Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Yunue Emre505 Pilot-2
| Konu: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Perş. 04 Nis. 2019, 13:24 | |
| TURKISH AIRLINES TC-JHL (GLOBALLY YOURS) POSKY 737-8F2 FULL UÇAK (Panel ve ses FSX içindir.)
FSX ve FS9 içindir (FS9 Panel ve Ses Hariç)
Linki
Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view!
FS9 için Panel ve ses dosyaları: Panel: Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view!
Ses: Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view!
Daha önce POSKY yüklemişseniz, o panel ve ses dosyalarını yükleyin. cfg dosyalarının değiştirilmesini isteyecek. Hepsine evet deyin. | |
| | | Yunue Emre505 Pilot-2
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Perş. 04 Nis. 2019, 13:26 | |
| Adf.ly sekmesine girmek istemiyorsanız, yeni link: Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) C.tesi 06 Nis. 2019, 03:49 | |
| Paylaşım için telekkürler hocam. İlk mesajınızın sağüst kısmına YEŞİL renkteki teşekkür barı eklenmiştir. | |
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) C.tesi 06 Nis. 2019, 12:49 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Paz 07 Nis. 2019, 03:11 | |
| Hocam "library.avsim" kapandı mı?..Link hata veriyor. | |
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Ptsi 08 Nis. 2019, 15:38 | |
| Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Eğer çalışmıyorsa vpn eklentisi indirin. Web mağazası'ndan | |
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Ptsi 08 Nis. 2019, 15:44 | |
| İnternetinizde de sorun olabilir. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Salı 09 Nis. 2019, 04:07 | |
| - Yunue Emre505 demiş ki:
- Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Eğer çalışmıyorsa vpn eklentisi indirin. Web mağazası'ndan
İnternette sorunum yok ta, ancak "ktunnel" ile ancak girebildim. Ne zaman avsim, yasaklı siteler kategorisine girmiş ki?.. Ne kadar saçma bir uygulama. | |
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Salı 09 Nis. 2019, 13:29 | |
| Hocam, eğer yine olmuyorsa farklı link atacağım. Box. | |
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Salı 09 Nis. 2019, 14:17 | |
| Bende yasak değil, ne hatası çıkıyor? Örnek: Telekomünikasyon hatası, Bu siteye ulaşılamıyor. | |
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Salı 09 Nis. 2019, 15:48 | |
| Hocam, linkler yenilenmiştir. Buradan ulaşabiirsiniz. Mediafire. Panel:
Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Ses:
Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Çarş. 10 Nis. 2019, 04:46 | |
| Yeni linkler için teşekkürler. Ancak ilk mesajınızdaki bir linkten uçağı indirdim. Kafam "library.avsim" e takılmıştı. Akşam yasaksız linklerden (tunnellerden) ancak girebildim. Şu an avsimden sıkıntım yok. Tekrar teşekkürler. | |
| | | Cenk BERK Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Çarş. 10 Nis. 2019, 08:13 | |
| Selam Pilot hocam.
Avsim konusu dikkatimi çekti ve denedim. Herhangi bir VPN programı kullanmadan girebiliyorum. Sizin bilgisayarda veya IP de başka bir sorun oluşmuş olabilir mi diye düşündüm.
Syg. | |
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Çarş. 10 Nis. 2019, 13:26 | |
| Bir şey değil. Hata olduğunda bana söyleyin. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Perş. 11 Nis. 2019, 01:59 | |
| - Cenk BERK demiş ki:
- Selam Pilot hocam.
Avsim konusu dikkatimi çekti ve denedim. Herhangi bir VPN programı kullanmadan girebiliyorum. Sizin bilgisayarda veya IP de başka bir sorun oluşmuş olabilir mi diye düşündüm.
Syg. Merhaba Cenk hocam. "Goggle Chrome" ile malesef giremiyorum. Ancak ktunnellerle girebiliyorum. Şimdi denediğimde, "Firefox" ile rahatlıkla giriyorum. Sanırım sorun, Chrome'da. İlginiz için teşekkürler. Saygılar. | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Perş. 11 Nis. 2019, 16:34 | |
| Güzel bir çalışma teşekkürler | |
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) Perş. 11 Nis. 2019, 17:32 | |
| | |
| | | | Turkish Airlines TC-JHL Globally Yours Logojet POSKY 737-8f2 (FULL UÇAK) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |