| Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) | |
|
+51fatihergin zafergungor Batuhan Özden CanBerk Emin Yilmaz caner kaptan cem_hosgor BurakOZ Muhammet Özcan boldpilot YALÇIN KESER Özgür Kiraz Uğur Avcı gkaraca172 Ayhann mustafa_aykın Mustafa Adlin erdener birand mustafaa Halil Ibrahim Sarıkaya alacakaptan alicanlakott2 Tolga Tunç Ersin Akbulut Yakup Karakas adarcebe yigita burakyildiz98 Alper2590 d-mod velican35 Alp Deniz Şenyurt marslan ilter71 Onur Aşkın EniGmaLTBA musallat258 batu1414 astana Mert Irtem ibrahim klavier Muhammet Salih BAŞPINAR malioguduc tamer40 basay71 Kubilay pilot ünsal_satar 55 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Perş. 19 Nis. 2012, 18:23 | |
| Boeing B737-800W_Default FsX_Virtual Cockpit
Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours
For FsX, ONLY TEXTURE CREDITS : MicrosoftBoeing B737-800WModel Designers........................: MicrosoftFlight Dynamics Designer............: MicrosoftTC-JHL Painter By.....................: Ünsal Satar*Uçak, FsX'teki default Boeing 737-800'ün üzerinden boyandığından sadece FsX'te kullanılabilir. *Uçak "Virtual Kokpitli" dir!. *ZIP içinde "Texture.TC-JHL" klasörü vardır. *Orijinal "Aircraft.CFG" dosyasındaki düzenlemelerin yapılması için "aircraft_OKU!" ismindeki TXT de ZIP içindedir!.TEST edildi!.. KEYİFLİ UÇUŞLAR!... Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view!
En son ünsal_satar tarafından Paz 28 Tem. 2013, 15:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Perş. 19 Nis. 2012, 18:25 | |
| İlk BASAN benim.Yorumları da yazıyorum. Vallahi DOĞRU biliyorum... ki; VAPS, gizli yetenekleri çıkartan mükemmel bir site olduğunu dışardan YAN gözle bakınca dahi anlaşılıyor. BRAVO Ünsal hocam , vallahi BRAVO!..Sizler boşuna "Paint Chief Assistan" yapılmamışsınız..Yönetim, birşeyleri kaşfetmekte üstadmış.. Ama sizler, "Boynuz , kulağı geçer!" misali, bana bile parmak ısıttıran bir boyama olmuş.. Default FsX olmasına ve bu boyamayı kullanamayacağıma rağmen bütün bunları niye yazıyorum acaba?.. Çünkü beğendim. Çünkü; "epremsoft" hocamızla başlayan, yetenekli kaptanlarımızı kaşfetmek, onlara destek vermek ve yeteneklerin daha da iyi yerlere yükselmelerini görmek, başarılarını görmek bize büyük onur ve kıvanç veriyor. Bunu dillendirmesem, gözlerim açık giderdi. yazmam lazımdı.. Buraya, VAPS'a siz , Ünsal hocam gelmeden önce HİÇ uöçak boyadınız mı?..Cevabı ben vereyim; HAYIR!.. Demek VAPS, bir şeyler öğretiyormuş, gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkartabiliyormuş.. Başlangıç, tanıtım ve CRETIDS bölümü harika olmuş. YapAmayanlara örnek olsun.. Yapamayanlar diyorum, yapmayanlar değil. Ellerine , gözlerine sağlık Ünsal hocam. Mükemmel!...
DÜZELTME: ------------- Bu "JHL" tescilli uçağın önceki Burun ismi neydi arkadaşlar?.. Merak ettim şimdi.. - | |
|
| |
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Perş. 19 Nis. 2012, 19:08 | |
| Evet hocam haklısınız VAPS ile tanışmadan önce boyamanın 'b' sinden anlamıyordum VAPS olmasaydı bu boyama çıkmazdı, sizlerede çok teşekkür ederim.Sizlerin beğenisi beni daha çok boyama yapmaya teşvik ediyor
Uçağın burun ismi ÜNYE, fakat gerçek boyamada yazmamışlar bende yazmadım, zaten JHL tescilli uçağımızda filoya son katılan uçaklarımızdan Normal olarak TC-JHL ÜNYE boyamamda sitede mevcut
Not:Pilot hocam sizden ricam var, başlıkta bi hata yapmışım, Persone"l yazmışım zahmet olmaz ise Personel" olarak düzeltebilirmisiniz, tırnağı içeriye almışım farkında olmadan ::) | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Perş. 19 Nis. 2012, 19:33 | |
| | |
|
| |
Kubilay Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Perş. 19 Nis. 2012, 19:42 | |
| hocam ellerinize, kollarınıza, emeğinize sağlık gerçekten harika bir iş çıkarmışsınız çok teşekkürler | |
|
| |
basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Cuma 20 Nis. 2012, 09:35 | |
| İşte beklediğim model emeği nize sağlık | |
|
| |
tamer40 Pilot-4
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 21 Nis. 2012, 01:02 | |
| | |
|
| |
malioguduc Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 21 Nis. 2012, 10:45 | |
| zamanınıza , emeğinize sağlık muhteşem olmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Paz 22 Nis. 2012, 03:44 | |
| Baya FSX kullanan hocam varmış sevindim VAPS'ta yalnız değilim ohh şükür Boyamalarımı kullanabilecek birilerin olması ne mutlu + beğenmeleri | |
|
| |
Salih BAŞPINAR Pilot-3
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Paz 22 Nis. 2012, 07:04 | |
| Paylaşım için teşekkürler Ünsal hocam. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Paz 29 Nis. 2012, 16:58 | |
| paylasim icin tesekkurler |
|
| |
Muhammet Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 05 Mayıs 2012, 08:36 | |
| Default üzerine yapmanız beni çok sevindirdi çünkü posky hiç güzel değil :) | |
|
| |
klavier Pilot-2
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 05 Mayıs 2012, 18:42 | |
| hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık başarılarınızın devamı dilerim saygılar :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 05 Mayıs 2012, 23:32 | |
| - Alıntı :
- Default üzerine yapmanız beni çok sevindirdi çünkü posky hiç güzel değil :)
Aynen katılıyorum hocam Default uçakların boyamalarını bulmak çok zor nette FSX ve Default üvey evlat gibi nedense Bende bu olaya çok sinirlendiğimden VAPS sayesinde boyamayı öğrenip kendi boyamalarımı yapmaya başladım POSKY konusunda aynı fikirdeyiz, hem uçağın kendisi hemde modellemesini pek beğenmiyorum ben İFly deseniz ücretli PMDG'de aynı şekilde ücretli ve bilgisayarımın gücü malasef bu uçaklara yetmiyor Bu sebeble Default uçaklar candır can - Alıntı :
- hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık başarılarınızın devamı dilerim saygılar :)
Çok sağolun klavier hocam | |
|
| |
ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 05 Mayıs 2012, 23:39 | |
| Ünsal hocam, boya tenekelerine bulandığım için ::) ileti yazmaya fırsatım olmuyor. Ellerinize sağlık... | |
|
| |
Mert Irtem WEB-Researcher
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Paz 06 Mayıs 2012, 12:26 | |
| | |
|
| |
astana Pilot-2
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Perş. 10 Mayıs 2012, 20:57 | |
| tebrik ederim hocam başarılarınızın devamını dilerim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Perş. 10 Mayıs 2012, 21:00 | |
| müthiş olmuş zor bir çalışma olsa gerek emegine saglık
FORUM KURALLARI GEREĞİ AVATAR YÜKLEMEK ZORUNLUDUR (ADMIN)! |
|
| |
batu1414 Pilot-1
| Konu: TEŞEKKÜRLER C.tesi 12 Mayıs 2012, 11:44 | |
| uçağı uçurmak için sabırsızlanıyorum çok teşekkürler | |
|
| |
musallat258 Pilot-2
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Çarş. 16 Mayıs 2012, 16:43 | |
| Müthiş,ellerinize sağlık. | |
|
| |
EniGmaLTBA Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Paz 20 Mayıs 2012, 14:43 | |
| tek telimeyla harika, bravo... :) | |
|
| |
Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 26 Mayıs 2012, 11:38 | |
| çok uzuuuuuuuun bir aradan sonra tekrar burdayım :) teşekkürler hocam güzel olmuş.. | |
|
| |
ilter71 Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 26 Mayıs 2012, 16:03 | |
| Resimler harika görünüyor, ellerinize sağlık yenilerini bekliyoruz, teşekkürler. | |
|
| |
marslan Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Cuma 01 Haz. 2012, 14:31 | |
| elinize emeğinize sağlık. kendi alanlarımızda kendi uçaklarımızla uçmak gibisi yok | |
|
| |
Alp Deniz Şenyurt Teacher Pilot
| Konu: Geri: Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 02 Haz. 2012, 20:58 | |
| Teşekkürler hocam elinize sağlık bizde bi painter olamadık gitti ama hadi neyse artık... :| | |
|
| |
| Turkish Airlines_(TC-JHL)_"Globally Yours"_B737-800w-VC'li_(Default FsX) | |
|