Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| FsX'te, b737-800 default uçak kaplaması görünmüyor | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
caner kaptan Pilot-3
| Konu: FsX'te, b737-800 default uçak kaplaması görünmüyor Çarş. 11 Ocak 2012, 13:00 | |
| değerli kaptanlarım, bu gün b 737_800 default bir uçak ekledim herşey normal ancak yüklediğim bu uçak kaplaması görünmüyor kapkara bir şey oldu biraz araştırdım ama çözümü bulamadım bir yardım lütfen . saygılar | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: FsX'te, b737-800 default uçak kaplaması görünmüyor Çarş. 11 Ocak 2012, 19:50 | |
| Konu, "AI Planlar ve Uçuşlar" bölümünden buraya taşındı!. | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: FsX'te, b737-800 default uçak kaplaması görünmüyor Perş. 12 Ocak 2012, 01:26 | |
| Caner kaptanım, fsx default B737-800 olduğundan eminsiniz değilmi?
- indirdiğiniz ve B737-800 içine attığınız uçak klasöründeki dosyaları ( isimlerini ) diğer texture (1,2, 3 vs) klasörlerindekilerle bir karşılaştırın.
eğer yüklediğiniz uçağın texture klasöründe bir thumbnail dosyası varsa buradan resmini bir paylaşın.
| |
| | | caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: FsX'te, b737-800 default uçak kaplaması görünmüyor Perş. 12 Ocak 2012, 12:04 | |
| değerli üstadım , dosyayı olduğu gibi buraya koydum sizin tecrübelerinizle olayı çözeceğinizden eminim. saygılar (not: dosya ücretsiz uçak içeriyor) b737-800_flightsimhd1.zip | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: FsX'te, b737-800 default uçak kaplaması görünmüyor Perş. 12 Ocak 2012, 13:27 | |
| Caner hocam, uçağı inceledim. Uçağı boyayan sevgili Jim Fly sanırım bize bir şaka yapmak istemiş :x (Thumbnaill indeki ve resimlerdeki gibi sarı radom ve wingletli gövdesi ve kuyruğu flightsimhd1 1 year anniversary logolarıyla süslenmiş bir uçak görebilse idik güzel olacaktı)
Hocam aynen dediğiniz gibi;
Uçağın kanat ve kanatçık boyamaları dışında kalan kısmı siyah.
Nedeni, "texture.HD1" uçak klasöründe, gövde, kuyruk, motor winglet gibi boyamaların bulunması gereken "b737_800_1_T" dds dosyasının simsiyah boyanmış olmasından kaynaklanıyor ( sevgili Jim Fly ın şakasıda sanırım bu)
Caner hocam, şuan yapılacak birşey yok, boyamayı yapanın bir hatası bu, mailine, youtube hesabına bir ileti atmak gerekiyor sanırım. Çünkü paylaşım çok yeni ( iki üç günlük bir paylaşım) Belki kendiside farkına varamamış olabilir bu hatanın.
sevgiler, saygılar... | |
| | | caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: FsX'te, b737-800 default uçak kaplaması görünmüyor Perş. 12 Ocak 2012, 18:29 | |
| gerekli incelemeniz ve emeğiniz için ve beni aydınlattığınız için çok teşekkürler. şakacı jim fly a da bir şaka borcumuz olsun....
saygılar
| |
| | | | FsX'te, b737-800 default uçak kaplaması görünmüyor | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |