Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Turkish Airlines Diamond DA-42 Twin Star For FS2004 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
epremsoft ADMIN
| Konu: Turkish Airlines Diamond DA-42 Twin Star For FS2004 Ptsi 10 Ağus. 2009, 08:49 | |
| Diamond DA-42 Twin Star Turkish Airlines - TC-TAP Diamond DA-42 Twin Star Model By : AbacusFor Fs2004(FS9)Only Textures!!!CREDITS :AbacusDiamond DA-42 Twin StarModel Designers........................: Brian GladdenFlight Dynamics Designer............: Adam HoweFDE Advisor's...........................: Scott Slaughter Turkish Airlines Painter By.........: Epremsoft (VAPS) 30 DK`lik Bir Çalışma Umarım Hoşunuza Gider. | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Turkish Airlines Diamond DA-42 Twin Star For FS2004 Ptsi 10 Ağus. 2009, 17:04 | |
| Ah dedim buldu freeware :D ellerine saglik hocam | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines Diamond DA-42 Twin Star For FS2004 Ptsi 10 Ağus. 2009, 18:05 | |
| Mükemmel çalışma eprem hocam.Boyana,eline sağlık. 3 dakikalık zaman da fena değilmiş!.. :D | |
| | | epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: Turkish Airlines Diamond DA-42 Twin Star For FS2004 Ptsi 10 Ağus. 2009, 20:34 | |
| - yigitciftci demiş ki:
- Ah dedim buldu freeware :D
ellerine saglik hocam Yok Hocam Onunda Freeware yok ortalikta :d - pilot demiş ki:
- Mükemmel çalışma eprem hocam.Boyana,eline sağlık.
3 dakikalık zaman da fena değilmiş!.. :D Yanniz Pilot Hocam 3 dk değilde 30 dk biliyom klavye hatası oldu ama gene söyleyim dedim :D | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Turkish Airlines Diamond DA-42 Twin Star For FS2004 Ptsi 10 Ağus. 2009, 21:48 | |
| yanliz motor texturelerini bi daha gozden gecir derim :) | |
| | | epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: Turkish Airlines Diamond DA-42 Twin Star For FS2004 Salı 11 Ağus. 2009, 01:59 | |
- yanliz motor texturelerini bi daha gozden gecir derim :)
hata nerde hocam soylesene sifreli konusmasana :D | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Turkish Airlines Diamond DA-42 Twin Star For FS2004 Salı 11 Ağus. 2009, 02:03 | |
| nen gozun mu gormuyor benim korluk sana gecti he :D hava nozullari nerde :) bu arada sadece wingleti boyicaktin kanat ucunuda boyamissin Turkish airlines ve bayrak biraz daha ufaltilip kanopiye yakin yukarida olmali kuyruk altinda diamond yazisi yok Al sana de sifre bu arada ozelden msni at bi bana lazim you :D | |
| | | epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: Turkish Airlines Diamond DA-42 Twin Star For FS2004 Salı 11 Ağus. 2009, 02:53 | |
- nen gozun mu gormuyor benim korluk sana gecti he :D
hava nozullari nerde :) bu arada sadece wingleti boyicaktin kanat ucunuda boyamissin Turkish airlines ve bayrak biraz daha ufaltilip kanopiye yakin yukarida olmali kuyruk altinda diamond yazisi yok Al sana de sifre bu arada ozelden msni at bi bana lazim you :D ha onumu diyon onu biliyom ne yapim modelde yok :D farkindayim ama gucendim zamanim yoktu :D msn yolladim hocam | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Turkish Airlines Diamond DA-42 Twin Star For FS2004 C.tesi 06 Mart 2010, 16:37 | |
| Eprem linki gunceller misin? | |
| | | | Turkish Airlines Diamond DA-42 Twin Star For FS2004 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|