Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Aerosoft Antalya AES sorunu | |
|
+2kadirsariaslan UMIT UNALDI 6 posters | Yazar | Mesaj |
---|
UMIT UNALDI ADMIN Flight Instructor
| Konu: Aerosoft Antalya AES sorunu Salı 27 Ara. 2011, 11:00 | |
| Merhabalar;
FS9 da AES yüklemesini yapmıştım. Hemen bütün meydanlarda da sorunsuz çalışmakta. Ancak daha sonra aldığım Aerosoft Antalya scenery sini yüklediğimde AES menülerinin çalışmadığını (Sadece ANTALYADA) gördüm. Acaba AES, Antalya Senaryosunu desteklemiyormu ki bana mantıksız geliyor, yoksa ben mi bir yerde hata yapıyorum.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum | |
| | | kadirsariaslan Vaps Designer
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Salı 27 Ara. 2011, 12:47 | |
| FSX olsaydı bugdan dolayı göremiyorsunuz diyecektim ama fs9 da böyle bir sorun duymadım. AES ten aktif ettikten sonra tasarımı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Belki bir sorun oluşmuş olabilir | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Salı 27 Ara. 2011, 13:36 | |
| AES mönüleri, bende hiçbir meydanda çalışmıyor. Olduğu gibi sorun, galiba tekrar yüklemek gerekiyor. | |
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Salı 27 Ara. 2011, 15:34 | |
| Bu arada özgür hocam çalışmıyor dediğini menüler AES programının ki mi yoksa oyun içindeki menüleri mi? FS9 olduğu için birşey diyemeyeceğim ama FSX için örnek verim belki benzer olabilir diye. ctrl + W kombinasyonlarına rağmen oyun içinde gözükmüyor jmu? | |
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Salı 27 Ara. 2011, 15:41 | |
| Ctrl+W yapınca follow me aracı için seçenekler geliyor da AES uyumsuz, yok şunu yapın, yok bunu yapın diye EDDT'de beklerken yazdı. Bazı meydanlarda sıkıntı var benim, çok da takmadım açıkçası. Müsait bir zamanımda bakacağım inşallah. | |
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Salı 27 Ara. 2011, 15:49 | |
| follow me aracından sonra da srun varsa follow me araç seçenekleri çıktığında gideceğiniz park pozisyonunu belirtiyormusunuz? normal olarak aktif olmuyorsa aes in hangi sürümünü kullanıyorsunuz şu an | |
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Salı 27 Ara. 2011, 20:56 | |
| Komple AES hatalı bende. Yeniden yükleme şart. Uğraşmak da istemiyorum, can sıkıntısından yaparım yaparsam da ::) | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Çarş. 28 Ara. 2011, 00:18 | |
| Özgür Hocamdaki sorunların hepsi bende de var FSX kullanıyorum ama simülasyonda AES kurulumu değil mi anlayamıyorum ne bir araç geliyor ne biri gidiyor sadece FSX'teki texture yer arabaları geliyor ondan dolayı da zevk alamaz oldum resimlere bakınca içim gidiyor ama çalışmıyor bende yardım ederseniz sevinirim
saygılarımla | |
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Çarş. 28 Ara. 2011, 01:01 | |
| FSX te ctrl + W kombinasyonuyla AES menüsünü açıyor musunuz? | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Perş. 29 Ara. 2011, 23:42 | |
| onu bilmiyordum hocam denerim teşekkür ederim | |
| | | Sabri Sorgut Pilot-4
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Cuma 30 Ara. 2011, 00:29 | |
| Hocam aes yüklüdür ama antalya havalimanını aes'ten aktifleştirdiniz mi peki ? | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Ptsi 02 Ocak 2012, 20:19 | |
| hocam nasıl yapacağımı bilemedim ondan demek bende gözükmüyormuş nasıl aktifleştirecem bana video ya da resim yolar mısınz size zahmet olmazsa
saygılarımla | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Aerosoft Antalya AES sorunu Paz 04 Mart 2012, 15:56 | |
| Sonuç ne oldu?.. 2-Ocaktan beri bu sorun sallantıda kalmış arkadaşlar.. Sonucun ne olduğunu yazarsarsanız, başlığa ÇÖZÜLDÜ iconu uygulayabiliriz. Saygılar. | |
| | | | Aerosoft Antalya AES sorunu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |