Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
yigitciftci ADMIN
| Konu: POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) Salı 09 Haz. 2009, 21:11 | |
| | |
| | | TUAF-Tora Vaps Designer
| | | | epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) Salı 09 Haz. 2009, 23:17 | |
| Eline Sağlık Yiğit Hocam. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) Salı 09 Haz. 2009, 23:58 | |
| Sağolasın kaptanım.Teşekkürler.(+)!. | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) Çarş. 10 Haz. 2009, 01:44 | |
| Benim esim ve oglan sagolsun bugun iyi ettiler kafama :D bunu yapana kadar bayagi zaman ve emek sarfettim :) tesekkurler begeninize! | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) Perş. 11 Haz. 2009, 17:43 | |
| Hocam emeğinizin karşılığını indirmiş olarak verdik umarım. İyi ki de indirmiim.Diğer dosyaları vardı.Textureyi eklediğimde müthiş bir boyama olduğunu gördüm.Hele ki pencerelerdeki perdelerin uyumu muazzam.Yeni kuyruk logosu da çok yakışmış "ZIPKIN" a.. :D Bunun da adını ZIPKIN koydum hocam. :helal!: Eline sağlık. | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) Perş. 11 Haz. 2009, 18:18 | |
| ozellikle isimsiz yayinladim sizin bi isim babaligi yapmaniz icin :D ZIPKIN oldu simdi yenilemesini hazirlarim
not: duzenlendi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) Perş. 11 Haz. 2009, 18:46 | |
| - yigitciftci demiş ki:
- ozellikle isimsiz yayinladim sizin bi isim babaligi yapmaniz icin :D
ZIPKIN oldu simdi yenilemesini hazirlarim
not: duzenlendi Eee .Naparsın hocam.THY'de ve diğer yabancı havayollarında gerçekte bulunmayan boyamalara ilginç isimler vermek,artık VAPS'ın klasikleşen uygulaması olacak umarım. :D Aynen yarım kalan Türkiye meydanlarına verdiğimiz ICAO kodları gibi.Ancak ICAO kodlarını vermeden önce Dünya meydanlarında öyle bir Kod'un olmaması gerekirdi. Neyse hocam.Yeni link için teşekkürler. :helal!: | |
| | | CELAL_737 Pilot-1
| Konu: Geri: POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) Perş. 27 Mayıs 2010, 14:53 | |
| güzel yapmışın kaptan bu fsxde çalısırmı | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) Perş. 27 Mayıs 2010, 18:51 | |
| fsxte'de calisir yanliz panelini degistirmeniz gerekebilir. | |
| | | ataberk001 Pilot-2
| Konu: Geri: POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) Salı 05 Haz. 2012, 14:55 | |
| | |
| | | | POSKY Bombardier CRJ-200 Turkish Airlines New Tail (THY Connect) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|