Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Hortum,Tornado ve Yıldırım Efekti (FS2004) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: Hortum,Tornado ve Yıldırım Efekti (FS2004) Perş. 26 Mart 2009, 17:39 | |
| - Hortum,Tornado ve Yıldırım Efekti (FS2004) ------------------------------------- DOWNLOAD: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]A Tornado for FS9 and 02..This is the Land version..it includes debree flying..and lightning flash at your will-by pressing the I key..For best realistic effect..you will need the active camera program.. which produces a flyby of the tornado you wont forget...by Ron JefferHortum FS9 Ve Fs2002 için. Bu Yer versiyonu.Ve Şimşek Flaşıda sizin I tuşuna basmanız tarafından oluşuyor.Harika gerçekçi efekt için..Sizin Active Camera programınıza ihtiyacınız olacak.Hangi Prosedürler Alşaktan uçuşu Hortum Alışkanlık unutacaksınız..Ron Jeffer Tarafından. | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Hortum,Tornado ve Yıldırım Efekti (FS2004) Cuma 22 Mayıs 2009, 02:35 | |
| ?? Pilot kaptan yani hortum bizmi oluyoruz yoksa hortummu bize geliyor :) aciklamak lazim bi :P | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Hortum,Tornado ve Yıldırım Efekti (FS2004) Cuma 22 Mayıs 2009, 04:12 | |
| Bazen bizden kaçıyor,bazen bizi hortumluyor! :D Soldaki resimde bulunan herşeyi uçuran hortuma rastlamadım ama,şimşek ve sağdaki resimdekilere çok rastladım. | |
| | | TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: Geri: Hortum,Tornado ve Yıldırım Efekti (FS2004) Cuma 22 Mayıs 2009, 19:56 | |
| | |
| | | Kahraman Pilot Pilot-2
| Konu: Geri: Hortum,Tornado ve Yıldırım Efekti (FS2004) Cuma 22 Mayıs 2009, 22:40 | |
| çok güzel bir paylaşım acaba bizi savurur mu | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Hortum,Tornado ve Yıldırım Efekti (FS2004) C.tesi 23 Mayıs 2009, 01:22 | |
| - Kahraman Pilot demiş ki:
- çok güzel bir paylaşım acaba bizi savurur mu
hocam cekersin dusmani o yone bak nasil hortumluyo :) | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hortum,Tornado ve Yıldırım Efekti (FS2004) Perş. 09 Tem. 2009, 11:13 | |
| Tarafımdan Türkçeleştirdim Fakat Tam İngilizce - Türkçe Olduğundan Biraz Devrik Oluyor. |
| | | | Hortum,Tornado ve Yıldırım Efekti (FS2004) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |