Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX Paz 19 Ara. 2010, 23:51 | |
| - Airbus A318 Iz Air (Project Airbus)For FsXCREDITS :Project AirbusAirbus 318Model Designers........................: Peter BinamiraFlight Dynamics Designer............: Derek MayerFDE Advisor's...........................: Peter BinamiraSound....................................: Matthew WalkerIz Air painter...........................: Pilot/VAPSONLY TEXTURE! (İçinde "texture" ve "yükleme açıklama.TXT"si vardır!) DOWNLOAD : Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!)
En son pilot tarafından Perş. 08 Ara. 2016, 18:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | fthyvz Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX Ptsi 20 Ara. 2010, 13:23 | |
| Fsx'E uyarladığınız için teşekkür ederim Pilot hocam.Test uçuşunu yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX Ptsi 20 Ara. 2010, 17:53 | |
| Bu uçağın bende tüm dosyaları olmadığından (model,panel, sound dosyaları) malesef test edemediğim için resmini ekleyemedim. FsX'te çalışıp, çalışmadığını bu sayfaya, uçuş resimlerinizi de gereken sayfalarımıza (SS görüntüleri sayfası) eklemenizi rica ederiz. | |
| | | fthyvz Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX Salı 21 Ara. 2010, 00:04 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX Salı 21 Ara. 2010, 01:24 | |
| Tamam Fatih kaptan . Resimleri gördüm. Sorun sadece Kuyruk kısmında..Hemen düzenlerim sorun değil. Neden böyle oldu? yazayım.; Ben sizden sadece gövde (fuse) texturfelerini istemiştim. Siz de bana tam istediğim dosyaları göndermiştiniz. bakınız gövde de sorun yok. Fakat kuyruk olarak Elimdeki "A319_Pairbus" kuyruğunu kullanıp size gönderdim. Demek A318 ile A319 kuyruğunun textureleri birbirini tutmuyor.Ben tutar sanmıştım. Kuyruk düzeltemesi, için bana "A318_PAirbus" dizinindeki herhangi bir texture içindeki kuyrukların resmi olan BMP resmini gönderebilirseniz bu kuyruk hatası da düzelir. Nasıl bileceksiniz?.. Bana, texture klasörünü açıp, içinin resmini çekip buraya eklerseniz, size hangi BMP dosyasında kuyruk olabileceğini yazabilirim. ------ Ayrıca kanatlardaki tescil yazıları doğru çıkmış mı?..Baktınız mı?..(Uçağın arkasından baktığınızda; sağ-kanat üstünde ve sol-kanat altında tesciller yazılıdır.) Bunlarda sorun varsa; texture dosyasındaki,içinde "wing" kelimesi geçen BMP resimlerini tekrar JPG formatına çevirerek RAR'layıp gönderiniz.
Bu sorunlar, bende bu uçağın ve test etme imkanımın olmadığından kaynaklanıyor. | |
| | | Mertcan UZUN Teacher Pilot
| Konu: Geri: Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX Paz 17 Tem. 2011, 02:26 | |
| Bu Ucagın Linki varmi indirebilecegim? | |
| | | Mertcan UZUN Teacher Pilot
| Konu: Geri: Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX Paz 17 Tem. 2011, 02:27 | |
| Ama Kanat Yazısı Normal Sekilde öyle Olmuycak yani ? :D | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX Çarş. 06 Mart 2013, 16:18 | |
| Mükemmelsin |
| | | Berkay Öztürk Pilot-1
| Konu: Geri: Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX Ptsi 24 Haz. 2013, 12:18 | |
| | |
| | | erdener Pilot-2
| Konu: Geri: Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX Çarş. 07 Ara. 2016, 11:46 | |
| | |
| | | | Iz Air_Airbus A318_(PAirbus)-for FsX | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |