| Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) | |
|
+10ataberk001 Onur Aşkın ibrahim Mert YILDIRAN wannabepilot Kahraman Pilot TUAF-Tora epremsoft yigitciftci pilot 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Çarş. 20 Mayıs 2009, 03:43 | |
| - BALİNAMIZ; Airbus A300B4_600ST_BELUGA (UKFlightsim) Turkish Cargo_TC-JCO_Orca Turkish Cargo_TC-JCZ_Moby DickFor Fs2004(FS9)CREDITS :UKFlightsim ProductionsAirbus A300B4_600ST_BELUGAModel By (Source files).............: Tom RuthFDE/CFG By............................: Jon ReevesTextures By............................: Jon Reeves/Tom RuthVAPS_Util - Panel By.................: Pilot (VAPS) Beluga_THY-Cargo painter By.....: Pilot (VAPS) DOWNLOAD : Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link to view! Bagaj kapıları ve Kokpit merdiveninin açılımı:(VAPS_Util butonlarının kullanım açıklamaları PDF içindedir!) Turkish Cargo_TC-JCZ_Moby Dick:(Beyaz Balina) Turkish Cargo_TC-JCO_Orca:(Katil Balina) -
En son pilot tarafından Salı 09 Ağus. 2016, 23:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Çarş. 20 Mayıs 2009, 05:10 | |
| benden once davrandiniz hadi hayirlisi :D | |
|
| |
epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Çarş. 20 Mayıs 2009, 06:57 | |
| Eline Sağlık Hocam Harika olmuş da biraz uçağın tıpı kaymış :D | |
|
| |
TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Çarş. 20 Mayıs 2009, 10:32 | |
| Hocam full paket değil mi? Yanlış değilim | |
|
| |
Kahraman Pilot Pilot-2
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Çarş. 20 Mayıs 2009, 14:53 | |
| adamlara bak ya :D normal uçaklara yuttular şimdi balina yapıyorlar bence v2 köpekbalığı olsun :D | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Çarş. 20 Mayıs 2009, 18:20 | |
| daha bugun test edebilme sansim oldu ucagimizin boyasi cok guzel. panel ve ses konusunda sizlere ufak da olsa yardimci olmak istedim Buradaki Sound dosyasini indrip Sound klasoru altina atiniz daha bir realistik sese sahip Ve de buradaki Panel dosyasini da panel klasoru altina ekleyebilirsiniz gauges leri yerine atmayi unutmayin :) | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Çarş. 20 Mayıs 2009, 19:39 | |
| - Kahraman Pilot demiş ki:
- adamlara bak ya :D
normal uçaklara yuttular şimdi balina yapıyorlar bence v2 köpekbalığı olsun :D İnşallah.Köpekbalığını da diğer Painter hocalarıma bırakıyorum. - epremsoft demiş ki:
- Eline Sağlık Hocam Harika olmuş da biraz uçağın tıpı kaymış :D
Zaten tipsizlikten 6 ay içerdeydi.Daha yeni güneşe çıktı Katil Balina!. :D - yigitciftci demiş ki:
- daha bugun test edebilme sansim oldu
ucagimizin boyasi cok guzel. panel ve ses konusunda sizlere ufak da olsa yardimci olmak istedim Buradaki Sound dosyasini indrip Sound klasoru altina atiniz daha bir realistik sese sahip Ve de buradaki Panel dosyasini da panel klasoru altina ekleyebilirsiniz gauges leri yerine atmayi unutmayin :) Teşekkürler. | |
|
| |
wannabepilot Pilot-1
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) C.tesi 18 Ara. 2010, 01:49 | |
| cok güzel bir calisma olmus, hemen deniyorum, emeginize saglik hocam | |
|
| |
Mert YILDIRAN Systems Optimist
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Perş. 04 Ağus. 2011, 15:45 | |
| Belluga :) Hocam bu balinada mavilikler için de yol alıyor okyanustakilerde elinize sağlık çok güzel olmuş :) | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Perş. 04 Ağus. 2011, 19:09 | |
| Pilot hocam bu balinaya bir kuyruk revizyonu, birde kopek baligi eklemesi yapmak lazim :) | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Cuma 05 Ağus. 2011, 03:47 | |
| Evet Yiğit hocam, kuyruğa biraz düzenleme yapmak lazım. Logoyu henüz THY uçaklarına işlemeden önce bu boyamada kullanmıştım. yerini ve konumunu bilemiyordum. an dikmelerdeki TC bayrağının yerine mini logo kullanmak gerekir. Köpek balığını da sen yap be hocam .. Vallahi vaktim yok. şu LTFJ'nin tanıtım filmi ile de uğraşıyorum. PDF'ler de yarım.. Bu arada LTFJ yi yayınlamadan önce, sana ve Phantom hocaya birer PM atmam lazım. sanal pilottaki durum için. Anlamışsınızdır herhalde... | |
|
| |
ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Cuma 05 Ağus. 2011, 12:58 | |
| pilot hocam ellerin dert görmesin... ama hani geçici süreyle kadırmıştınız şu hide işlemini... birde benim upload ettiğim cls a310-200 ün ( avsim ve flightsim e ) linklerini alırsam ilk eklemem olacak inşallah, ancak geçikmelimi yayınlıyorlar anlamadım... | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Cuma 05 Ağus. 2011, 16:49 | |
| Evet "Geçici olarak" kaldırdık zaten hocam. O, bilgi mesajının yayınlandığı tarihten sonraki linkler HİDESİZ olacak. tabi geçici olarak.. Buradaki link, taaa!, çok eskilerden de onun için HİDE'li.. Yani eski linkler olduğu gibi kalır. Yeni eklenecekler hide'siz olabilir. Tabi isteyen yine HİDE uygulayabilir.. Bakarsın, hide'lilere gelen cevaplar KADAR, hidesizlere GELMEZSE, yine linker hide'li olabilir..Saygılar. Avsim ve Flghtsim'e eklenen dosyalar, işin yoğunluğuna göre bazen 2 gün de bekliyor. Sonra link geliyor. Linkin işlendiğini haber vermek için email bile atmıyorlar. | |
|
| |
ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Cuma 05 Ağus. 2011, 17:11 | |
| hocam bilgi için teşekkürler ( özellikle avsim ve flightsim için. kusura bakma beluganın yayın tarihini es geçmişim). atabilirsem bi upload sitesine bende şu 310 un texturelerini vermek istiyorum inşallah...
birde beluga yı fsx te denedim vc hariç süper olmuş. ( vc hariç derken; vc fsx te çalışmıyor demek istedim).. saygılar... | |
|
| |
Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Salı 11 Ekim 2011, 14:58 | |
| çok hoş olmuş emeği geçen herkese teşekkürler | |
|
| |
ataberk001 Pilot-2
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Salı 05 Haz. 2012, 14:50 | |
| teşekkürler paylaşımınızdan dolayı | |
|
| |
basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Salı 05 Haz. 2012, 16:47 | |
| | |
|
| |
EniGmaLTBA Pilot-1
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Ptsi 27 Ağus. 2012, 08:03 | |
| Filomuzda mevcut değil gerçekte, ama bu tombul balina yakışmış THY'ye. Ellerinize sağlık :) | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Ptsi 23 Haz. 2014, 00:47 | |
| | |
|
| |
Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Salı 09 Ağus. 2016, 12:29 | |
| Pilot hocam elinize sağlık bugün tam aradığım uçak buydu çok teşekkürler, ayrıca ses ve panel konusunda yiğitciftci hocamıza da teşekkürler
| |
|
| |
Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Salı 09 Ağus. 2016, 12:33 | |
| | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Salı 09 Ağus. 2016, 23:55 | |
| Download linki ve bütün resimler yenilenmiştir. İlk birinci mesajıma tekrar bakmanızı tavsiye ederim.
Saygılar. | |
|
| |
FethiSoylu Pilot-1
| Konu: Geri: Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) Salı 04 Haz. 2024, 00:26 | |
| | |
|
| |
| Balinamız da oldu!;TURKISH CARGO (2 Livery)A300B4-600ST_Beluga_(UKFlightsim) | |
|