Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| "HoverSnap_v08" | |
|
+22CanBerk Alp Deniz Şenyurt Burak Zihnioğlu cagri03 efe00 velican35 hasancan coufer Muhammet Emre AYAZ Yunus Piyade Mert Irtem musallat258 sertacgencer Selim ŞAHİN Tamer Öztürk istanblue orhanyavuz Haluk UMIT UNALDI PETER pilot 26 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
cagri03 Pilot-2
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" Ptsi 01 Ekim 2012, 12:55 | |
| teşekkürler emeğinize sağlık... | |
| | | Burak Zihnioğlu Pilot-1
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" C.tesi 03 Kas. 2012, 06:13 | |
| Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim. | |
| | | Alp Deniz Şenyurt Teacher Pilot
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" C.tesi 03 Kas. 2012, 10:25 | |
| FS9 için böle bir program arıyordum ama gene en iyi ve herseyi bulunduran sitemde buldum ::) Teşekkürler Pilot Abey :lol: | |
| | | CanBerk Pilot-1
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" C.tesi 15 Ara. 2012, 18:28 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" Paz 30 Ara. 2012, 00:16 | |
| İlk mesaja ilaveler ve "ÖNEMLİ AYARLAR" kısımları eklenmiştir. Bu program ile sorun yaşayanlar, "Önemli Ayarlar" kısmından programı tekrar ayarlamaları halinde sorun kalmayacaktır!. Saygılar. | |
| | | Emin Yilmaz Global MODERATOR
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" Ptsi 31 Ara. 2012, 00:31 | |
| Pilot hocam detayli aciklamalar icin tesekkur ederim. Malesef bu program bende tepki vermiyor Fs esnasinda (FsX, Fs2004 ikisinde de calismiyor). Normal desktop'dayken capture aliyor, ses de geliyor ama ucus esnasindayken tepki vermiyor. Rex'in ss'lerini "snapper" diye bir program kullanarak aldim ama onda da resize ozelligi yok, pek kullanisli degil. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" Ptsi 31 Ara. 2012, 00:50 | |
| O takdirde Microsoft'un "PAINT" ini kullanmanızı tavsiye edeceğim hocam. Gerçi alternatif olarak "Desktop Screenshots" alan bir çok programlar var. Biraz önce buraya da konu açtım hocam. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Buralardan da deneyerek sorunsuz bir program seçebilirsiniz. Saygılar. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" Ptsi 31 Ara. 2012, 00:58 | |
| Ben FSScreen diye bir program kullanıyorum.Tavsiye edebilirim. | |
| | | Emin Yilmaz Global MODERATOR
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" Ptsi 31 Ara. 2012, 18:09 | |
| Pilot hocam, liste icin tesekkurler. Bakarim artik guzel birsey. Cengizhan hocam, Fsscreen'i denedim. Guzel calisiyor ama fotolari bmp olarak kaydediyor. Jpg modu var mi acaba? Vaps'a ss vermek icin birde fotolari jpg'ye cevirmekle ugrasmayalim.
En son Emin Yilmaz tarafından Ptsi 31 Ara. 2012, 18:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" Ptsi 31 Ara. 2012, 18:13 | |
| Aynen hocam. Bu programı bende kullanmıştım ama, BMP'den başka uzantıda çekmiyor diye arkaya atmıştım. Yalnız bir program daha vardı ama şu an hatırlamıyorum; çekilen onlarca resmin hepsini AYNI ANDA tek bir "tık" ile JPG'ye döndürüyordu. İsmini hatırlayamıyorum. Bulursam yazarım. | |
| | | Ö.Savaş Flight Instructor
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" Ptsi 31 Ara. 2012, 18:23 | |
| - Emin Yilmaz demiş ki:
- Jpg modu var mi acaba? Vaps'a ss vermek icin birde fotolari jpg'ye cevirmekle ugrasmayalim.
Hocam muhtemelen bildiğiniz bi yöntem ama ozaman, ctrl+PrtSc SysReg tuşuyla görüntüyü alıp paint'e ctrl+v ile yapıştırıp yapmak zorundasınız, enazından şimdilik iyi bir program bulana kadar. Ben öyle yapıyorum, biraz uğraştırıyor ama doğal bir yöntem. | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" Paz 20 Ocak 2013, 17:57 | |
| Teşekkür ederim PILOT hocam artık bunu kullanırım. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: "HoverSnap_v08" Perş. 07 Şub. 2013, 12:42 | |
| Elinize sağlık paylaştığınız için teşekkür ederim pilot hocam.Sayenizde paint ile screenshot ile kurtulacağım :) | |
| | | | "HoverSnap_v08" | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |