Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) | |
|
+5Erdinç TURKAN pilot boldpilot ibrahim ünsal_satar 9 posters | Yazar | Mesaj |
---|
ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) C.tesi 06 Tem. 2013, 20:07 | |
| Boeing 737-800, Galatasaray Spor Kulubü, TC-UGSProject Open Sky For FSX and Fs2004(FS9)Only Texture TEST edildi!.. KEYİFLİ UÇUŞLAR!... CREDITS : Project Open Sky Boeing 737-800W Model Designers....................:Hiroshi Igami Master textures.....................:Tom Harlaar TC-UGS Painter ..........:Ünsal Satar (VAPS) Only TextureLinkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! Mesajınız en az 10 kelimeden ve anlamlı cümlelerden oluşmalıdır! (Your message should be at least 10 words and meaningful phrases!) | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) C.tesi 06 Tem. 2013, 22:04 | |
| Ünsal hocam, elleriniz dert görmesin, diğer hocalarımın affına sığınarak ilk artılar benden... Bu arada linear dargade kaplama olayı tamam gibi ( iki yada daha fazla renkli radyal kaplama ile de çözülebilecek işler vardır umarım ) . kokpit pencereleri ile çıkış kapısı arasındaki beyaz logo nedir hocam, merak ettim. ? Ama buldum, UEFA EUROPA LEAGUE eski logosu ( 2004-2009 ) sanırım... Dünya gözüyle kalan bir tek kupayıda müzede görürsem daha bir şey istemem... sevgiler, saygılar... | |
| | | boldpilot Pilot-2
| Konu: Geri: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) C.tesi 06 Tem. 2013, 23:13 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) Paz 07 Tem. 2013, 02:03 | |
| Vay hocam VAY!.. Ne cevherlerimiz var!.. Helâlinden size bol bol artılar Ünsal hocam. Kucak dolusu teşekkürler. Bu güzel ve hatasız boyamalarınızı görünce, boyama yapmaya inanın çekiniyorum. Sizler böyle muhteşem ve hatasız eserleri bizlere sunarken, benim hele minik bir hata bile yapmamam lazım. Bu da şu anki durumuma göre çok zor. Tekrar tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarım. :+1T: | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) Paz 07 Tem. 2013, 12:36 | |
| Pilot hocam kimin öğrecileriyiz, bizleri kim yetiştirdi, verdiklerinizi yavaş yavaş alıyorsunuz, inanın size hocam derken büyük bir grurla yazıyorum,örnekleri ortada, teşekkürler, hocam.....)))))
Ünsal hocam, Pilot hocam'a aynen katılıyorum, ellerine sağlık, çalışmaların mükemmel oluyor, göze hitap ediyor, çalışmaların her geçen gün daha da ilerdiğini gösteriyor, tebrik ederim, çalışmalarının devamı dileğiyle,Sevgiler,Saygılar. | |
| | | ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Geri: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) Paz 07 Tem. 2013, 13:50 | |
| Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim Hocalarım Gerçekten boyanmış bir uçağı boyamak kolay ama sıfırdan bir şeyler yaratarak bi tasarım yaparak ortaya bir şeyler koymak daha zor Fazla abartıya kaçmadan, göze hitap edecek şekilde tasarım yapıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum, beğendiğinize sevindim Sırada Beşiktaş Jimnastik Kulubü'nün uçağı var Şimdlik aklımda bi tasarım yok ama aklında tasarımı olan hocalarım varsa bana iletebilir | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) Paz 07 Tem. 2013, 13:55 | |
| Bir cimbomlu olarak çok beğendim Ünsal hocam eline sağlık. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) Paz 07 Tem. 2013, 17:37 | |
| - Erdinç TURKAN demiş ki:
- Pilot hocam kimin öğrecileriyiz, bizleri kim yetiştirdi, verdiklerinizi yavaş yavaş alıyorsunuz, inanın size hocam derken büyük bir grurla yazıyorum,örnekleri ortada, teşekkürler, hocam.....)))))
Ünsal hocam, Pilot hocam'a aynen katılıyorum, ellerine sağlık, çalışmaların mükemmel oluyor, göze hitap ediyor, çalışmaların her geçen gün daha da ilerdiğini gösteriyor, tebrik ederim, çalışmalarının devamı dileğiyle,Sevgiler,Saygılar. İnanın şu an bu sözleriniz karşısında ne söyleyeceğimi bilemediğimden başım önde. Size ve bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. O kadar da fazla birşey yapmadık aslında hocam. Sadece sizlerin içinizde varolan, ortaya çıkmak için can atan saklı yeteneklerinize ön ayak olduk. Ben de sizlerle gurur duyuyorum, sizlerle yaşamıma daha canlı olarak devam edebiliyorum. İyi ki varsınız, iyi ki VAPS'tasınız. Her zaman, hayatımın sonuna kadar da hepimiz, tüm arkadaşlarla burada birlikte olacağız!. Saygı ve sevgilerimle. Nam-ı diğer; Pilot hocanız | |
| | | Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) Paz 07 Tem. 2013, 21:02 | |
| | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) Ptsi 08 Tem. 2013, 10:02 | |
| Tescil de Ultra GS'nin kısaltması sanırım Herhangi bir takımın taraftarı olmasam da bu, artı vermeme bir engel teşkil etmeyecektir. Elinize sağlık Ünsal hocam. | |
| | | ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Geri: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) Ptsi 08 Tem. 2013, 23:32 | |
| - Özgür Kiraz demiş ki:
- Tescil de Ultra GS'nin kısaltması sanırım
Doğrudur Özgür hocam :brav: | |
| | | Doğukan Pilot-1
| Konu: Geri: Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) C.tesi 20 Tem. 2013, 22:06 | |
| çok güzel olmuş hocam yapan ellere saglıkkkk :D | |
| | | | Galatasaray Spor Kulubü_B737-800W_TC-UGS_(POSKY)_(for FsX-Fs9) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |