Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 29 Ekim 2011, 12:55 | |
| Yeni Boyama Çalışmam... Sitede Turkish Airlines'ın yeni default! boyamasının olmadığını fark ettim eğer varsada göremedim. Birşeyler yapmaya çalıştım umarım beğenirsiniz... Boeing B737-800winglett_Default-FsX 3D-Virtual Cockpit Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU) For FSX, ONLY TEXTURE CREDITS : Microsoft Boeing B737-800w-VC Model Designers........................: Microsoft Flight Dynamics Designer............: Microsoft Turkish Airlines Painter By.................: Onur Aşkın * Uçak,default FsX'teki B737-800w. üzerinden boyandığından sadece FsX'te kullanılabilir. * Uçak "Virtual Kokpitli" dir!. :helal!: * ZIP içinde "texture.Turkish" klasörü vardır. * Orijinal "Aircraft.CFG" dosyasındaki düzenlemenin yapılması için açıklama TXT'si, RAR içindedir!. Resimler:-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Link: http://www.4shared.com/file/GCvnhe60/Turkish_Airlines_-_TC-JFU.html- | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 29 Ekim 2011, 13:32 | |
| yukarıda tc-jhj yazmışım afedersiniz tc-jfu olacaktı bir yanlışlık olmuş ::) | |
| | | Kaan Özgel Global MODERATOR
| Konu: Geri: Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 29 Ekim 2011, 16:27 | |
| Onur hocam öncelikle sizi kutlarım çok güzel bir boyama (+) Yanlış yazınızıda düzelttim
Saygılar | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 29 Ekim 2011, 17:09 | |
| Teşekkürler Kaan Hocam... | |
| | | enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: Geri: Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 29 Ekim 2011, 17:40 | |
| Güzel olmuş ellerinize sağlık ::) | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 29 Ekim 2011, 18:12 | |
| | |
| | | enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: Geri: Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 29 Ekim 2011, 18:20 | |
| | |
| | | Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) C.tesi 29 Ekim 2011, 21:29 | |
| Onur hocam. Paylaşım için teşekkürler. İlk boyama çalışmanız zannediyorum. En azından bizim forumumuzda paylaştığınız ilk boyama galiba. Ancak bir kaç küçük çapak gözümüze çarptı. TURKISH AIRLINES yazısında ki bir iki küçük düzensizlik örneğin. Birde sanki yazı puntosu ile renkleri gerçeğe göre biraz farklı. Daha önemliside hocam, bu uçakta lale deseni yok. Kuyrukta ki logoyuda bir kez daha gözden geçirmekte yarar var. Beni yanlış anlamayın lütfen. Maksadım gözünüzden kaçmış olabilecek bu küçük çapakları farkettirmek. Bunlar dışında çok güzel. (+)'lar eklendi. Devamını bekliyoruz. Kolay gelsin. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Paz 30 Ekim 2011, 00:53 | |
| Bir de ben görebilseydim çapakları?.. "Hızlıresimyükle" sitesi yine yapacağını yapnmış!.. Bir daha bu siteye yüklemeyin arkadaşlar resimlerinizi.. İkide bir kesiklik yapıyorlar.."Imageshak" şimdilik en iyiler arasına girdi.Ayrıca "Multi Upload" olayına girmiş. Yani, BİR'den çok resimler yükleyebiliyorsunuz. Imageshack'a üye olursanız daha çok imkânlar sağlıyor..
Resimleri gördükten sonra ŞELÂLER yaparım hocam. Boyama işine el attığınız için sizi kutlar, teşekkür ederim. Çalışmalarınızın devamını bekleriz hocam.
| |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Paz 30 Ekim 2011, 06:17 | |
| - Selim ŞAHİN demiş ki:
- Onur hocam. Paylaşım için teşekkürler. İlk boyama çalışmanız zannediyorum. En azından bizim forumumuzda paylaştığınız ilk boyama galiba. Ancak bir kaç küçük çapak gözümüze çarptı. TURKISH AIRLINES yazısında ki bir iki küçük düzensizlik örneğin. Birde sanki yazı puntosu ile renkleri gerçeğe göre biraz farklı. Daha önemliside hocam, bu uçakta lale deseni yok. Kuyrukta ki logoyuda bir kez daha gözden geçirmekte yarar var. Beni yanlış anlamayın lütfen. Maksadım gözünüzden kaçmış olabilecek bu küçük çapakları farkettirmek. Bunlar dışında çok güzel. (+)'lar eklendi. Devamını bekliyoruz. Kolay gelsin.
Selim Hocam, 1- Ben bundan önce 3 tane boyama yapmıştım sunum kötü olduğu için beğenilmemişti. 2- Turkish Airlines yazısını Pilot Hocamın "All THY logos (New Tail)" resiminden yaptım. Yoksa banada biraz sönük durdu bunu kabul eddiyorum. Yalnız asla ve asla Pilot Hocama burda Turkish Airlines Yazınız kötü olmuş diye bir makastım da yok. 3- 2. ve 3. resimlere dikkatli bakarsanız kanadın hemen arkasında gözüküyor 4- Kuyruğada gelirsek ben çok güzel bir şekilde yerleştiriyorum. Fakat Fsx'in default uçağına gelirsek nedense bu şekilde çıkıyor biraz yamuk gibi altları. Ne olursa olsun beğenmenize sevindim teşekkürler... | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) Paz 30 Ekim 2011, 06:35 | |
| | |
| | | | Turkish Airlines - Elazığ(TC-JFU)_B737-800w-VC'li_(Default FsX) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |