Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 | |
|
+7cetindagbatu sertacgencer Batuhan Özden Onur Aşkın basay71 Erdinç TURKAN pilot 11 posters | Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 Paz 09 Ekim 2011, 20:04 | |
| - F117A-Nighthawk_TUAF - Turkish Air Force ---------------------------------------------NOT: Bu uçaklar, gerçekte Türk Hava Kuvvetlerimizde bulunmamaktadır!..3 adet F117-TUAF -------------------- 131 SQ _ 3-0001 Konya-131.filo 161 SQ _ 6-0001 Bandirma-161.filo 181 SQ _ 8-0001 Diyarbakir-181.filoCREDITS====== F-117A Nighthawk TUAFModel and Texture design by...........: Craig RichardsonPanel by......................................: Phill PerrottSounds by...................................: Mike HamblyTUAF (Turkish Air Force) paint by....: Pilot / VAPSTest flights .................................: VAPS virtual pilotsTanıtım ve Gerçek Fotoğrafları: ======================== https://vaps.hooxs.com/gercek-ucak-fotooraflary-real-photographs-to-real-word-f20/f-117-nighthawk-resimleri-t115.htm#211ÖZELLİKLER:======== - Tasarım, Fs9 ve FsX içindir!, - Panel klasörlerinde "MoVaps_Util"(kapı ve araç çıkarma aleti) kullanılmıştır. " SHIFT+9" kombinasyonu ile "MoVAPS" ekranın sağ-üst tarafına getirilir. Bütün "Door" ve "cargo Door" butonları tıklanır. "Door1" : Pilot üstü cam kapak açılır, "Door2" : Uçak altındaki bomba kapakları açılır, "SHIFT+K" : Uçak arkasında kanca açılır, FsX kullanıcıları için "Alternatif Panel" klasörü de verilmiştir!.. Keyifli Uçuşlar!.. (Pilot'2011) Copyright©vaps2011 ===================================== Öncelikle alttaki "161.SQ_Lightgray" F-117 BASE dosyasını lütfen indiriniz!...( Altta Fs9 ve FsX için ayrı ayrı link vardır!..)DOWNLOAD:===================================== İstenirse alttaki 131-SQ(3-Konya) ve 181-SQ(8-Diyarbakır) texturelerini de indirebilir!..( FsX ve Fs9 için düzenlenen alttaki textureleri indirdiğinizde, "Aircraft.CFG" dosyasında HİÇBİR değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Üstteki BASE klasörlerinde bu iki textureler için gereken düzenlemeler yapılmıştır!.)
En son pilot tarafından Ptsi 10 Ekim 2011, 01:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 Paz 09 Ekim 2011, 20:38 | |
| Hocam elinize kolunuza sağlık, biraz önce hepsini indirdim, bu gece kurar uçarım SS lerimi eklerim,sanırım ilk (+) benden bu kez kaçırmadım, herşey için teşekkür ederim.Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 Ptsi 10 Ekim 2011, 01:08 | |
| Rica ederim hocam.Güle güle kullanın. Modelde bazı sorunlar olduğundan, textureleri yeniden düzenlerken bitirme zamanı uzadığı için kusura bakmayın. Hemen şimdi, gönderdiğiniz ve epey geciktirdiğim "PAirbus_A380" nin 3D_ panel deki "otopilot kısmının" arızasına bakacağım. Umarım ki, düzelebilir. 380 boyamanızı bittirdiğiniz halde, bu paylaşımda da sizi geciktirdiğim için kusura bakmayın. Saygılar.
Bizim üstünde duruduğumuz kadar, F-117 gibi benzeri askeri uçaklara gereken önemin gösterilmediğini gördükçe inanın içim parçalanıyor. Koca VAPS ailemizde parmaklarımızın sayısına bile ulaşmaz askeri uçaklara önem verenler. Bir bakalım askeri uçak tasarımlarımıza...Cevap yazanlar 10'u bile bulmuyor.. Niçin?.... | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 Ptsi 10 Ekim 2011, 12:40 | |
| Hocam ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma daha | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 Ptsi 07 Kas. 2011, 08:49 | |
| çok teşekkürler hocam +++ | |
| | | Batuhan Özden WEB-Researcher
| Konu: Geri: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 Ptsi 26 Ara. 2011, 21:04 | |
| hocam harikadır tek kelimeyle tebrik ediyorum ve herkese iyi uçuşlar diliyorum | |
| | | sertacgencer Pilot-1
| Konu: Geri: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 Salı 27 Ara. 2011, 08:48 | |
| hocam ellerinize sağlık. çok teşekkürler. | |
| | | cetindagbatu Pilot-1
| Konu: Geri: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 Çarş. 18 Tem. 2012, 01:21 | |
| Harika olmuş hocam elinize sağlık | |
| | | HuseyinBerker Pilot-2
| Konu: Geri: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 Salı 04 Eyl. 2012, 14:18 | |
| elinizse sağlık süper olmuş cok ucurmak istedim. | |
| | | g.coskun Pilot-1
| Konu: Geri: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 C.tesi 15 Eyl. 2012, 11:38 | |
| Pilot Hocam, Aslında Bu tarz uçaklara karşı çok fazla ilgim olmamasına rağmen gerçekten hoş bir çalışma olduğu için demek istiyorum, teşekkür ederim.
Saygılarımla. | |
| | | Yakup Karakas Pilot-1
| Konu: Geri: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 C.tesi 15 Eyl. 2012, 12:29 | |
| | |
| | | captainof777 Pilot-1
| Konu: Geri: YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 Çarş. 06 Mart 2013, 17:18 | |
| teşekkürler tuaf kaplamalar yakışmış :) | |
| | | | YENİ: 3 Adet_F117A-Nighthawk_TUAF (Turkish Air Force)-for FsX, Fs9 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |