Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) Perş. 14 Haz. 2012, 21:43 | |
| | |
| | | Mert Irtem WEB-Researcher
| Konu: Geri: PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) Perş. 14 Haz. 2012, 21:52 | |
| | |
| | | atabay Pilot-1
| Konu: Geri: PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) Perş. 14 Haz. 2012, 23:18 | |
| Hocam çok teşekkürler ben istek bölümüne yazmıştım, bana gerekiyordu gerçekten elinize sağlık. İstek bölümünden yaptığım istek üzerine olmuş olmayabilir belki ama gerçekten teşekürler. Çok kaliteli. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) Perş. 14 Haz. 2012, 23:26 | |
| Hayır, o yüzden yapıldı hocam. Oraya da ekleyecekti bağlantıyı İbrahim hocam muhtemelen, yorgunluktan atlamıştır. Elinize sağlık hocam. Artıyı vereli oldu ama buradan da yazayım. Kullanamayacağız geri ama | |
| | | velican35 Pilot-2
| Konu: Geri: PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) Cuma 15 Haz. 2012, 12:19 | |
| Kurıyımmı ibrahim hocam gene meşgul olma benle :) | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) Cuma 15 Haz. 2012, 12:40 | |
| - atabay demiş ki:
- Hocam çok teşekkürler ben istek bölümüne yazmıştım, bana gerekiyordu gerçekten elinize sağlık. İstek bölümünden yaptığım istek üzerine olmuş olmayabilir belki ama gerçekten teşekürler. Çok kaliteli.
Atabay kaptanım, Özgür hocamın söylediği gibi, istek konunuza link vermeyi atlamışım. Boyamaları indirdiyseniz maksat hasıl omuş demektir . keyifli uçuşlar, sevgiler, saygılar... - velican35 demiş ki:
- Kurıyımmı ibrahim hocam gene meşgul olma benle :)
Velican kaptanım, indirmeyin !!! Bu default boeing 737-800 değil. Sevgiler, saygılar... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) Cuma 15 Haz. 2012, 19:45 | |
| Şef'imin boyamalarına beni geç bıraktıran sebepleri bir yakalasam?... Şu "4shared" gibi yasaklı sitelere cep-modem ile girmek için DNS kayıt TUTMA işi beni yıldırdı.. Olmadı, olmuyor.. neyse hocam, konumuza dönelim.. Sözün bittiği yer,.. Boyamadaki desen ve yazılara bakarak, hiç kimse basit bir boyama gibi görmesin. Gerçek ile paint arasındaki görsel uyuma, renk tonlarına bir bakın. Muhteşem.. Paint olan daha bir çekici.. yaz, yaz bitmez.. Elim tuşların üzerine gittiğinde, hele ki böyle harika boyamaları gördükçe parmaklarıma hakim olamıyorum. Arada sırada parmak uçlarımı yalıyorum. Çünkü uçlarından belli ki, BAL akıyor. bastım, Verdim gitti!.. Anladınız ne verdiğimi.. İbrahim hocam, aklınızda!.. biliyorum. "Posky_B738_Türkmenistan" | |
| | | Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) Cuma 15 Haz. 2012, 20:10 | |
| Emeğinize sağlık hocam harika bir boyama olmuş.(++) | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) Cuma 15 Haz. 2012, 20:25 | |
| Hocam POSKY 738 Türkmenistan gövde motor bitti sayılır ama ben hafta sonuna bunu yetiştiremeyeceğim gibi ( hafta başından itibarende her halde uzunca bir süre nadiren VAPS ailemiz ile beraber olabileceğim, textureleri tamamlayabilirsem size gönderirim, gerisi ( sunum, paylaşım vb.) sizin tasarrufunuzdadır hocam... saygılar... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) Cuma 15 Haz. 2012, 20:33 | |
| - ibrahim demiş ki:
- Hocam POSKY 738 Türkmenistan gövde motor bitti sayılır ama ben hafta sonuna bunu yetiştiremeyeceğim gibi ( hafta başından itibarende her halde uzunca bir süre nadiren VAPS ailemiz ile beraber olabileceğim, textureleri tamamlayabilirsem size gönderirim, gerisi ( sunum, paylaşım vb.) sizin tasarrufunuzdadır hocam...
saygılar... Peki hocam. Siz işinize bakın lütfen. Ben gerisini hallederim. Teşekkürler.. | |
| | | | PMDG_B737-800_NGX TURMENISTAN AIRLINES (FSX) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |