Boeing 747-800F TURKISH CARGO - TC-JDK SKYSPIRIT TC-JDK Kızılırmak For FSX and Fs2004(FS9) Full
CREDITS : Project Open Sky Boeing 747-800F Model Designers....................: Hiroshi Igami Flight Dynamics Designer........: Warren C. Daniel, Brandon D. Henry THY Cargo Painter ................: Pilot (VAPS)
TEST edildi!..
Hem Fs2004(Fs9)'da hem de Fsx'te çalışıyor!....
(FsX'e yükleme açıklaması içindedir!.)
================================================
DOWNLOAD: (Yeni dosyalarla kolay yüklemeli YENİ link!)(2'Şubat'2011)
Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view!
================================================
YENİ !; "AIR_FIX" dosyası:
Arkadaşlar, Bu uçak ile rahat kalkış ve iniş yapamayan kaptanlarımız için, "B747-800F_Posky" uçağının orijinal "AIR" (sim) dosyasının dinamikleri düzenlenmiş şekilde son derece istikrarlı uçuş gerçekleştirmenizi sağlayan, YENİ ve mükemmel AIR_FIX dosyası ALTTA:
Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! "AIR_FIX" dosyası_Download:
"Air_FIX" dosyasının YÜKLEMESİ: - FS dizininizdeki "B747-800F_Posky_Turkish Cargo" klasörünün içindeki "747-8GEnx.air" orijinal dosyanın yedeğini (bir kopyasını) alın, - Buradaki "AIR_FIX" Zip'ini indirin ve açın, - ZIPin içindeki dinamiklerini düzenlediğimiz "747-8GEnx.air" dosyasını "B747-800F_Posky_Turkish Cargo" klasörünün içine atınız. Bu kadar!..
NOT: Bu FIX dosyasını "C748F_TUAF CARGO" uçağı için de kullanabilirsiniz!. "C748F_TUAF CARGO" uçağı da BURADA(Tıkla!..)
=================================================
Posky Util ile uçağın kapıları açılarak uçağın içindeki konteynerlar, araçlar, çekiciler, taşıyıcılar ve merdiven indirilir!...Posky Util'i açmak için Fs9'da SHIFT+8 tuş kombinasyonu kullanılır.
KEYİFLİ UÇUŞLAR!
-
En son pilot tarafından Çarş. 24 Şub. 2021, 02:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 42 kere değiştirildi
Pilot hocam, ellerinize sağlık, gene harkulade bir uçak çıkarmışsınız,söylenecek söz bulamıyorum,linki sabırsızlıkla bekliyorum, sonsuz teşekkürler,hocam iyiki varsınız.Bizler sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğiz bilemiyorum.Saygılar.
Rica ederim hocam. Hak, hukuk ?..Estağfurullah hocam. Uçak ve meydan tasarımlarımızı tasarlayıp paylaşmak hem görevimiz hemde büyük zevk. Ancak bunların kullanıldığını resimlerde (Günlük SS forumlarında) görmek ve kaptanlarımızı sitede her zaman online olmaları bizlere bahşedilecek en büyük hediye ve hak olacaktır. Sevgilerimle.
Hocam sağolun, sizin uçaklarınızı uçururken çok büyük haz alıyorum, nedeni gerçeğe çok yakın olması, çünki ben gerçekçiliğe çok önem veririm,diğer arkadaşlar sakın alınmasın, onların boyadıkları uçaklarıda beğeniyorum,ama ufak tefek hatalar oluyor,onları düzeltmeleri için SS lerle birlikte yazıyorum,hocam, emeğinize elinize sağlık,teşekkürler.
Download linki, ilk mesaja eklenmiştir!. Bilgilerinize... :helal!:
Hocam, uçağı gece ışıklarını açtıktan sonra kokpitten içeri bakarsanız bir sürpriz var size. :D Soldaki Co-pilot, eski bir kaptanımız!.. :D
Hocam, gözlerime inanamadım, inanın sevincimden gözlerim doldu, ne diyebilirim,hocam elinize kolunuza sağlık, ne kadar sevindim bilemezsiniz,ama bunu size PC im tamirden geldikden sonra size ve arkadaşlarıma uçağı tanıtarak göstericem, sonsuz teşekkür ederim.Saygılar.
Not:Görüntüyü kızımın labtopunda gördüm.
En son terminatör tarafından Çarş. 01 Ara. 2010, 11:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
- Sağolun kaptanlarım.Hepinize B748F ile iyi ve kazasız nakliyeler dilerim. :D
orhanyavuz demiş ki:
Hocam merhaba indirme linkini tıkladığımda uçak dosyası çıkmıyor bendemi terslik var. ayrıca elinize ve emeğinize sağlık
Orhan kaptanım, EKlentiler'deki PDF'yi mi indiremediniz?, yokda PDF'nin içindeki "VAPS logo" suna tıklayınca link çıkmıyor mu?..Şayet "VAPS-Logo" ya tıklayınca BOX.net linki çıkmıyorsa bir de Mozilla (Firefox-tarayıcı) ile denemenizi tavsiye ederim.Veya Forumlarımızdaki herhangi bir BOX.net linkine tıklayıp test ediniz...BOX.net ile bir sorununuz olabilir. Cevap beklerim. Kolay gelsin.
Pilot kaptanım bu son PDF'deki vaps logosuna tıklama olayı çok güzel olmuş aslında bu pdfye şöyle bir güzellik daha katılabilir ileriki zamanlar için, mesela uçağın teknik dataları da resimle logo arasına eklenebilir hem bilgi kaynağı gerçi herkes en ince ayrıntısına kadar bilir ama güzel olur. Nedersiniz. Yapılan havalimanları içinde bulunabiliyorsa yapım yılı hizmete giriş v.s v.s bilgiler. detaylı işinizi birazdaha detaylandırıyorum sanırım :D "phantomII 12 gün sonra Askere kaçar :D"
Evet hocam.Dediğiniz şekilde olabilir ancak..Sitemizin EKLENTİLER kısmının limiti 20 Mb. olduğundan ben o PDF'deki resimleri bile kaldırmayı düşündüm. Bundan sonraki PDF'ye sadece Logo ekleyebileceğiz sanırım. Çünklü her ürün için EKLENTİLER'e koyacağımız PDFnin boyut 5 Kb'ı geçmemesi gerekir.Şu anki 346 Kbyte, epey fazla.. Bu arada 6 ayın çabucak geçmesi için dua ediyorum.
En son pilot tarafından Salı 30 Kas. 2010, 02:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Hocam. Bu bahsettiğiniz PDF'ye bilgiler ekleme olayı için Ana server'ı araştırdım. Yakın zamana kadar EKLENTİLER'deki limit yükseltme durumları olabilecek sanırım. 20 Mbyte çok az aslında..En azından 500 mb. olması gerekir.
pilot kaptanım ve terminatör kaptanım dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu gün itibariyle asker sayılıyormuşum ve 12 Aralık en geç teslim olacağım tarih. bende dilerim kazasız belasız 6 ay ya da zayıf ihtimalde olsa YD. SB. görevimi yerine getirip aranıza dönerim :)
Güle güle kullanın kaptanlarım. Hafif bir çıtlatma yapayım; yakında Phantom hoca tarafından bu uçağın TUAF-Turkish Air Force askerî versiyonu gelecek sanırım!...Askere gitmeden önceki bombasını bununla patlatacak gibi!.. :D Halen üzerinde çalışmalar devam ediyor. Ancak bunun Copyright hakları diğer tasarımlardan daha güvenli şekilde korunacaktır!.. Dayamadım Phantom hocam, müjdeyi sizin vemenizi bekleyemedim. Kusura bakmayın!. Askeri versiyonu daha harika olacak sanırım. Gerçeği yapılmak istenirse, bu TUAF_B748F örnek alınacaktır!..Bu kadar da İDDİALI'yız!... :helal!:
Güle güle kullanın kaptanlarım. Hafif bir çıtlatma yapayım; yakında Phantom hoca tarafından bu uçağın TUAF-Turkish Air Force askerî versiyonu gelecek sanırım!...Askere gitmeden önceki bombasını bununla patlatacak gibi!.. :D Halen üzerinde çalışmalar devam ediyor. Ancak bunun Copyright hakları diğer tasarımlardan daha güvenli şekilde korunacaktır!.. Dayamadım Phantom hocam, müjdeyi sizin vemenizi bekleyemedim. Kusura bakmayın!. Askeri versiyonu daha harika olacak sanırım. Gerçeği yapılmak istenirse, bu TUAF_B748F örnek alınacaktır!..Bu kadar da İDDİALI'yız!... :helal!:
hehehe bencede güzel bişeyler çıkacak ortaya pilot kaptanım :) değerli yardımlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim sizede :D en azından ben 100 sene böyle bir uçağı hava kuvvetlerimizde göremicem onu biliyorum ama hayal gücünün insana yaptıramicağı hiç bişey yok :) neden göremicez kısmı çok çetrefilli şimdi oralara girersek çıkamazyız :D
Siz uçuyorum'daki meşhur genç Painter, memo kaptansınız değil mi?.. Şayet talep ederseniz, sizi de VDT(Vaps Designer Team) tasarım ekibimizdeki Aircraft Painters bölümüne alabiliriz. Sevgilerimizle.