Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Co.Pilot Eklentisi Hakkında | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Yiğit Erk Pilot-2
| Konu: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Ptsi 31 Ara. 2012, 17:38 | |
| Merhaba bir sorum olacaktı bir kaç video'da gördüm, sorayım dedim hemen size.
FSX'de video çeken biri mesela flaps five diyor, flapslar 5'e geliyor yani simulator başındaki kişi komut veriyor ve simulator (co-pilot) uyguluyor. Bu eklentinini adı nedir acaba?
şimdiden teşekkürler. | |
| | | Ö.Savaş Flight Instructor
| Konu: Geri: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Ptsi 31 Ara. 2012, 17:42 | |
| | |
| | | Yiğit Erk Pilot-2
| Konu: Geri: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Ptsi 31 Ara. 2012, 17:45 | |
| Değil hocam benim söylediğim şöyle yani tam anlatamadığım için flaps'lardan örnek veriyorum
flaps five hemen flapslar 5'e getiriliyor simulator tarafından yani bir nevi co-pilot eklentisi.
ama ismi ne işte :D | |
| | | Yiğit Erk Pilot-2
| Konu: Geri: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Ptsi 31 Ara. 2012, 17:47 | |
| flood olacak ama şuan size bahsettiğim videoda söylediğim eklentide şöyle birşey gerçekleşti
kabin görevlisi boardinge başlayalım mı diye sordu videoyu çeken adam yes dedi.
yukardada yeşil yerde Captain: yazıyor mesela adam yes deyince orda dediği şey yazıyor. | |
| Konu: Geri: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Ptsi 31 Ara. 2012, 17:49 | |
| Tamam buda öyle işte daha profosyonel ses controlleri falanda var. | |
| | | Yiğit Erk Pilot-2
| Konu: Geri: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Ptsi 31 Ara. 2012, 17:53 | |
| - Ö.Savaş demiş ki:
- Tamam buda öyle işte daha profosyonel ses controlleri falanda var.
hocam benim bahsettiğim bundan daha profesyonel bir eklenti. | |
| | | Erman PILICOGLU FS Systems OPERATOR
| Konu: Geri: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Ptsi 31 Ara. 2012, 21:02 | |
| FS2Crew en profesyonel eklenti budur..Yanınızda Co-pilot varmış gibi tüm checklist i uygulatabilirsiniz ister voice ister yazılı yain tuşlar ile..Ayrıca yeni çıkan Aerosoft Airbus XE de bu içinde var uçağın.. Ücretli bir eklentidiri info linki... : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| Konu: Geri: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Cuma 15 Şub. 2013, 17:23 | |
| - Erman PILICOGLU demiş ki:
- FS2Crew en profesyonel eklenti budur..Yanınızda Co-pilot varmış gibi tüm checklist i uygulatabilirsiniz ister voice ister yazılı yain tuşlar ile..Ayrıca yeni çıkan Aerosoft Airbus XE de bu içinde var uçağın..
Ücretli bir eklentidiri info linki... : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hocam Fsx'in varsayılan uçaklarındada kullanabiliyormuyuz bunu? Pmdg için, veya her uçak için ayrı bir fs2crew'mi almamız gerekiyor? Zannedersem siz kullanıyorsunuz. Çevrimiçi uçuşlarda bize ne gibi bi artısı olabilir? | |
| | | paraglider Global MODERATOR
| Konu: Geri: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Cuma 15 Şub. 2013, 19:00 | |
| Multi crew experience eklentisini kurarsanız fsx default uçaklarda da kullanabilirsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu linkte açmıştım konuyu daha önce.
En son paraglider tarafından Ptsi 18 Şub. 2013, 16:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Ptsi 18 Şub. 2013, 13:10 | |
| Bu eklentiler bizim yerimize uçağı indirebiliyormu? Neler yaptırbiliyoruz tam olarak? Mesela rnav yaptırabilirmiyim?
Aslında benim sorduğum, her uçak için ayrı bir fs2crew mi edinmemiz gerekiyor? Varsayılan uçaklar için fs2crew kullanılamıyormu? | |
| | | paraglider Global MODERATOR
| Konu: Geri: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Ptsi 18 Şub. 2013, 16:22 | |
| fs2crew bildiğim kadarı ile pmdg'ye özgü bir yazılım multicrew ise tüm uçaklarda kullanılabiliyor diye biliyorum. İniş kısmını bilmiyorum programı denemediğim için ama flap aç şu başa dön kule ile konuş gibi tüm komutları uyguladığını okumuştum. 1. video motor çalıştırma kalkış [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2. video yaklaşma ve iniş. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | csinanaltundag Pilot-1
| Konu: Geri: Co.Pilot Eklentisi Hakkında Cuma 01 Mart 2013, 14:56 | |
| sizin bahsettiğiniz fs copilot eklentisi olsa gerek. sesli komuta edebilmenizi sağlıyor. ücretsiz bir eklenti. bağlantıyı buraya koyacaktım ancak yeni üye olduğum için ilk hafta böyle bir iznim yok. google ile aratırsanız 1.7 versiyonuna ulaşmanız mümkün.
sevgiler, Sinan | |
| | | | Co.Pilot Eklentisi Hakkında | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |