Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| VATSIM - Toplu uçuş (LTAC-LQSA) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: VATSIM - Toplu uçuş (LTAC-LQSA) C.tesi 07 Ocak 2012, 20:40 | |
| VATSIM'de uçan VAPS kaptanları , kendi aramızda bir toplu uçuş düzenliyoruz , hepinizi aramızda görmekten memnuniyet duyarım... :) bilgiler : Ne zaman :21 Ocak 2012 Cumartesi Zaman :13:00 - 17:00 Açıklama VATSIM'de hep beraber toplu uçuş yapalım! Come fly with me! :) Route : SALGO UA4 YAVRU UL615 ERSEN UA4 NUMSO UL615 ERKAL UA4 GAYEM UL615 VEBAR UL5 KEB Flightlevel : 260-280-300-320-340-360-380-400 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | sertacgencer Pilot-1
| Konu: Geri: VATSIM - Toplu uçuş (LTAC-LQSA) Paz 08 Ocak 2012, 01:21 | |
| Merhaba Mehmetcan Hocam. Uzun zamandır çok istiyordum. İyi ki düşünmüşsün :) Umarım katılım fazla olur da kalabalık bir filo ile uçarız. Etkinliğe katıldım. Şimdiden bütün kaptanlarıma keyifli uçuşlar dilerim. (+)'lar şelaleee :) | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: VATSIM - Toplu uçuş (LTAC-LQSA) Paz 08 Ocak 2012, 10:44 | |
| - sertacgencer demiş ki:
- Merhaba Mehmetcan Hocam. Uzun zamandır çok istiyordum. İyi ki düşünmüşsün :) Umarım katılım fazla olur da kalabalık bir filo ile uçarız. Etkinliğe katıldım. Şimdiden bütün kaptanlarıma keyifli uçuşlar dilerim. (+)'lar şelaleee :)
10+ kişinin katılımını bekliyoruz :) Hani...sadece bir kişi mi geliyor vapstan ? dahaa çoook dahaa çooook :D | |
| | | | VATSIM - Toplu uçuş (LTAC-LQSA) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |