Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Emin Yilmaz Ev Kokpiti | |
|
+8Haluk Bartu Özkara enesyildirim Ö.Savaş pilot Mustafa Adlin Özgür Kiraz Emin Yilmaz 12 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Ö.Savaş Flight Instructor
| Konu: Geri: Emin Yilmaz Ev Kokpiti Paz 11 Mayıs 2014, 18:59 | |
| Başkanım böyle daha derli toplu olmuş. Kibarca söylemek gerekirse; kırmızı ışıklandırma falan ayrıca çok romantik bi hava oluşturmuş... | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Emin Yilmaz Ev Kokpiti Paz 11 Mayıs 2014, 21:20 | |
| Gerçekten yorum yapacak birşey bulamadım harika paneller falan. | |
| | | paraglider Global MODERATOR
| Konu: Geri: Emin Yilmaz Ev Kokpiti Paz 11 Mayıs 2014, 22:57 | |
| Romantik Airlines çalışmanız harika olmuş hocam keşke vakit ve bir miktar da nakit ayarlayabilsem de böyle bir kokpit yapabilsem :)
| |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: Emin Yilmaz Ev Kokpiti Paz 11 Mayıs 2014, 23:09 | |
| Emin hocam süper home kokpit yapmışsınız. Harika görünüyor. Projektörde bulanıklık oluyor mu? | |
| | | Emin Yilmaz Global MODERATOR
| Konu: Geri: Emin Yilmaz Ev Kokpiti Ptsi 12 Mayıs 2014, 02:33 | |
| Romantik bir konsept yapma fikrim yoktu sayin hocalarim Sadece gozumu almayacak kadar zayif ama chartlari gorebilecegim kadar parlak bir isik aradim, kirmizi led isikta karar kildim. Projektorde bulaniklik olmuyor gayet net. Tabi ki monitor kadar netlik beklememek lazim. Monitordeki goruntuyu 60 inche buyutuyorsunuz sonucta. Oturdugum zaman simulator gorus alaninimi tamamen kapatiyor, bunun gercekcilige etkisi buyuk. Yukaridaki sistem projektor ve monitor dahil bin dolardan daha az masraf cikardi (saitekler haric). Masayi Ikea benzeri bir yerden aldim, matkapla alt tarafini delip saitekleri sabitleyecegim bir tahta taktim. Siyah paneli 7mm polistiren levhadan yaptim. Internetten 180x90cm'lik bir parca getirttim, yarisi yetti. Ahim sahim birsey degil ama arkadaki kablolari guzelce sakliyor. Savas hocamin dedigi gibi boyle daha derli toplu oluyor. | |
| | | | Emin Yilmaz Ev Kokpiti | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |