Arkadaşlar, sonuçtan mutlaka haberimin olması gerekir. Mantık ta bunu gerektirir.
Uygulayan ve uçağı FsX'e aktarabilen arkadaşların, yaptıkları işlemleri yapamayan arkadaşlarımıza yazarak yardımcı olmalarını rica ederim. Saygılarımla.
Hocam tamamıyla benim hatam, bende FSX olmayınca test edemiyorum, olayı bende takip ediyordum, sanırım gözden kaçmış, bende hemen düzelttim, yeniden upload ettim, konu başlığına ekledim,yaptığım yanlışlıkdan dolayı tüm arkadaşlarımdan özür dilerim. Saygılar.
Rica ederim hocam, estağfurullah. FsX uyarlamasını sorun değil. Aynı uçağın bendeki Base dosyalarının isimlerini değiştirdiğim için verilen Base'lerin isimleri de bendekilerden farklı olabileceğinden, bazı sorular yönelttim arkadaşlara. Ancak şu saate kadar uygulayan arkadaşlardan herhangi bir cevap gelmeyişine de şaşırıyorum. "-Oldu!" veya "- Olmadı!" diye bir yazı da yok?.. Veya oldu da, uçağın hevesine kapılıp, "Tokya-LTBA" seferi mi yapıyorlar acaba?.
Anlayışınız ve güncelleme için tekrar teşekkür ederim hocam. İçimden geldi; bir daha (+) lar ŞELÂLE! olsun hocam.. :helal!:
Acil bir işim olduğu için dün akşam evden acilen cıktım suan da da iş yerindeyim yani açıkcası daha deneme fırsatım olmadı kısmetse bir kaç saate ilk deneme sürüşüne başlıyorum hocam ilginize teşekkürler :D
Pilot hocam, fsx uyarlamasını söylediğiniz şekilde denedim ama başlıkta yazdığı gibi 3d vc maalesef çalışmadı. Ayrıca Thumbnail de simulasyonda görünmedi. 2D panel şeklinde çalışıyor ama. Saygılar.
Anlaşıldı arkadaşlar.... Bu iş yarım-yarım, parça-burçak olmayacak..Ben, sizden (Mert Yildıran kaptanımdan) aldığım KOD içindeki "CFG" bilgilerine göre bazı düzenlemeler yaptım. Siz de aylarca buradan edindiğinizi umduğum bilgilerle bu işi kıvırabileceğinizi, düşünmüştüm. belki dosyalar, çok farklı olmuş olabilir.
Ben Erdinç hocamdan bu uçağın sadece Fs9 için-İzAir Texturesini istemiştim ve sağolsun gönderdi. Neden mi sadece texture?.. Çünkü, bende daha önce Fs9 için POSKY_B737-700winglett BERLİN uçağı vardı. Bu uçağın dizinine sadece IzAir texturesini ilave ettim ve fıstık gibi de kullanıyorum Fs2004'de...(Tabi ki default panel ile)
O takdirde ben,elimdeki Posky_B737-700winglett uçağının Base ve Izair dosyalarını FsX'te kullanmak için HAZIR PAKET halinde hazırlayıp ayrı bir konu olarak açayım. Siz de alıp, hemen yükleyip kullanırsınız. Ancak uçağı FsX'te kullanmayacağımdan ve "3D-VC panel" dosyalarını da indirmediğimden, uçağı size 2D FsX default panel olarak göndereceğim. VC eklemesini bilen kaptanlarımız, yukarıda Erdinç hocamın FsX için verdiği linkten 3d_VC dosyalarını indirip, yükleyebilirseniz 3D olarak ta kullanabilirsiniz. Biraz sonra size FsX için Posky_B737-700w_İz ir uçağının forumumuzdaki linkini vereceğim. Lütfen bekleyiniz!...