Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 | |
|
+5Mustafa Adlin Tamer Öztürk PETER pilot Cengizhan Barut 9 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 Perş. 23 Mayıs 2013, 18:54 | |
| iFLY Boeing 737-800W THY (for Fs9) CREDITS : iFLY Boeing 737-800 Model Designers.....................: iFLY Flight Dynamics Designer..........: iFLY THY Paint by ...............: Mehmetcan Özdoğan - MEHMETCAN ÖZDOĞAN demiş ki:
Sıcak sıcak... :) İyi uçuşlar...
İndirme linki : https://www.box.com/s/qxsy5e0209y15c1a0per
| |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 Perş. 23 Mayıs 2013, 19:43 | |
| Paylaşım için teşekkürler Cengizhan hocam. Niye kendi gelmiyor?.. Bakın size ARTI verdim. ARTI'nın yarısını ona kargo ile gönderirsiniz: Olmadı, SMS ile takdim edersiniz. | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 Perş. 23 Mayıs 2013, 20:01 | |
| Süper olmuş !! (Mehmetcan'ı FACEBOOK ve FOURSQUARE'da takip edebilirsiniz ) | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 Perş. 23 Mayıs 2013, 21:09 | |
| Vallahi ne yalan söyiyeyim ilk gördüğümde PMDGX sanmıştım.Eline emeğine sağlık Mehmetcan kardeş. | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 Perş. 23 Mayıs 2013, 21:51 | |
| Eline sağlık Mehmetcan hocanın. Teşekkürler Cengizhan hocam | |
| | | ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 Perş. 23 Mayıs 2013, 22:20 | |
| Mehmetcan hocanın maşallahı var çok hızlı gerçekten daha ortada uçağın resimleri yok hemen boyamış Ellerine, zamanına, gözlerine sağlık Mehmetcan hocanın çok güzel hakkatten POSKY ve Defaultunu da Mehmetcan hocam kızmaz ise eğer bu boyamadan baka baka yaparım ben iler ki zamanlar da çünkü uçağın gerçek resimleri yok referansım Mehmetcan'ın boyadığı bu güzel uçak olur | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 Cuma 24 Mayıs 2013, 02:39 | |
| Vallahi, POSKY'i ağzımdan aldınız Ünsal hocam. Şöyle ücretsiz ve herkesin kullanacağı Posky modeline Ünsal hocam yapsa da kullanabilsek!, diyordum. Yalnız size tavsiyem Ünsal hocam; önceki aylardaki aynı tartışmalara neden olabileceğinden (çünkü bir değil-iki değil..) yerinizde olsam GERÇEK uçağın fotoğrafları bulunduktan sonra boyamanızı tavsiye ederim. Gelecek olan "- Benden aldın, benimkini kullandın!" lâflarına da göğsümüzü gere-gere; -Hayır bak!, bu fotodan faydalandım!, deriz. Sanırım analatabildim. Zamanında böyle nahoş olaylar yaşandı, biliyorsunuz. Şimdiden Posky için teşekkür ederiz. Saygılar. ------------ Bütün painterlerime!.. Zamanı ve imkânı olan painterlerimin "İstek Boyamalarına" bakmalarını ve cevap vermelerini DÖRT GÖZLE" mesajlarını bekliyorum. O bölüme bakılmadığı ve istek konularına cevap verilmediği için, oralarla ilgilenilmediğini zannediyoz da. Hiç olmazsa; "-Şu nedenle yapamayacağım, boyamayacağım!, denilse... Bölüme bakıldığı, görüldüğü anlaşılacak. Size söylüyorum kızlarım, siz anlayın gelinim!, misali.. DÜZENLEME: -------------- Ünsal hocam, MÜJDE!.. Uçağın gerçek fotosunu buldum. Artık rahat rahat Posky'ye boyayabilirsiniz. Mal sizin!. Artık, hiç kimse tek bir lâf edemez. Bütün malzemeler altta!. Bu da kuyruk logosu (2000*2000 pixel): http://www.logoeps.net/wp-content/uploads/2012/10/Borussia_Dortmund_logo.jpgDiğer logo ve desenler için: TIKLAYIN! 1200*825 pixel: Sağ-Tık yapın/Görüntüyü AÇ (Resmi AÇ) yaparak büyütebilirsiniz. (Kaynak: jetphotos.net) Bu da alttan detaylar: 1200*800 pixel.(Kaynak: 1.b.blogspot.com/B.Kavakkoru) -
En son PILOT tarafından Cuma 24 Mayıs 2013, 16:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 Cuma 24 Mayıs 2013, 10:37 | |
| Cengizhan hocam paylaştığın için sizede teşekkür ederim farketmemişim boyamayı Mehmetcan paylaştı sandım aceleden | |
| | | tamer40 Pilot-4
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 C.tesi 25 Mayıs 2013, 01:57 | |
| hocam süper ama fsx icin lasim bana hocam | |
| | | caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 C.tesi 25 Mayıs 2013, 17:27 | |
| tamer40 kaptanım ifly b737-800 paketiiniz varsa bu texture orada çalıştırabilirsiniz. aircraft.cfg yi düzenleyerek tabiki. ben fsx de denedim çalışıyor. | |
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 C.tesi 25 Mayıs 2013, 17:45 | |
| Caner kaptanım aircraft.cfg düzenlemeden, İfly Configuration Manager ile yüklemek daha sağlıklı olacaktır.Bilginize... | |
| | | | ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 C.tesi 25 Mayıs 2013, 18:35 | |
| Gördüm Peter hocam uçağı paylaşmışsınız, benimki de bitti zaten yarın paylaşırım bi aksilik olmazsa yüzdeyüz VAPS ve yerli ürün olacak benim ki | |
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 C.tesi 25 Mayıs 2013, 18:47 | |
| Paylaşın tabi ki, sizin boyamalarınız da çok güzel ve önemlidir, sonuçta emeğiniz ve yeteneğinizdir !! | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 C.tesi 25 Mayıs 2013, 18:57 | |
| Çok güzel olmuş. IFLY nin de tadı başka ellerinize sağlık arkadaşlar | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 Paz 26 Mayıs 2013, 04:19 | |
| iFLY_B737- 800?. Bütün boyamalar 800'e yapılıyor. Hiç bir painter da 700'e boyama yapmayı düşünmedi, şimdiye kadar. Elimde kaldı 700. 2 adet boyaması var, 700 e ait. Gerçi Posky ve PMDG'den B737-800 var ama, iFLY yok. | |
| | | | Turkish Airlines TC-JHU Borussia Dortmund livery for iFLY FS9 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |