Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Joystick algılama problemi :( | |
|
+3paraglider Emin Yilmaz Emre Tekaslan 7 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Ö.Savaş Flight Instructor
| Konu: Geri: Joystick algılama problemi :( Perş. 09 Ocak 2014, 23:23 | |
| Tamam başkanım ben sadece önereyim dedim. bu win8 de nekadar gereksiz çıktı eniyisi win7 yamasını kurup denemek. | |
| | | paraglider Global MODERATOR
| Konu: Geri: Joystick algılama problemi :( Paz 12 Ocak 2014, 00:02 | |
| aarslan kaptanım bu gün win8.1 de benim logitech'i denedim. 1 saatlik uçuş süresince herhangi bir problem yaşamadım. Öncelikle kullandığınız win 8.1 sürümü preview (önizleme) sürümü ise bende mouse konusunda bu sürümde problem yaşamıştım. | |
| | | aarslan Pilot-2
| Konu: Geri: Joystick algılama problemi :( Paz 12 Ocak 2014, 12:09 | |
| Win 8.1 pro sürümünü orijinal olarak kullanıyorum.Zannediyorum Saitek ile ilgili bir problem var.Diğer joystickleri denemedim.Denesem iyi olacak.En azından net bir fikir oluşmasını sağlar. | |
| | | Ö.Savaş Flight Instructor
| Konu: Geri: Joystick algılama problemi :( Ptsi 01 Eyl. 2014, 22:39 | |
| - Emin Yilmaz demiş ki:
- FSUIPC simulator, donanim, eklenti ve son kullanici arasinda baglanti kurmaya yarayan bir arayuz programi. Bircok eklenti (hava durumu, ucus haritasi vs) calismak icin FSUIPC'nin ucretsiz versiyonuna gerek duyar. Ancak joystick kalibrasyonu, tus atama, otomatik save vs. gibi ozelliklerden faydalanmak icin lisansini satin almaniz gerekmekte. Sitesinin link'ini veriyorum. Eger almaya karar verirseniz, nasil tus atayacaginiz konusunda yardimci olmaya calisirim, cunku FSUIPC pek kullanisli bir arayuze sahip degil. Ingilizceniz iyi degilse kendi basiniza anlamaya calisirken telef olabilirsiniz. Ben butun ogleden sonrami heba ettim anlayacagim diye.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hocam selamlar fsuipc ile joystick tuşlarını nasıl atayacağımız hakkında bilgi verebilrmisiniz mümkünse. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Joystick algılama problemi :( Ptsi 01 Eyl. 2014, 22:59 | |
| Herkese iyi akşamlar, Şimdi anlamadığım bir nokta var.Birçok kaptanımız, Windows 8 ve Joystick algılama probleminden şikayetçi.Şuan Windows8 Pro kullanıyorum ve bende herhangi bir problem yok Maşallah.Bu işte bir gariplik var... | |
| | | aarslan Pilot-2
| Konu: Geri: Joystick algılama problemi :( Ptsi 01 Eyl. 2014, 23:13 | |
| FSX'de hata yapıyor diye P3D simulasyon programına geçtim..Saitek X52 joystick P3D'de hata yapmıyor.Bilginize. Ayrıca FSX kullananlar ekran genişletme işlemini matrox firmasının TripleHead2Go Digital SE cihazını almak zorunda.Cihaz Türkiye'de 490 USD +KDV fiyatla satılmakta.P3D'de cihaza ihtiyaç duymadan ekran kartının çıkış sayısı kadar monitor bağlayarak görüntüyü genişletebilirsiniz. | |
| | | Ö.Savaş Flight Instructor
| Konu: Geri: Joystick algılama problemi :( Salı 02 Eyl. 2014, 00:01 | |
| P3d yi test ettim fakat henüz oturmamış. Vatsim ile randımanlı Online bağlantı sağlanamıyor, sağlayabilmek için türlü türlü entrika çevirmek lazım. Pmdg siz p3d bir hiç benim için. An itibariyle p3d tırt. İlerde yaparlarsa neden olmasın. Yani fsx te olan alışkanlıklarımızı p3d doyuramıyor. | |
| | | | Joystick algılama problemi :( | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |