VAPS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSSSGiriş yapKayıt Ol
Facebook
Google Translator
VAPS following countries:
( Since 28.01.2014 )
"HoverSnap_v08" - Sayfa 2 Flags_1
VAPS Forum Links
 Anasayfa-Indeks
 VAPS-Download
 Üye Listesi-Member List
 Kişisel Ayarlarınız-Profil
 SSS-Help
 Arama-Search
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın

"HoverSnap_v08"

+22
CanBerk
Alp Deniz Şenyurt
Burak Zihnioğlu
cagri03
efe00
velican35
hasancan
coufer
Muhammet
Emre AYAZ
Yunus Piyade
Mert Irtem
musallat258
sertacgencer
Selim ŞAHİN
Tamer Öztürk
istanblue
orhanyavuz
Haluk
UMIT UNALDI
PETER
pilot
26 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
cagri03
Pilot-2

Pilot-2
cagri03

"HoverSnap_v08" - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyPtsi 01 Ekim 2012, 12:55

teşekkürler emeğinize sağlık...
Burak Zihnioğlu
Pilot-1

Pilot-1
Burak Zihnioğlu

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyC.tesi 03 Kas. 2012, 06:13

Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim.
Alp Deniz Şenyurt
Teacher Pilot

Teacher Pilot
Alp Deniz Şenyurt

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyC.tesi 03 Kas. 2012, 10:25

FS9 için böle bir program arıyordum ama gene en iyi ve herseyi bulunduran sitemde buldum ::)
Teşekkürler Pilot Abey :lol:
CanBerk
Pilot-1

Pilot-1
CanBerk

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyC.tesi 15 Ara. 2012, 18:28

Sağolasın hocam.
pilot
MANAGER

MANAGER
pilot

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyPaz 30 Ara. 2012, 00:16

İlk mesaja ilaveler ve "ÖNEMLİ AYARLAR" kısımları eklenmiştir.
Bu program ile sorun yaşayanlar, "Önemli Ayarlar" kısmından programı tekrar ayarlamaları halinde sorun kalmayacaktır!. Saygılar.
Emin Yilmaz
Global
MODERATOR

GlobalMODERATOR
Emin Yilmaz

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyPtsi 31 Ara. 2012, 00:31

Pilot hocam detayli aciklamalar icin tesekkur ederim. Malesef bu program bende tepki vermiyor Fs esnasinda (FsX, Fs2004 ikisinde de calismiyor). Normal desktop'dayken capture aliyor, ses de geliyor ama ucus esnasindayken tepki vermiyor. Rex'in ss'lerini "snapper" diye bir program kullanarak aldim ama onda da resize ozelligi yok, pek kullanisli degil.
pilot
MANAGER

MANAGER
pilot

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyPtsi 31 Ara. 2012, 00:50

O takdirde Microsoft'un "PAINT" ini kullanmanızı tavsiye edeceğim hocam. Gerçi alternatif olarak "Desktop Screenshots" alan bir çok programlar var. Biraz önce buraya da konu açtım hocam. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Buralardan da deneyerek sorunsuz bir program seçebilirsiniz. Saygılar.
Cengizhan Barut
ADMIN

ADMIN
Cengizhan Barut

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyPtsi 31 Ara. 2012, 00:58

Ben FSScreen diye bir program kullanıyorum.Tavsiye edebilirim.
Emin Yilmaz
Global
MODERATOR

GlobalMODERATOR
Emin Yilmaz

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyPtsi 31 Ara. 2012, 18:09

Pilot hocam, liste icin tesekkurler. Bakarim artik guzel birsey.

Cengizhan hocam, Fsscreen'i denedim. Guzel calisiyor ama fotolari bmp olarak kaydediyor. Jpg modu var mi acaba? Vaps'a ss vermek icin birde fotolari jpg'ye cevirmekle ugrasmayalim.

En son Emin Yilmaz tarafından Ptsi 31 Ara. 2012, 18:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
pilot
MANAGER

MANAGER
pilot

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyPtsi 31 Ara. 2012, 18:13

Aynen hocam. Bu programı bende kullanmıştım ama, BMP'den başka uzantıda çekmiyor diye arkaya atmıştım. Yalnız bir program daha vardı ama şu an hatırlamıyorum; çekilen onlarca resmin hepsini AYNI ANDA tek bir "tık" ile JPG'ye döndürüyordu. İsmini hatırlayamıyorum. Bulursam yazarım.
Ö.Savaş
Flight Instructor

Flight Instructor
Ö.Savaş

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyPtsi 31 Ara. 2012, 18:23

Emin Yilmaz demiş ki:
Jpg modu var mi acaba? Vaps'a ss vermek icin birde fotolari jpg'ye cevirmekle ugrasmayalim.
Hocam muhtemelen bildiğiniz bi yöntem ama ozaman, ctrl+PrtSc SysReg tuşuyla görüntüyü alıp paint'e ctrl+v ile yapıştırıp yapmak zorundasınız, enazından şimdilik iyi bir program bulana kadar. Ben öyle yapıyorum, biraz uğraştırıyor ama doğal bir yöntem.
Mustafa Adlin
MODERATOR

MODERATOR
Mustafa Adlin

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyPaz 20 Ocak 2013, 17:57

Teşekkür ederim PILOT hocam artık bunu kullanırım.
Tamer Öztürk
Department
Moderator

DepartmentModerator
Tamer Öztürk

MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" - Sayfa 2 EmptyPerş. 07 Şub. 2013, 12:42

Elinize sağlık paylaştığınız için teşekkür ederim pilot hocam.Sayenizde paint ile screenshot ile kurtulacağım :)

"HoverSnap_v08"
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2