Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| B737-800w TüRK HAVAYOLLARI - TC-JHU (BORUSSIA DORTMUND) POSKY | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
PETER General ADMIN
| Konu: B737-800w TüRK HAVAYOLLARI - TC-JHU (BORUSSIA DORTMUND) POSKY C.tesi 25 Mayıs 2013, 18:17 | |
| | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: B737-800w TüRK HAVAYOLLARI - TC-JHU (BORUSSIA DORTMUND) POSKY C.tesi 25 Mayıs 2013, 18:21 | |
| Teşekkürler PETER hocam. İlk (+) benden olsun. Mathieu Vos Ünsal hocamdan daha hızlı çıktı Ama Ünsal hocamınki daha güzel olur | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: B737-800w TüRK HAVAYOLLARI - TC-JHU (BORUSSIA DORTMUND) POSKY C.tesi 25 Mayıs 2013, 20:30 | |
| Ben şahsen, hiç bir zaman "bu" ya da "şu" daha güzel demem, çünkü paylaşım için yapılan her türlü iş güzel ve önemlidir. Mathieu de Ünsal da bu işin ustalarıdır, boş zamanını bizim için ayırıyorlar. | |
| | | erkann006 Pilot-2
| Konu: Geri: B737-800w TüRK HAVAYOLLARI - TC-JHU (BORUSSIA DORTMUND) POSKY Paz 26 Mayıs 2013, 00:51 | |
| Uçak FSX içinmi FS2004 içinmi? | |
| | | tamer40 Pilot-4
| Konu: Geri: B737-800w TüRK HAVAYOLLARI - TC-JHU (BORUSSIA DORTMUND) POSKY Paz 26 Mayıs 2013, 02:05 | |
| hocam süper ama fsx icinde yaparmisiniz acaba hocam | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: B737-800w TüRK HAVAYOLLARI - TC-JHU (BORUSSIA DORTMUND) POSKY Paz 26 Mayıs 2013, 02:33 | |
| - Posky boyamaları, hem FsX, hem de Fs9 için kullanılır!.. ----------------------------------------------------------------------- Bu yazıyı, VAPS-kapısının girişine TABELA olarak asmak gerekir. -peki Fs9 için yapılan boyamayı basıl FsX'te kullanacağım deniyorsa; "Uçak Boyamaları" Bölümünün konuları arasında onlarca konular var. Araştıran mutlaka her istediğini VAPS'ta bulabilir. VAPS'ta HERŞEY VAR!. Maalesef "Tüpgaz'ımız" bitti. Balığı pişirip, yediremeyeceğiz. Balıkları tuttuk, arayanlar balığı da bulur, Tüpgaz'ı da bulur. Peter hocam, paylaşım için teşekkürler. Ünvanlarınıza bir de "Web Araştırmacısı" nı da eklesek çok iyi olacak. Araştırmacı olarak atadıklarımızın maalesef icraatlarını göremiyoruz. Omuzlarına apoletlerini taktık, millet arazi oldu!. ARTI'larınız geldi hocam. Tekrar teşekkürler, saygılar. Bu arada, şu sözünüzü " -Paylaşım için yapılan her türlü iş, güzel ve önemlidir!." sonuna kadar destekliyor ve saygı duyuyorum. Helâl olsun size!. Paylaşım mesajınızın haricinde bir puan daha ekledim hanenize. Ünsal hocamın da boyamasını, sabırsızlıkla bekliyoruz. Gerçi yapacağına dair bir teklifi olmadı ama, umarım boyayacaktır. Herkese sevgiler, saygılar. | |
| Konu: Geri: B737-800w TüRK HAVAYOLLARI - TC-JHU (BORUSSIA DORTMUND) POSKY Paz 26 Mayıs 2013, 13:56 | |
| Hocam boyadı, paylaştı bile. :) | |
| Konu: Geri: B737-800w TüRK HAVAYOLLARI - TC-JHU (BORUSSIA DORTMUND) POSKY Paz 26 Mayıs 2013, 14:09 | |
| FSX için var mı ya da yok mu soran arkadaşlara buradan sesleniyorum, bir bağlantı paylaşıldığı zaman bellidir. Siz de bu bağlantı kullanarak, dosya olan sitesine ulaşabilirsiniz, her sitenin arama bolümü var, yani orada aradığınızı yazarsanız, var ise kesinlikle çıkacak karşınıza, ya da verildiği bilgi size yetmiyor ise, dosyanın barındırdığı sitenin başlığına bakın, bakın o mudur istediğiniz değil midir, emin değil iseniz, dosyayı indirin, deneyin, ve sonuçunuzu bizimle paylaşın, o halde herkes bilecek, şimdi çok mu istedik sizden? (Mathieu VOS genelde her iki simulatör boyamaları yapar) | |
| Konu: Geri: B737-800w TüRK HAVAYOLLARI - TC-JHU (BORUSSIA DORTMUND) POSKY Paz 26 Mayıs 2013, 14:11 | |
| Pilot hocam, bana hiç ünvan gerekmez, ben sitelere "avına" çıktığım zaman, ilginç ya da lazım olan şeyler paylaşmaya çalışıyorum. | |
| | | | B737-800w TüRK HAVAYOLLARI - TC-JHU (BORUSSIA DORTMUND) POSKY | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |