En son TUAF-Tora tarafından Paz 14 Haz. 2009, 10:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: Wilco Airbus A400M Turkish Paints Paz 14 Haz. 2009, 01:50 | |
| Harika olmuş Hocam Eline Sağlık. Hocam 3 tane link görünmüyor [url=]İndir[/url] olarak görünüyor.
En son epremsoft tarafından Paz 14 Haz. 2009, 03:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Wilco Airbus A400M Turkish Paints Paz 14 Haz. 2009, 02:37 | |
| Tora hocam.Uzun zamandan beri A400M için TUAF yapmayı listeme almıştım.Fakat iyi ki siz yaptınız!.. Çok mükemmel boyamalar hocam.Hem de Filo-Filo.. :helal!: Eline boyana,gözlerine sağlık.Teşekkür ederim.Aynen (+) lar gelsin!..(Download sayfasına eklendi hocam.) Bu arada bazı linklere Download adresi yazmamışınız.Ben mesajınızda belirttim.Eklediğinizde kırmızı yazılarımı silersiniz. :helal!:
En son pilot tarafından Salı 02 Şub. 2010, 23:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Wilco Airbus A400M Turkish Paints Paz 14 Haz. 2009, 03:50 | |
| Tora emegıne saglık dostum 2 sey sorucam Ucak nasil avioniklerini iyi yapmislarmi? bekleneni veriyormu? Tesekkurler | |
| | | TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: Geri: Wilco Airbus A400M Turkish Paints Paz 14 Haz. 2009, 10:11 | |
| Hocam gece geç saat oldu hepsini upload edemedim.Şimdi edip düzelteceğim.Ayrıca kokpitini beğenmedim uçağın amöa geri kalan herşey süper
İşlemler tamamdır | |
| | | phantomII ADMIN
| Konu: Geri: Wilco Airbus A400M Turkish Paints Paz 14 Haz. 2009, 13:06 | |
| Tora kaptan ellerine sağlık,, gördüğüm birkaç olumsuz yönü belirtmek isterim. Yeşil kamuflajlı olan modelde eürtim senesi kısmında 70 yazıyor. Daha adam akıllı uçmadı bile :) birde boyamalarda bayrak ve yuvarlak forsları çok büyük tutuyorsunuz onları birazdaha küçük uygularsanız çok daha güzel olur... Naçizane fikirlerim bu yöndedir. Emeğiniz için birkez daha teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
Edit : Sağ kanat fors altda üst boş :) sol kanat fors üstde alt boş :) | |
| Konu: Geri: Wilco Airbus A400M Turkish Paints Paz 14 Haz. 2009, 14:03 | |
| Hocam şöyle diyeyim ben sana.Wilconun kendi yaptığı Türk boyaması vardı.Bu kamuflajlı olan.Orda kuyruk numarası ve forslar o şekildeydi.Bende bozmak istemedim açıkcası ama Klasik griyi tamamen ben boyamadım.Kaplam falan o yüzden gerçeğe sadık kaldım.
Wilconunkini değiştirmemin sebebi, Türkiye'ye gelince o şekilde bir düzen olabilir diye.
Yani şimdi elimde kesin bir bilgi yok.Şöyle düşündüm adamlar o kadar yapmışlar,detaylarıda öğrenmişlerdir dedim.Ona göre boyamamışlardır kuyruk numarasını forsları falan diye.
O sebepten yani
Ayrıca hocam bayrak çok uygun aslında.Uçağın tamamına bakınca bit gibi kalıyor :D | |
| | | rybantics INACTIVE
| Konu: Geri: Wilco Airbus A400M Turkish Paints Salı 02 Şub. 2010, 21:14 | |
| Çok güzeller ama malesef bende bu uçak modeli yok. Nerden bula bilirim? | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Wilco Airbus A400M Turkish Paints Salı 02 Şub. 2010, 23:08 | |
| Hocam Wilco firmasının bütün ürünleri ücretli olduğundan bu uçak A400M de ücretlidir.Bundan dolayı maalesef paylaşımı yasaktır.Satın alınması gerekir. Aslında textuıre'lere dahi boyama izni veriyor mu?, bilemiyorum.Boyamadan önce Wilco'dan ingilizce olarak izin almak gerekiyor...diye biliyorum. Bunu en iyi öğrenme tarzı, Klasöründen çıkan Copyright PDF'sini okumak gerekir. Bazı firmalar yaptıkları uçakların gövde boyama texturelerini düzenledikten sonra kendilerine gönderilmesini,şayet kabul görürse belli sitelerde paylaşımına izin verebilir.Bazıları da hiç birşeye izin vermez.Ariane firması gibi... | |
| Konu: Geri: Wilco Airbus A400M Turkish Paints Çarş. 03 Şub. 2010, 00:02 | |
| Aerosoft ve Wilco izin veriyor hocam serbest boyamaya. | |
| | | Erhan Aydoğdu Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco Airbus A400M Turkish Paints Perş. 14 Haz. 2012, 18:32 | |
| Çok güzel olmuş.. elinize sağlık. | |
| | | | Wilco Airbus A400M Turkish Paints | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |