pilot MANAGER
| Konu: Geri: "İbrahim hoca" nın boyama çalışmaları Çarş. 03 Ağus. 2011, 00:51 | |
| Ben bir çapak göremedim. Aksine kuyruk logosunun beyaz kısmındaki YIRTIK gibi görünen kısım, çok gerçekçi. Siz mi yaptınız, yoksa var mıydı?.. Diğer hocalarımızın da yorumlarını alabiliriz. (+)lar geldi. Bu arada çalışmanızı yoruma açtığınız resimler, önceki resimleriniz gibi zom'lu, harika ve her şey apaçık göz önünde. Teşekkürler. | |
|
ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: "İbrahim hoca" nın boyama çalışmaları Çarş. 03 Ağus. 2011, 00:59 | |
| - pilot demiş ki:
- Ben bir çapak göremedim. Aksine kuyruk logosunun beyaz kısmındaki YIRTIK gibi görünen kısım, çok gerçekçi. Siz mi yaptınız, yoksa var mıydı?..
Diğer hocalarımızın da yorumlarını alabiliriz. (+)lar geldi. Bu arada çalışmanızı yoruma açtığınız resimler, önceki resimleriniz gibi zom'lu, harika ve her şey apaçık göz önünde. Teşekkürler. hocam mesajda belirttiğim gibi cls nin a310-300 ü ile gelen hazır thy livery üzeride retujlarla yaptım, paint kiti kafamı allak bullak etti. hem hazır thy livery o günki boyamaya esas teşkil edecek şekilde olmuş. ben üzerine kuyruk ve burundaki gs çıkatma ve yazılarını, 75 yıl logosunu, kanat tescillerini ve flap sürücü uçlarındaki kırmızı boyamaları ilave ettim. hazır livery deki burun İ/T, kuyruk tescilleri ve uçak ismini retujla değiştirdim. (paint istek köşesinde gerçek fotosunu verdim hocam ). saygılar... | |
|
pilot MANAGER
| Konu: Geri: "İbrahim hoca" nın boyama çalışmaları Çarş. 03 Ağus. 2011, 01:22 | |
| Gerçek fotolarını da gördüm. Eline sağlık. | |
|