Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Anadolujet, TC-JDT_B737-400_(Vistaliners) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: Anadolujet, TC-JDT_B737-400_(Vistaliners) Cuma 26 Ara. 2008, 04:26 | |
|
En son pilot tarafından Paz 12 Ara. 2010, 16:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Anadolujet, TC-JDT_B737-400_(Vistaliners) C.tesi 11 Ara. 2010, 17:30 | |
| Değerli arkadaşlar, Download linklerini görmek için yazdığınız mesajlar en az 10 kelime olmalı ve anlamlı cümleler kurulmalıdır!. "Sağol", "teşekkürler", "eline sağlık" vs.. gibi kısa kelimelerle linklere çabucak ulaşmayı hedeflediğiniz bilinmektedir!.. Bu uyarıyı dikkate almayan kaptanlarımız UYARI cezası alacaklardır!... BİLGİLERİNİZE! | |
| | | gokturk78 Pilot-1
| Konu: Geri: Anadolujet, TC-JDT_B737-400_(Vistaliners) Perş. 23 Ara. 2010, 18:10 | |
| - edican demiş ki:
- teşekkürler eline sağlık
Degerli kaptanim edican, lütfen profilinize girip avatar bölümünden avatarinizi seciniz...(avatariniz yok, görünmüyor). Profilinizi ve imzanizi´da güncellemeyi unutmayiniz..saygilarimla. | |
| | | fthyvz Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Anadolujet, TC-JDT_B737-400_(Vistaliners) Cuma 24 Ara. 2010, 03:43 | |
| Pilot hocam emeğinize sağlık teşekkürler bu vistaliners uçaklarının sanal kokpitleride bir problem var diye biliyorum yoksa yanlışmı biliyorum.Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Anadolujet, TC-JDT_B737-400_(Vistaliners) Cuma 24 Ara. 2010, 04:58 | |
| - fthyvz demiş ki:
- Pilot hocam emeğinize sağlık teşekkürler bu vistaliners uçaklarının sanal kokpitleride bir problem var diye biliyorum yoksa yanlışmı biliyorum.Saygılar.
Aynen öyle hocam. VC paneli açtığınızda kokpit arka kapısı ve anlamsız resimler görünüyor.Model çizimi hatalı B734_Vistaliners'in. "Eric Cantu" hazretleri biraz aceleye getirmiş veya yanlış birşeyler yapmış. Bu arada boyama, eski yuvamızdaki "ekoyanki" nickli hocamıza aittir.Öylece de kaldı boyama. | |
| | | Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: Anadolujet, TC-JDT_B737-400_(Vistaliners) Paz 02 Ocak 2011, 22:05 | |
| üstad umarım vcli bi çalışmadır! Keyifli, kırımsız uçuşlar için.. Eline sağlık! | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: Anadolujet, TC-JDT_B737-400_(Vistaliners) Cuma 04 Şub. 2011, 16:25 | |
| Teşekkürler hocam yine süper bir çalışma... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Anadolujet, TC-JDT_B737-400_(Vistaliners) Cuma 04 Şub. 2011, 16:34 | |
| - "Bu uçakta VC var mıdır?" sorularına konunun yukarı mesajlarındaki alıntımı buraya aktarıyorum arkadaşlar: (VC için SHIFT+2'ye bastığınızda VC yerine çıkan şu:) - pilot demiş ki:
- fthyvz demiş ki:
- Pilot hocam emeğinize sağlık teşekkürler bu vistaliners uçaklarının sanal kokpitleride bir problem var diye biliyorum yoksa yanlışmı biliyorum.Saygılar.
Aynen öyle hocam. VC paneli açtığınızda kokpit arka kapısı ve anlamsız resimler görünüyor.Model çizimi hatalı B734_Vistaliners'in. "Eric Cantu" hazretleri biraz aceleye getirmiş veya yanlış birşeyler yapmış. Bu arada boyama, eski yuvamızdaki(VASAtr.com) "ekoyanki" nickli hocamıza aittir.Öylece de kaldı boyama. | |
| | | Pilot.Abdullah Pilot-1
| Konu: Geri: Anadolujet, TC-JDT_B737-400_(Vistaliners) Çarş. 04 Mayıs 2011, 18:08 | |
| cok guzel olmus kardesim saol | |
| | | | Anadolujet, TC-JDT_B737-400_(Vistaliners) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |