Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
günhan Pilot-1
| Konu: THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) Paz 03 Nis. 2011, 13:58 | |
| Fırat SÖNMEZ arkadaşımın yapmış olduğu PSS 777-300 THY EGE kaplaması tüm kaptan arkadaşlarımızın kırımsız uçuşlarda kullanması dileğiyle THY 300 er buradan indirebilirsiniz http://www.megaupload.com/?d=FFAQFCGAbuda PSS777-200 ve 300 FlyingsStar kaplamaları umarım beğenirsiniz PSS777-300 er Pessenger PSS777-200 ırf Cargo FlyingStar 300 er 200 ırf buradan indirebilirsiniz http://www.megaupload.com/?d=RIB8PLHB
En son günhan tarafından Paz 03 Nis. 2011, 20:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) Paz 03 Nis. 2011, 17:08 | |
| Paylaşım için teşekkürler hocam.(+) larınız gelmiştir!.. Fırat Sönmez arkadaşımızın da emeğine sağlık. Teşekkürler.
* Bu arada, alttaki "FlyingStar_Cargo" uçağını ayrı bir linkte paylaşsaydınız indiren daha çok olabilirdi..Çünkü THY ile ikisi birden indirmek istenmeyebilir.THY herkeste vardır. Ben şahsen Cargoyu alacaktım ancak, THY de geleceğinden vazgeçtim. Saygılar.
* Bir de bu CARGO uçağı FULL mu?.. Full ise lütfen bunu ayrı bir linkte Upload edebilir misiniz?..İndirmek ve kullanmak isterdim. * Bir daha : Bu uçaklar Fs2004 mü, yoksa FsX için mi?.. Başlıkta veya konu içinde hiç belirtmemişsiniz?..Ben başlığı değiştirecektim ama neye göre?.. Başlıkta konuya uygun düzenleme yaptım. FS versiyonu eksik!.. | |
| | | günhan Pilot-1
| Konu: Geri: THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) Paz 03 Nis. 2011, 17:53 | |
| sayın pilot hocam THY ve FlyingStar için olan kaplamaların ikiside ayrı olarak upload edildi aslında THY için olan ilgili ss alındaki link FlyingStar için olanda kendi ss altındaki linkte ikisinide buradan indirebilirsiniz yazmamdaki amaç corgo ve diğer kaplamanın aynı linkte olduğu içindi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) Paz 03 Nis. 2011, 17:59 | |
| Pekii. Cargo Linkine baktığımda dosya boyutu 2.8 mb. civarı. Bu boyutta bir dosyada uçağın tüm model, panel, ses ve diğer dosyaları var mı?.. Yani cargo uçağı FULL mu?..
EDİT: ------ Şimdi anladım!.. yani FlyingStar uçağı 2 model yani.. Biri passenger, biri de cargo..En alttaki link ise,sadece FlyingStar uçağının iki texturesine ait.Tamam anladım hocam.. Fakat halâ şu soruya cevap arıyorum.: Bu Flyingstar uçağının dosyaları FULL mu?, yoksasadece TEXTURE mi var?.. | |
| | | günhan Pilot-1
| Konu: Geri: THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) Paz 03 Nis. 2011, 18:35 | |
| - pilot demiş ki:
- Pekii. Cargo Linkine baktığımda dosya boyutu 2.8 mb. civarı. Bu boyutta bir dosyada uçağın tüm model, panel, ses ve diğer dosyaları var mı?.. Yani cargo uçağı FULL mu?..
EDİT: ------ Şimdi anladım!.. yani FlyingStar uçağı 2 model yani.. Biri passenger, biri de cargo..En alttaki link ise,sadece FlyingStar uçağının iki texturesine ait.Tamam anladım hocam.. Fakat halâ şu soruya cevap arıyorum.: Bu Flyingstar uçağının dosyaları FULL mu?, yoksasadece TEXTURE mi var?.. hocam sadece uçağa ait texture ler mevcut dosyanın içinde pessenger için 300 er modellemesi cargo içinde 200 lrf modeli mevcut birde tabiki cfg dosyasında eklenmesi gereken bilgiler mevcut | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) Ptsi 04 Nis. 2011, 04:06 | |
| Çekerim hocam!.. Tekrar teşekkür ederim. (+) lar tekrar geldiii!.. | |
| | | Tufan KORKMAZ Pilot-1
| Konu: Geri: THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) Salı 05 Nis. 2011, 02:12 | |
| textureleri tam olarak beceremedim nasıl yapacağımı söyleyebilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) Salı 05 Nis. 2011, 03:12 | |
| - Tufan KORKMAZ demiş ki:
- textureleri tam olarak beceremedim nasıl yapacağımı söyleyebilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
Tufan kaptanım.Öncelikle ailemize Hoşgeldiniz. Avatar yüklemesi için de ayrıca teşekkür ederiz. Birçok yeni kaptanımızın ortak sorunu olan, TEXTURE dosyalarını, Fs9/FsX -Aircraft dizinimizdeki ait olduğu uçak dizinine yükleme sorununa ait GENEL bir yükleme açıklaması hazırlayacağım.Ancak,yarın "Uçak Boyamaları" Bölümündeki Sabit konular arasında okuyabilirsiniz. Saygılarımızla. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) Salı 05 Nis. 2011, 04:14 | |
| | |
| | | firatsonmez Pilot-1
| Konu: Geri: THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) Cuma 20 Nis. 2012, 11:45 | |
| Değerli Hocalarım çok evvelden yapmış olduğum bir kaplamaydı elimden geldiğince yeni kapmalarla sizlere destek vermeye çalışacağım saygılar:) | |
| | | | THY & FlyingsStar_B777-300ER(PSS) | FlyingsStar CARGO_B777-200IRF Cargo(PSS) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |