VAPS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSSSGiriş yapKayıt Ol
Facebook
Google Translator
VAPS following countries:
( Since 28.01.2014 )
"HoverSnap_v08" Flags_1
VAPS Forum Links
 Anasayfa-Indeks
 VAPS-Download
 Üye Listesi-Member List
 Kişisel Ayarlarınız-Profil
 SSS-Help
 Arama-Search
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın

"HoverSnap_v08"

+22
CanBerk
Alp Deniz Şenyurt
Burak Zihnioğlu
cagri03
efe00
velican35
hasancan
coufer
Muhammet
Emre AYAZ
Yunus Piyade
Mert Irtem
musallat258
sertacgencer
Selim ŞAHİN
Tamer Öztürk
istanblue
orhanyavuz
Haluk
UMIT UNALDI
PETER
pilot
26 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
pilot
MANAGER

MANAGER
pilot

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyPerş. 12 Ocak 2012, 16:23

-
Yapımcı:
© HoverSnap Copyright 2003 ©- Hover Inc, DesignTechnika
(FreeWare!..)

"HoverSnap_v08" 29113_t

YÜKLEME:
-Kurulumsuz çalışır!. ZIP içindeki dosyaları, sürekli SABİT kalacak bir yerdeki boş bir klasöre(dizine),örneğin D:/ diski içine çıkartınız.
-"HoverSnap.exe" ye sağ tıklanıp,"Masaüstüne kısayol oluştur" yapılır.Dosyaların bulunduğu asıl dizinin yeri değişirse, kısayol kendi EXE'sini arayıp,bulamaz. Bu nedenle dizinin bulunduğu yeri değiştirmeyiniz!.

ÖZELLİKLERİ:
- Masaüstünde, ekranda, herhangi oyunların, programların görüntülerini arka arkaya sürekli çekebilir!,
- Resimdeki 3 adet "Snapshot" özellikleri sayesinde
TAM EKRAN için = "Print Screen" tuşu ile,
Açılmış Aktif pencere(En önde bulunan uygulama) için = "ALT" + "Print Screen" tuşu ile,
Fare ile kesik almak için = "CTRL" + "Print Screen" tuşu ile SS alabilirsiniz..
- Resimdeki "Play Sound When Done" ile resim çekerken ses duyabilir/kapatabilirsiniz.
- 4 adet format seçeneği vardır: JPEG, PNG, BMP, GIF..
- Arayüzdeki "Resize capture" işaretlenerek istenen ebatta resim alınabilir.
- Resimlerin depolanma yerini "Browse" tuşu ile önceden belirleyebilirsiniz.
- Resim adını vermeksizin, resmin çekildiği gün ve saatini otomatik yazan "Auto Generate Filname..." seçeneği, arayüzün altındadır!..

- Sürekli çalışan bir program olmadığı ve arka planda da çalışmadığı için Bilgisayar sisteminde hiç bir kasmaya (SIFIR KASMA) sebep olmadığı gibi, ne işlemciden ne de RAM'den milim harcamaz!.. Sadece resim almak için tuşa basıldığında çalışır..
Ekranın SAĞ-ALT'ındaki görev çubuğunda devamlı kalmasında da sakınca yoktur.
Bende böyle: "HoverSnap_v08" B2sSA

..Ayrıca resmin kalitesi ve çözünürlüğünün mükemmel olması açısından ben, SS çekimlerimde yıllardır bu programı kulanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim...

ÖNEMLİ AYARLAR:
Alta ekledğim resimde kırmızı işaretli ve sayılı renklere dikkat ederek:
Snapshot:
- "Play sound when done" işaretlenecek. (Bu işaretlendiğinde resim çekildiği an hoparlörden ses gelir. Ses gelmediğinde resmi çekemediğinizi anlayabilirsiniz. Tekrar çekersiniz.)

Snapshot Format:
- VAPS forumlarındaki mesajlar içinde kullanılacak olan resimler , "JPG" uzantısında olması gerektiğinden buradaki "JPEG(.jpg)" işaretlenecek.
- "1" numaralı "Resize capture:" işaretlenecek. Sonra "Width" kısmına:1280, "Height" kısmına:960yazılacak.(Burası, sistem çözünürlüğüne göre otomatik te ayaralanabilir).
- Sonra "Resize capture" deki işareti KALDIRIYORUZ!..

File Storage:
- "Browse" butonuna basarak, daha önce D:/ 'de oluşturduğumuz programın klasörleri içindeki "Captures" klasörünü bulup, seçiyoruz. (Çektiğimiz resimler, bu klasörde otomatik olarak oluşturulacaktır!.)
- "Filename" BOŞ kalacak.
- "2" no.lu "Auto-generate filename on new capture" işaretlenecek!.(Bu işaretlendiğinde çekilen resmin adı, otomatik olarak tarih ve saat olarak isimlendirilir.)
- Bu ayarlardan sonra "3" no.lu "Hide" botununa basarak, arayüzü ekranın sağ-altındaki BAR'a çekeriz. Böyle:"HoverSnap_v08" B2sSA
(Tekrar ekrana gelmesini istediğimizde bu simgeye basarız.)

"HoverSnap_v08" Hfpb1

DOWNLOAD
"HoverSnap_v08" D99b2984

-

En son PILOT tarafından Paz 30 Ara. 2012, 00:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
PETER
General
ADMIN

GeneralADMIN
PETER

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyPerş. 12 Ocak 2012, 17:29

KSD örgütten (+)
pilot
MANAGER

MANAGER
pilot

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyPerş. 12 Ocak 2012, 18:08

-
Sağolun hocam. Gerçekten vazgeçemediğim önemli programlarımdan biri..
Körler ortalıkta görünmüyor?...

Hocam yanlış yazıyorsunuz kahkaha
KSD değil, KSDD.. Körler, Sağırlar, Dilsizler Derneği..Siz Dilsizleri unutuyorsunuz hep. kahkaha
UMIT UNALDI
ADMIN
Flight Instructor
ADMINFlight Instructor
UMIT UNALDI

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyPerş. 12 Ocak 2012, 18:11

Hocam gerçekten çok makbule geçti. Ne zamandır arka planda çalışırken sistemi zorlamayan işe yarar bir program arıyordum.

+ lar feda olsun. Ben dilsizler kısmının (+) cısı olayım. Artı versemde pek yazmayan benim sanırım hehe

En son UMIT UNALDI tarafından Perş. 12 Ocak 2012, 18:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Haluk
ADMIN

ADMIN
Haluk

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyPerş. 12 Ocak 2012, 18:17

Teşekkürler pilot hocam resim için iyi program. + Yüklendi.
orhanyavuz
ADMIN
Orgnztor Manager

ADMINOrgnztor Manager
orhanyavuz

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyPerş. 12 Ocak 2012, 19:05

Hocam teşekkürler Stop.Gerçekten bu iyi oldu Stop.İndirip hemen kurayım Stop.
Saygılar Stop.
Haluk
ADMIN

ADMIN
Haluk

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyPerş. 12 Ocak 2012, 23:28

orhanyavuz demiş ki:
Hocam teşekkürler Stop.Gerçekten bu iyi oldu Stop.İndirip hemen kurayım Stop.
Saygılar Stop.

Telgraf olayı kaldımı hocam? kahkaha Çocuklar şimdi şaşıracak! Orhan hocam ne diyor acaba diye. :lol:
istanblue
Vaps Designer

Vaps Designer
istanblue

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyCuma 13 Ocak 2012, 00:31

Hocam emeğiniz için çok teşekkür ediyorum.Gerçekten banada lazımdı böyle bir program.(+) lar sizin hocam...
Tamer Öztürk
Department
Moderator

DepartmentModerator
Tamer Öztürk

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyCuma 13 Ocak 2012, 11:23

Elinize emeğinize sağlık paylaştığınız için teşekkür ederim.Peki bilgisayarı kasıyor mu?
pilot
MANAGER

MANAGER
pilot

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyCuma 13 Ocak 2012, 16:43

"SIFIR KASMA" hocam. İlk mesajıma kasma için edit yaptım..
Güle güle kullanın arkadaşlar!..
Selim ŞAHİN
Global
MODERATOR

GlobalMODERATOR
Selim ŞAHİN

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyCuma 13 Ocak 2012, 17:33

pilot hocam çok teşekkürler paylaşmı için!

Ancak tam da bu konuyla ilgili yine üzücü bir gelişmeyle karşınızdayım! Şimdi ağlıcam!

Yeni işlemcimi kullanmaya başlamadan önce hard diskimin tamamını biçimlendirmek suretiyle sıfırdan yine 64bit win7 ultimate kurdum. Üzerine de gerekli programlar, driverler tabi en önemlisi Flight Simulator. Tam ilk uçuşumu yapıp tadını çıkarayım derken bir dönem konu açtığım ve ancak format üzerine düzeltebildiğim, kaynağını ve nedenini hâla çözemediğim "Print Screen" sorunu yine peydah oldu!

Simulasyondan güzel kareler yakalamak için kullandığım print screen tuşuna basınca PC tamamen donuyor ve gücü kesmeden yeniden kullanamıyorum.. Epeyce araştırdım forumlardan ancak böyle bir sorunla karşılaşan kimseye rastladım. Şimdi ağlıcam! Kesin bilgisi olmasada fikren bu olabilir diyen hocalarımızın görüşlerini bekliyorum. Saygılar.
sertacgencer
Pilot-1

Pilot-1
sertacgencer

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyCuma 13 Ocak 2012, 18:11

çok teşekkürler hocam gayet pratik görünüyor
pilot
MANAGER

MANAGER
pilot

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyC.tesi 14 Ocak 2012, 02:27

Selim hocam, hayret!.. Ne kadar da performanslı sisteminiz var.. AMD + ATI; Tam bir uyum içinde sistem..
Fakat sanırım bu verdiğim program ile ilgisi yok hatanın.. Sistemsel bir şey sanırım..

Bu arada "HoverSnap" programının Windows-7'de çalışıp çalışmayacağını bilemiyorum. XP'de süper!..
Windows-7'de çalıştırabilen varsa lütfen buraya yazmalarını rica ederim..
Selim ŞAHİN
Global
MODERATOR

GlobalMODERATOR
Selim ŞAHİN

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptySalı 17 Ocak 2012, 18:48

Pilot hocam, cevabınızı görememişim. Cevapsız kalmış. Bunun için özür dilerim ve ilginiz için teşekkür ederim.

Söylediğiniz gibi, uyumlu olsun diye böyle bir tercih yaptım. Hatta ilk zaman 1GB 256bit NVIDIA 9800GT edindim. Ama çeşitli çakışmalara neden olduğunu görünce AMD chipsetli 5500 Series ile değiştirdim. İşin aslı o kadarda memnun değilim bu grafik donanımından. Fs9'da AMD vision control panelden dikey senkronize ve anti alliasing enable etmedikçe görüntüde kırılmalar, rahatsız edici ve gerçek dışı yansımalar görüyorum. Dikey senkronize ve anti alliasing enable edince de framede ciddi düşüşler yaşıyorum. Aynı zamanda FsX üzerinde de çok performans alabildiğim söylenemez.

Tüm bunların dışında bir zamanlar başıma bela olan bu PRINT SCREEN sorunu yine baş gösterdi. Nedenini çözemiyorum. Paylaşımını yaptığınız programla hiç bir ilgisi yok. Yanlış anlaşıldım sanırım. Çok güzel bir program paylaşmışsınız. Bunun için teşekkür ederim. Ancak bu program çalışmıyorkende masaüstündeyken ve arka planda hiç bir program çalışmıyorken print screen almaya çalışsam PC donuyor. Donanımsal olmasın diye dua ediyorum. Şimdi ağlıcam!
musallat258
Pilot-2

Pilot-2
musallat258

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyCuma 20 Ocak 2012, 15:30

Teşekkürler.
Mert Irtem
WEB-Researcher

WEB-Researcher
Mert Irtem

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyPaz 12 Şub. 2012, 12:03

teşekkürler hocam
Yunus Piyade
Vaps-Supervisor

Vaps-Supervisor
Yunus Piyade

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyCuma 02 Mart 2012, 15:55

Paylaşım için teşekkürler hocam.
Emre AYAZ
Pilot-1

Pilot-1
Emre AYAZ

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptySalı 06 Mart 2012, 15:43

Güzel bir programa benziyor hemen kurup deneyeceğim.
Muhammet
Pilot-1

Pilot-1
Muhammet

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptySalı 01 Mayıs 2012, 22:23

Uçuyorum.com da bir yarışma için geleneksel yöntemlerle çekiyordum bulanıyordu bununla sorunsuz katılabilirim saolun :)
coufer
Pilot-1

Pilot-1
coufer

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyC.tesi 16 Haz. 2012, 12:57

paylaşım için teşekkürler
hasancan
Pilot-1

Pilot-1
hasancan

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyCuma 22 Haz. 2012, 11:30

emginize sağlık umarım iyi iş görür.
hasancan
Pilot-1

Pilot-1
hasancan

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyCuma 22 Haz. 2012, 11:32

malesef indiremedik, siteye girilemiyor.
pilot
MANAGER

MANAGER
pilot

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyCuma 22 Haz. 2012, 15:12

hasancan demiş ki:
malesef indiremedik yasaklanmıs
Link yenilenmiştir!!.
Aslında "4shared" sitesine şu "DNS ayarları" ile girebiliyorsunuz:

4.2.2.2
4.2.2.3

velican35
Pilot-2

Pilot-2
velican35

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyPtsi 25 Haz. 2012, 17:07

Teşekkür ederim pilot hocam işime yaradı. !
efe00
ADMIN

ADMIN
efe00

"HoverSnap_v08" Empty
MesajKonu: Geri: "HoverSnap_v08"   "HoverSnap_v08" EmptyCuma 07 Eyl. 2012, 19:09

hocam çok teşekkür ederim. hemen deniyorum. böyle bir program arıyordum bende..

"HoverSnap_v08"
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki