| Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) | |
|
+47Gokay_61 Cpt.Mehmet Mertcan UZER gokberk Abdull93 FethiSoylu dogan_atmaca yusuf738 MURAT OK erkann006 Sedat kazım aslan furkanoner Ersin Akbulut mkaanalper ilter71 klavier Tolga Tunç ataberk001 mehmedözdemir Planck Burhan Özgür Kiraz basay71 kadirsariaslan Özmen ÜNAL tezcalitpoka Atatürkcü93 Oguzhan KILIC Selim ŞAHİN Codablack caner kaptan mertkarslioglu gomd mustafa_aykın d-mod ersssel wannabepilot halilex cetinkar ddeniz74 memo1998 fthyvz orhanyavuz Erdinç TURKAN phantomII pilot 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
halilex Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) C.tesi 11 Ara. 2010, 14:03 | |
| Ellerinize saglik boyama icin harika gorunuyor | |
|
| |
wannabepilot Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Ptsi 13 Ara. 2010, 01:43 | |
| harika olmus, elinize, emeginize saglik
| |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Cuma 17 Ara. 2010, 23:35 | |
| Mesaj yazdıktan sonra Download linkleri görülecektir. Şayet linkler, "Resimler Üzerine(içine)" kaydedildiyse, resimlerin açılması için bir süre beklenmelidir!.
----------------------------------- -Lütfen Profilinizi güncelleyiniz!. | |
|
| |
ersssel Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Salı 01 Şub. 2011, 18:13 | |
| | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Salı 01 Şub. 2011, 18:37 | |
| - ersssel demiş ki:
- gzl calısma olmus
Türkçe lisanımız, kısaltma yapılacak kadar çok mu ÖNEMSİZ?.. VAPS'ın ilk kuralı TÜRKÇE'yi düzgün kullanmaktır!. Lütfen mesajlarınızda kısaltma yapmadan, anlaşılır TÜRKÇE cümle ile yorumlarınızı yapınız!.. UYARI alabilirsiniz!. | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Salı 01 Şub. 2011, 19:00 | |
| kaptanım çok başarılı bir çalşıma yapmışınız.sayenizde benim oyun daha renkli ve güzel bir hal alıyor her çalışmanızda ve tabiki hemen indiriyorum :) :) | |
|
| |
mustafa_aykın Pilot-2
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Salı 01 Şub. 2011, 19:41 | |
| teşekkürler iyi çalışmalar | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Salı 01 Şub. 2011, 19:44 | |
| kaptanım linki indirdim yükledim ama uçak siyah olarak çıkıyor free flight de acaba neden olabilir... | |
|
| |
gomd Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Salı 01 Şub. 2011, 20:24 | |
| çok teşekkürler güzel çalışma | |
|
| |
mertkarslioglu Pilot-4
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Salı 01 Şub. 2011, 20:26 | |
| | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Çarş. 02 Şub. 2011, 04:26 | |
| - d-mod demiş ki:
- kaptanım linki indirdim yükledim ama uçak siyah olarak çıkıyor free flight de acaba neden olabilir...
Kaptanım.sanırım yükleme açıklamalarındaki karışıklıktan dolayı bir hata yapmış olabilirsiniz.Bunun farkındayız. İlk mesajımdaki Uçağın klasörlerini değiştirerek daha kolay bir yükleme durumuna getirdim.Yeni dosyalarlarla ve yeni DOWNLOAD linkiyle YENİ Upload yaptım. Şifre falan da yok. Kolay bir yükleme olacak. Uçağı yeni Download linkinden tekrar indirmeniz gerekiyor.Saygılar. Arkadaşlar, Yeni ve Kolay yüklemeli LİNK, ilk mesaja eklenmiştir!. | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Çarş. 02 Şub. 2011, 12:58 | |
| saol kaptanım gene yardımıma yetiştiniz.Yeni linki indiriyorum hemen.... | |
|
| |
caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Çarş. 02 Şub. 2011, 13:08 | |
| Hiç kargo uçağı ile uçmamıştım hemen denemeliyim,ellerine sağlık pilot üstadım, saygılar | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Çarş. 02 Şub. 2011, 18:58 | |
| hocam nasıl bir uçak yapmışın 36R den 4 kere kalkış yapmaya çalıştım hepsinde de pist yetmedi karşıdaki evlere,binalara girdim valla :) :) :)
En son d-mod tarafından Çarş. 02 Şub. 2011, 19:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Çarş. 02 Şub. 2011, 19:00 | |
| - atmaca3340 demiş ki:
- boyama için çok tşkkür
atmaca 3340 kaptanım sistem bilgilerinizi yazıp imzaya da birşeyler koyarsanız güzel olur.... | |
|
| |
mustafa_aykın Pilot-2
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Çarş. 02 Şub. 2011, 19:54 | |
| çok güzel bir çalışma aynı modelin yolcu uçağı şeklinide bekliyoruz... Bilginize | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Çarş. 02 Şub. 2011, 22:13 | |
| - mustafa_67_53 demiş ki:
- çok güzel bir çalışma aynı modelin yolcu uçağı şeklini de bekliyoruz... Bilginize
Posky sitesinden bu uçağın yolcu modelini araştırıp yapabiliriz kaptanım. - d-mod demiş ki:
- hocam nasıl bir uçak yapmışın 36R den 4 kere kalkış yapmaya çalıştım hepsinde de pist yetmedi karşıdaki evlere,binalara girdim valla :) :) :)
Hocam bir de şunu deneyin.: B748F_ Düzenlenmiş ".air" FIX_dosyası: http://www.box.net/shared/ldnplyssyzPosky'deki Flight Dynamics tasarımcısı Warren C. Daniel paşanın AIR dosyaları oldum olası böyle..hiç beğenmem..Ya kalakamazsın, kalksan da inemezsin! :) Ben de orijinal AIR dosyasını kurcaladım mecburen.VE... Dediğiniz olay benim de başıma birkaç geldiği için air dosyasındaki dinamik uçuş verilerinden bazılarını tekrar düzenledim ve şu an rahat bir kalkış ve yumuşak inişler yapabiliyorum. Yüklemesini ilk mesaja yazdım.Arkadaşlar, Rahat kalkış yapamayan kaptanlarımız için, "B747-800F_Posky" uçağının dinamikleri düzenlenmiş son derece istikrarlı uçuş gerçekleştirmenizi sağlayan, YENİ ve mükemmel AIR_FIX dosyası, İLK MESAJA EKLENMİŞTİR!. | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Çarş. 02 Şub. 2011, 23:58 | |
| kaptanım çok sağol.Uçak irtifa almadıkça delirtti beni inş bu sefer güzel bir uçuş yapıcam tabiki sayende kaptanım... | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Perş. 03 Şub. 2011, 23:26 | |
| Arkadaşlar, Yeni Upload yaptığımız "AIR_FIX" dosyası ile bakın, nasıl mükemmel landing ve piste yumuşak teker dokunuşu yaptığımızın videosu...İlk mesaja Video Eklenmiştir!.. | |
|
| |
Codablack Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Ptsi 07 Şub. 2011, 18:29 | |
| Harika görünüyor, Teşekkürler. Yanlız ben VC ile bir türlü kullanamadım sanırım bulunmuyor da bu texture' i farklı bir model üzerinde kullanmamız mümkün mü acaba? | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Salı 08 Şub. 2011, 04:22 | |
| 3D virtual kokpit bu modelde bulunmuyor. 2D-kokpit olarak Fs9 default kokpit kullanmışlar. Biz panele ayrıca Vaps-MVT Util (kapı bagaj açma ünitesi) ekledik. Texture olarak; hiçbir texture, farklı bir model üzerinde BMP dosyalarını aktarmak suretiyle kullanılamaz.Ancak Paint Edit programlarında çok usta kişiler deneme-yanılma yöntemiyle uzun sürecek çalışmalar sonucunda belki yapabilirler. Yani texture resimlerin içeriğindeki kaplama desenlerini farklı-farklı yerlere konumlandırarak olabilir. Böyle bir çalışmayı kimsenin yapacağını sanmam.Yapanı da duymadım. Çünkü günler alabilir.Sonucun ne çıkacağı da belirsizdir. Örneğin kuyruk logosunun bir kısmı uçağın altında bir kısmı kokpit penceresine denk gelebilir. Gövde yazısı belki kuyrukta çıkabilir. Kısacası yüzlerce denelemelerle belki doğru yerlere konumlandıralabilir ama bu da şüpheli. Texturelerin içindeki desen,-yazı-şekiller, Gmax programında çizilen 3D model dosyasına (MDL) göre konumlandırıldığından başka bir uçağın model MDL dosyasına uyum sağlayamaz. Uzun açıklamamdan dolayı umarım sıkılmamışınızdır. Saygılar. | |
|
| |
Codablack Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Salı 08 Şub. 2011, 15:34 | |
| Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim kaptanım. | |
|
| |
Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Salı 08 Şub. 2011, 19:26 | |
| Hocam çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. Yalnız benim bir kaç küçük sorum olacak. Video da gördüğümüz eklenti Vaps Water Effect mi? Zinertek gibi duruyor ki eğer Vaps Water Effect ise ben doğru çalıştıramıyorum. İkincisi, böyle bir texture çalışması default 747-400 içinde mevcutmudur? Mevcutsa nerden edinebilirim? Bir de düzenlenmiş air fix dosyası default modelin dinamiklerini de değiştirirmi? Saygılar! | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Çarş. 09 Şub. 2011, 02:31 | |
| 1- Deniz effecti daha önce kullanılan ve vazgeçilen efecttir. Tavsiye edilmez. 2- Turkish cargo boyaması şu an B737-400 için sitemizde bulunmuyor. Avsim veya FlightSim'de aratabilirsiniz. 3- "Air_FIX " dosyasının içeriği, zaten uçuş dinamik değerleridir. Bu FIX dosyasını paylaşmamıza sebep, çoğu arkadaşlarımızın "B748F_Turkish Cargo" ve "C748F_TUAF Cargo" uçaklarımızın kalkışta ve uçuşta dengesizlikler yaşamasıydı. Posky'nin dinamik tasarıcısı Daniel paşa, artık işi koyverdi ki; kopyala/yapıştır yöntemiyle minicik uçakların AIR dosyasını bunlara yapıştırmış sanki?.. Verdiğimiz"Air_FIX" dosyasını kullanmanız gerekiyor hocam. | |
|
| |
Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) Çarş. 09 Şub. 2011, 13:50 | |
| Sağolun hocam verdiğiniz bilgiler için. Hemen deniyorum. | |
|
| |
| Turkish Cargo_B747-800F _(SKYSPIRIT) (for FsX-Fs9) | |
|