Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| B738-Posky-TUIfly Haribo D-AHFM (Fs9) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: B738-Posky-TUIfly Haribo D-AHFM (Fs9) Paz 06 Şub. 2011, 11:40 | |
| Only FS2004(FS9)CREDITS : Project Open Sky Boeing 737-800W Model Designers....................: Hiroshi Igami Flight Dynamics Designer........: Warren C. Daniel FDE Advisor's.......................: Nick Peterson, Simon Ng Hin Tat Master textures....................: Jaco du Preez & Ben Hewitt TUIfly Painter ..............: memo1998(VAPS) Resimler : Link : ====================================================== hide] https://www.box.com/shared/fqly2hhc7o[/hide]Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!)====================================================== | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: B738-Posky-TUIfly Haribo D-AHFM (Fs9) Paz 06 Şub. 2011, 14:48 | |
| Eline sağlık hocam. Çok harika ve ilgi çekici boyama olmuş. Yalnız, en çok 1 ve 3. resimlerdeki boyamanı beğendim!.Sanki gerçek gibi. :sırıtık|: | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: B738-Posky-TUIfly Haribo D-AHFM (Fs9) Ptsi 08 Nis. 2013, 19:55 | |
| Arkadaşlar, mehmetcan hocanın paylaşımlarındaki linkler, teker-teker nedense! yok oluyor? Yukarıdaki linkten yok olan bu boyamayı indiren varsa, lütfen Box.com veya 2.shared'a yükleyebilir mi?.. Rica ediyorum. Teşekkürler. Nedense!?, Nedenini biliyoruz ama, işlem yapmak için incelemelerimiz devam ediyor. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: B738-Posky-TUIfly Haribo D-AHFM (Fs9) Ptsi 13 Mayıs 2013, 03:46 | |
| Evet, tekrar yazıyorum arkadaşlar!.. Yukarıdaki linkten bu dosya silinmiş. daha önce bu boyamayı (TEXTURE) indiren varsa, lütfen tekrar Box.com'a upload ederse, bende alabilirim. Rica ediyorum...Teşekkürler. Bu arada bu dosya gibi, mehmetcan hocanın birçok dosyaları linklerden tek-tek silinmiş, silinmeye de devam ediyor. Sizce nedir bunun açıklaması ?.. | |
| | | | B738-Posky-TUIfly Haribo D-AHFM (Fs9) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |