Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
PETER General ADMIN
| Konu: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 16 Kas. 2011, 10:37 | |
| | |
| | | Sabri Sorgut Pilot-4
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 16 Kas. 2011, 10:49 | |
| Çok güzel SS'ler hocam :) Davemını bekleriz özellikle Qantas'a bayıldım ... | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 16 Kas. 2011, 11:02 | |
| | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 16 Kas. 2011, 11:16 | |
| Teşekkür ederim hocam. Güzel görüntüler ::) | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 16 Kas. 2011, 20:44 | |
| Peter hocam bizi geçmişe o siyah beyaz filmlerdeki sahnelere götürdünüz.Zamanında nasılda uçmuşlar bu uçaklarla helal olsun. | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Çarş. 16 Kas. 2011, 22:10 | |
| 1985'te "CONNIE'ye" ve "DAKOTA'ya" binmek şansım oldu, bir havacılık kulübümüzün arada sırada, uçaklarının gösteriş uçuşları vardır, katıldım ve hayat boyu unutamayacağım bir deneyimi yaşadım. Bu uçakların kokusu, motorların sesi, titreyişi, uçuşu çok farklıdır. Eve giderken hep 747'ye biniyorum, bir kere de A380'e bindim. Her ne kadar lüks, yeni ve teknolojinin harikasi ise, bu eski uçakların kalbime kazdıkları yeri bambaşkadır | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 17 Kas. 2011, 09:41 | |
| | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 17 Kas. 2011, 09:47 | |
| Hocam bu uçakların üreticisi kim belli ki payware ürünler bunlar ... Özellikle son uçağın üreticisi ? bununla Fs passenger ile uçmak isterdim açıkçası | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 17 Kas. 2011, 09:49 | |
| Tek sorun fs passengers havalimanına iniş istiyor ama bu uçak sadece suya inebiliyor olması | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 17 Kas. 2011, 10:11 | |
| - Sabri Sorgut demiş ki:
- Tek sorun fs passengers havalimanına iniş istiyor ama bu uçak sadece suya inebiliyor olması
Bu da hiç sorun değil, gideceğiniz havalimanın AFCAD'ında "water runway" ve "water docks" oluşturacaksınız, oldu bitti. Tabiki yakında su varsa. Diğer şey, çeşitli sitelerden indirebileceğiniz "FLOAT BASE" binlerce meydan var.
En son PETER tarafından Perş. 17 Kas. 2011, 11:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 17 Kas. 2011, 10:13 | |
- Hocam bu uçakların üreticisi kim belli ki payware ürünler bunlar ... Özellikle son uçağın üreticisi ? bununla Fs passenger ile uçmak isterdim açıkçası
DAKOTALAR hariç hepsi bedava. | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 17 Kas. 2011, 10:37 | |
| Hocam ücretsiz ise son modeli paylaşırmısınız ? afcad dosyasını yapılandırmayı bilmiyorum ama incelerim siteden nasıl yapıldığına dair. Ltba ve Ltai arası güzel olur bununla uçuşlar | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 17 Kas. 2011, 11:13 | |
- Tek sorun fs passengers havalimanına iniş istiyor ama bu uçak sadece suya inebiliyor olması
Bu uçak "amphibian", tekerleri da var, Lakin bunu suya indirmek daha zevklidir. | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 17 Kas. 2011, 11:14 | |
| FLIGHTSIM'de "SIKORSKY" olarak aratın istediğinizden seçebilirsiniz. | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 17 Kas. 2011, 11:15 | |
| Bayağı uzun sürer bu uçuş. Yalnız Antalya Havaalanı, denize yakın olsa da tam deniz kıyısında değil. Yazın deniz kıyısında (Lara tarafında) restoranda otururken 18 numaralı pistten kalkan uçakları rahat görüyordum ama belli bir yüksekliğe ulaşmış oluyorlardı bile. Gerçi zar zor da olsa hangi firmaya ait olduklarını seçebiliyordum ama kıyıyla alakası yok. LTBA da benzer bir şekilde, gerçi o daha yakın, ekleme yapılarak kullanılabilir. | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 17 Kas. 2011, 11:16 | |
| | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Perş. 17 Kas. 2011, 14:07 | |
| Ben de resme bakıyorum, apronda yolcu bekleyen uçaklar sandım. O çitleri nasıl geçecekler diyordum ki müze olduğunu ancak çaktım :lol: | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) Cuma 18 Kas. 2011, 10:00 | |
| | |
| Konu: Geri: GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) C.tesi 26 Kas. 2011, 11:20 | |
| | |
| | | | GEÇMiŞE YOLCULUK ("FLYING REBEL KANGAROO" özel SS arşivi) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |