Değerli arkadaşalarım, yaptığınız işin ne kadar zor olduğunu biliyorum, ve bunun bilinci içersindeyim,yalnız çizimlerde bazen çok yanlış görüntülere sepeb olan çizimler var, defalarca uyardım,ama bakıyorum kimse dikkate almıyor, kafasına göre çizip ortaya birşeyler çıkarıyor, bence yanlış, örneğin, dikey stabilizeye bakıyorum, aynı ablem gövde üzerinde ters, çok çirkin bir görüntü oluyor, daha bunun gibi birkaç tane daha var, yaa arkadaşlar cidden üzülüyorum, sanki baştan sağma, biran önce bitsin diye yanlış yapılan çizimler hiçde hoş değil, diyorumki, çizimi bitirdiğinizde finişi yapmadan bizler bir görelim, yanlışlar varsa yazalım,varsa şayet düzeltildikten sonra, son kontolları yapılır, ondan sonra yaptığınız çizimi kendi adınızla takdim edersiniz,doğrusuda budur.
Arkadaşlar, eleştri oladan doğruyu bulamazsınız, yanlışlarınızı düzeltemezsiniz,yanlış yapılan çizimler sizi büyültmez aksine küçültür.Umarım bu yazımdan sonra bazı şeyleri dikkate alırsınız.
Sizlere bu yazıyı yazmakdaki amacım sizlere verdiğiniz emeğe saygı gösterip ortaya daha güzel ve doğru çizimler yapmanız.Yazdığım yazıdan sonra bu uyarıya uyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Hepinize kolay gelsin.Saygılar.
Sevgili admin, konuyu yanlış yere açtıysam düzeltirseniz sevinirim.