Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Nasıl kurulur?: Skai Traffic v2.3(FSX) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
yigitciftci ADMIN
| | | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Nasıl kurulur?: Skai Traffic v2.3(FSX) Perş. 06 Eyl. 2012, 00:58 | |
| "AI Trafikler" bölümü olduğu halde, Alıntısını mesajınıza iliştirdiğim bir kaptanımız, yanlış yerde açtığı konuyu kilitlediğiniz için teşekkürler Yiğit hocam.
İlk mesajı yazan (Konuyu yanlış yerde açan) kaptanımızın ilk mesajını sildim. Yerine, mesajınıza alıntısını iliştirdim. Konu başlığını içeriğe göre düzenledim, mesajınızdaki çözümü de HİDE'ledim. Konu doğru yerde açılmış olsaydı, çözümden faydalanmak için mesaj atılıp görülebilirdi. Kilitli ve HİDE'li yaptığımız için konu askıda kalmıştır!. Kimse de faydalanamayacak.
----------------------------------
Bütün arkadaşlara SESLENİYORUM!.....................SON UYARI.. Yeter artık. Bıktırdınız !..
Lütfen ama lütfen!... Konu açmadan önce, açacağınız konu ile ilgili bölümü YARIM SAAT arayın!..Mutlaka konunuzla ilgili bölümü bulacaksınız!. Burada her konu için bölüm var. Bana PM atın, yoksa yeni bölüm açalım Açacağınız konuyla ilgisiz bölümlerde açacağınız topikler ÇÖPE ATILACAKTIR!..
Yönetimin işi, sizin peşinizde koşmak mı?... Tasarımları kim yapacak?.. Hem "-Bana şunu-bunu yap!" diyorsunuz, Peşinizde koşmaktan tasarım yapmaya zaman mı bırakıyorsunuz?...
Atarım çöpe mesajınızı olur biter. 3 mesajı çöpe gidenin de 4. mesajdan sonra kendisi de buradan gider.
- | |
| | | | Nasıl kurulur?: Skai Traffic v2.3(FSX) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |