Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| [Sorun] Ivao uçakları orjinal görünmüyor! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: [Sorun] Ivao uçakları orjinal görünmüyor! Ptsi 22 Nis. 2013, 21:23 | |
| İvao da online olduğum zaman diğer uçaklar aynı benim uçağım gibi gözüküyor. Eğer anlamadıysanız aşağıdaki resimde anlatayım. Örneğin bugün Özgür hocamın UAAA-LTFJ uçuşunda ben Sabiha Gökçende Gate Small da başladım. Bir süre sonra Özgür hocam 06 pistine cessna ile iniş yaptı. Ama Özgür hocamın uçağı Cessna değil Airbus du. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: [Sorun] Ivao uçakları orjinal görünmüyor! Ptsi 22 Nis. 2013, 21:25 | |
| İVAO nun MTL(Multiplayer Traffic Library) yüklü mü? Muhtemelen sizde yüklü olmadığı için böyle gözüküyordur.Yüklediğiniz takdirde düzelecektir. | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: [Sorun] Ivao uçakları orjinal görünmüyor! Ptsi 22 Nis. 2013, 21:35 | |
| Yüklü fakat tamamı yüklü değil. Kendi seçtiklerimi yükledim. Tamamını yükleyince Fs yaklaşık 1 dakika sonra açılıyor. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: [Sorun] Ivao uçakları orjinal görünmüyor! Ptsi 22 Nis. 2013, 21:57 | |
| Başlattan IVAO -> MTL hide aircraft a tıklarsan IVAO MTL lerini FS de kullanılabilir uçak olarak tanıtmadan çıkaracak ve FS in eskisi gibi açılacaktır. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: [Sorun] Ivao uçakları orjinal görünmüyor! Ptsi 22 Nis. 2013, 22:55 | |
| Hayır, indiğim uçak da Airbus A330-300 idi. Resmi de var park yerinden ayrılmak üzereyken IVAO'nun MTL uçaklarıyla uçamazsınız. O yüzden, Cengizhan hocamızın da söylediği gibi gizleyin bunları. | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: [Sorun] Ivao uçakları orjinal görünmüyor! Ptsi 22 Nis. 2013, 23:16 | |
| - Cengizhan Barut demiş ki:
- Başlattan IVAO -> MTL hide aircraft a tıklarsan IVAO MTL lerini FS de kullanılabilir uçak olarak tanıtmadan çıkaracak ve FS in eskisi gibi açılacaktır.
uote="Özgür Kiraz"]Hayır, indiğim uçak da Airbus A330-300 idi. Resmi de var park yerinden ayrılmak üzereyken IVAO'nun MTL uçaklarıyla uçamazsınız. O yüzden, Cengizhan hocamızın da söylediği gibi gizleyin bunları.[/quote] Hide Aircraft yaptım ama değişen birşey olmadı. Fs bu kez hiç açılmıyor. Aircraft dosyasının içindeki IVAO dosyalarını silince açılıyor. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: [Sorun] Ivao uçakları orjinal görünmüyor! Ptsi 22 Nis. 2013, 23:43 | |
| Yanlışlıkla UNhide yapmış olmayasın?
Eğer HIDE yaptıysan, çok garip.. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: [Sorun] Ivao uçakları orjinal görünmüyor! Salı 23 Nis. 2013, 00:07 | |
| Yeniden indeksleme vardı bu dosyaları ama hatırlamıyorum uykulu kafayla. | |
| | | | [Sorun] Ivao uçakları orjinal görünmüyor! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |