Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) | |
|
+4Kahraman Pilot pilot yigitciftci epremsoft 8 posters | Yazar | Mesaj |
---|
epremsoft ADMIN
| Konu: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Perş. 28 Mayıs 2009, 07:16 | |
|
En son epremsoft tarafından Paz 31 Mayıs 2009, 10:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Perş. 28 Mayıs 2009, 10:28 | |
| Super bir boyama olmus epremsoft kaptan ellerine saglik da; su yakit aktarma hortumunu nasil uzatiyoruz ben cozemedim , tailhook ile indiriryorum ama uzatmayida yeni gordum :) | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Perş. 28 Mayıs 2009, 17:01 | |
| Eline sağlık hocam.Harika bir boyama olmuş.Teşekkürler. Screenshotları çekerken uçağın biraz daha güneşe dönük olması daha iyi olacaktır.Biraz gölgede kalmış gibi görünüyor.Herşey mükemmel. :helal!: - yigitciftci demiş ki:
- Super bir boyama olmus epremsoft kaptan ellerine saglik da; su yakit aktarma hortumunu nasil uzatiyoruz ben cozemedim , tailhook ile indiriryorum ama uzatmayida yeni gordum :)
Hocam, "BaggageVaps_Util" (bagaj kapılarını tuşlarla açan pencere) panel eklentisini indirmediniz galiba?.İçinde Tailhook ve diğer tüm açılabilen kapı ve hareketli nesneleri açıyor. "A300B4_Beluga" sayfasında açıklaması var hocam. Şimdi sadece "Vaps Util" olarak yeni bir konu açıyorum. | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Perş. 28 Mayıs 2009, 17:07 | |
| pilot kaptanim ben daha dosyayi da indirmedim ama bende var olan bir kc-135 boyamasi bulunmakta, onunla ayni model zannettim o yuzden sormus bulunmaktayim :) panelimiz default panel mi gen :s | |
| | | epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Perş. 28 Mayıs 2009, 17:09 | |
| - yigitciftci demiş ki:
- pilot kaptanim ben daha dosyayi da indirmedim ama bende var olan bir kc-135 boyamasi bulunmakta, onunla ayni model zannettim o yuzden sormus bulunmaktayim :) panelimiz default panel mi gen :s
Sanirim ayni model degil. Yigit Hocam bunlarin ikisini indir paneli filan var sonra orda resim vermisler nasil yapacani oyuna girip istedigin tusu ayarliyorsun... http://flightsim.com/file.php?cm=SEARCH1&fsec=0&fname=KC-135T1.ZIPhttp://flightsim.com/file.php?cm=SEARCH1&fsec=0&fname=KC-135T2.ZIP - Alıntı :
- Screenshotları çekerken uçağın biraz daha güneşe dönük olması daha iyi olacaktır.Biraz gölgede kalmış gibi görünüyor
Tamam Hocam bir dahakinde :D | |
| | | Kahraman Pilot Pilot-2
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Perş. 28 Mayıs 2009, 20:03 | |
| | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Perş. 28 Mayıs 2009, 20:12 | |
| - epremsoft demiş ki:
- yigitciftci demiş ki:
- pilot kaptanim ben daha dosyayi da indirmedim ama bende var olan bir kc-135 boyamasi bulunmakta, onunla ayni model zannettim o yuzden sormus bulunmaktayim :) panelimiz default panel mi gen :s
Sanirim ayni model degil. Yigit Hocam bunlarin ikisini indir paneli filan var sonra orda resim vermisler nasil yapacani oyuna girip istedigin tusu ayarliyorsun... http://flightsim.com/file.php?cm=SEARCH1&fsec=0&fname=KC-135T1.ZIP http://flightsim.com/file.php?cm=SEARCH1&fsec=0&fname=KC-135T2.ZIP
- Alıntı :
- Screenshotları çekerken uçağın biraz daha güneşe dönük olması daha iyi olacaktır.Biraz gölgede kalmış gibi görünüyor
Tamam Hocam bir dahakinde :D ok kaptan yuklerim bugun :) | |
| | | phantomII ADMIN
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Cuma 29 Mayıs 2009, 01:52 | |
| kota dolduğu için deneyemedim henüz ama şimdiden eline sağlık kaptanım... | |
| | | ilkerus Pilot-1
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Çarş. 17 Ağus. 2011, 00:49 | |
| Elleriniz sağlık Kaptanım. Çok güzel görünüyor. O hortum nasıl uzatılıyor merak ettim doğrusu. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Çarş. 17 Ağus. 2011, 01:26 | |
| Bir AVATAR yüzünden tüm üyeliğiniz nerdeyse harab olacaktı İlker kaptanım. Eklediğiniz için teşekkürker. Profilinizdeki UYARI yazılarını kaldırılacaktır.
Hortumu ancak, boyamayı yapan "eprem" hocamız geldiğinde uzatabilir!.. | |
| | | sotisvolanis Pilot-1
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Salı 01 Kas. 2011, 16:49 | |
| elinize, emeğinize sağlık teşekkürler. | |
| | | epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Perş. 15 Ara. 2011, 23:18 | |
| - ilkerus demiş ki:
- Elleriniz sağlık Kaptanım. Çok güzel görünüyor. O hortum nasıl uzatılıyor merak ettim doğrusu.
Kusura bakma hocam biraz gec oldu ama "SHIFT ve T" tuslari ile tailhook acip/kapatabilisin. | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) Salı 26 Haz. 2012, 17:28 | |
| emeğinize sağlık teşekkürler | |
| | | | Türk Hava Kuvvetleri KC-135 (TuAF) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |