Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Posky A330-303GE THY TC-JNS | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Posky A330-303GE THY TC-JNS Cuma 18 Ekim 2013, 01:50 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Posky A330-303GE THY TC-JNS Cuma 18 Ekim 2013, 02:08 | |
| Heyecanla bekliyoruz hocam. Yalnız, gerçeğindeki motor ön çerçeveleri kırmızı hocam. Boyamanızda kolaylıklar dilerim. Saygılar. | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Posky A330-303GE THY TC-JNS Cuma 18 Ekim 2013, 12:15 | |
| | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Posky A330-303GE THY TC-JNS Cuma 18 Ekim 2013, 12:24 | |
| Erdinç hocam, konuyla alakası yok biliyorum ama acaba ekran kartınızın modeli ve özelliği nedir? Grafikler çok temiz görünüyor sizde.Bende 2GB Nvidia Geforce ekran kartı olmasına rağmen böyle değil grafikler.Sizde gayet temiz görünüyor. | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: Posky A330-303GE THY TC-JNS Cuma 18 Ekim 2013, 13:31 | |
| Merakla bekliyoruz Erdinç hocam.. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Posky A330-303GE THY TC-JNS Cuma 18 Ekim 2013, 14:07 | |
| - Tamer Öztürk demiş ki:
- Erdinç hocam, konuyla alakası yok biliyorum ama acaba ekran kartınızın modeli ve özelliği nedir? Grafikler çok temiz görünüyor sizde.Bende 2GB Nvidia Geforce ekran kartı olmasına rağmen böyle değil grafikler.Sizde gayet temiz görünüyor.
Erdinç abimi bir başka forumdan yaklaşık 5-6 yıldır takip ediyorum.İnanın daha akıl sır erdiremedim nasıl bukadar doğal bu görüntü - Erdinç abi, eline sağlık iyi çalışmalar. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Posky A330-303GE THY TC-JNS Cuma 18 Ekim 2013, 14:16 | |
| Sanırım meslek sırrı Cengizhan hocam | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Posky A330-303GE THY TC-JNS Cuma 18 Ekim 2013, 15:02 | |
| - Erdinç TURKAN demiş ki:
- Evet hocam bende size danışacakdım, motorların önündeki kırmızı brandaları nasıl yapabiliriz,sanıyorum modellemede yok hocam, ama sizin bir bildiğiniz, vardır.
Estağfurullah hocam. Motorların nikelajlı kapakları oldu bile: " ge_engL ve R_t.BMP" motor texturelerindeki GRİ ön kısımları kırmızı ve ortası reflektörlü (parlak) yapıldı. Motorlar hazır!. http://www.2shared.com/file/28ApZpa8/ge_engL-R_t.htmlKolay gelsin hocam. NOT: Şayet bu yeni uçakta "RR" veya "PW" motor kullanılıyorsa, onları da hazırlayabilirim. Gönderdiğim "GE" motor tipine ait. | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Posky A330-303GE THY TC-JNS Cuma 18 Ekim 2013, 22:14 | |
| Pilot hocam yardımınızdan dolayı teşekkür ederim, henem indirdim, son zamanlarda siteye pek fazla giremiyorum, çünki eşimin kast grubu var, tv kanalarına 20-25 kişilik seyirci grubu götürüyoruz, beni tanıyan arkadaşlar bazı pogramlarda görüyorlarsa doğrudur, hafta içi genelikle sabah 10 da Kanal D de Nagehan Alçı'nın Bırakın Konuşalım ve öğleden sonrada saat 4,5 da Esra Erol'un evlendirme programına gidiyoruz, akşamlarıda hafta sonları ATV deki Velihad programına gidiyoruz, banada çok az zaman kalıyor, konulara yetişemiyorsam, kusurabakmayın.
Tamer hocam ekran kartı ayarları hakkında yeni konu yazmışsınız, ben o ayarları kendim tek tek deniyerek yaptım, bence öyle daha iyi oluyor.İsterseniz bir deneyin derim.Birde PC nizde Geforce SLI. Profil tool proramı yüklü olması gerekiyor.
Cengizhan inan senin SS lerin benimkilerden çok daha güzel ve gerçekci bunu hepimiz biliyoruz, iltifatın için teşekkür ederim. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Posky A330-303GE THY TC-JNS Cuma 18 Ekim 2013, 23:17 | |
| Ne güzel hocam. Artık sizi TV'den de izleyebileceğiz. Yakışır hocama. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Posky A330-303GE THY TC-JNS C.tesi 19 Ekim 2013, 01:17 | |
| Şunu önceden yazsaydın ya Erdinç hocam. Hayır, kendi televizyonumda asla açmam ama Esra EROL'un programına annemle babam devamlı bakarlar, kafamı çevirip bakmazdım ama seyirciler arasında var mısınız diye bakardım (hatır için çiğ tavuk yenir hesabı) Nagehan ALÇI'ya zaten gıcığım, hatır için bile açmam, o başka. | |
| | | | Posky A330-303GE THY TC-JNS | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |