Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Fs Passenger, nasıl bir şey?.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Ersin Akbulut Pilot-3
| Konu: Fs Passenger, nasıl bir şey?.. Perş. 29 Kas. 2012, 21:40 | |
| Merhaba değerli kaptanlar.Ben Fs passenger diye bişi duydum duyduğuma göre kendi şirketimizi kurabiliyoruz ve gelişe gelişe uçak satın alıyoruz ve de Türkçe anons vb şeyler duydum işte buda tamda aradığım özellik buydu araştırdım ama yeterli bilgiye ulaşamadım sizin bana yardımcı olabileceğine inanarak detaylı bir anlatım yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim herkeze SAYGILAR..
En son Ersin Akbulut tarafından Perş. 29 Kas. 2012, 23:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | E. Cagri SEN Pilot-1
| Konu: Geri: Fs Passenger, nasıl bir şey?.. Perş. 29 Kas. 2012, 22:32 | |
| Türkçe anons sesleri buradan ancak bazen fatal error a sebep olabiliyormuş: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kullanımı ise: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sayfasındaki sabit bölümlerinden bulabilirsiniz. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Fs Passenger, nasıl bir şey?.. Perş. 29 Kas. 2012, 23:11 | |
| Maşallah!..Henüz yeni kayıt olan Çağrı hocamız, link veriyor?. Tebrik ederim hocam. Kutlarım. Siteyi derinden araştırmak budur işte!.. (+)'ları hak ettiniz!.. DÜZENLEME: -------------- Sorun çözüldüyse, konu başlığına "ÇÖZÜLDÜ" iconu uygulayalım. Bu arada ARTI verirken elim Ersin hocama da kaymış. O da artıyı kapmış oldu. Geri çekmeyin lütfen, kalsın. Bir gün iyi bir paylaşım yaparsa, peşinen buradan vermiş olduk. | |
| | | Ersin Akbulut Pilot-3
| Konu: Geri: Fs Passenger, nasıl bir şey?.. Perş. 29 Kas. 2012, 23:17 | |
| pilot hocam zaten daha 0 bile olmadı neden -2 almışım bilemiyorum :D | |
| Konu: Geri: Fs Passenger, nasıl bir şey?.. Perş. 29 Kas. 2012, 23:27 | |
| Bu arada Çağrı hocam teşekkür ederim yararlı bir konu bunu arıyordum sağolun :) | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Fs Passenger, nasıl bir şey?.. Perş. 29 Kas. 2012, 23:32 | |
| - Ersin Akbulut demiş ki:
- pilot hocam zaten daha 0 bile olmadı neden -2 almışım bilemiyorum :D
Ben ARTI'na basmadan önce "-3" imiş. Şimdi "-2"oldu. 2 artı daha alırsan, "0" olabilir. Sonra da ileri!.. Demek daha önce kural dışı hareketlerinizden ötürü birkaç mesajına "-" verilmiş ki, durum böyle olmuş.. Boşverin artıya, eksiye.. VAPS'tasınız ya, buna şükür.. Nasılsa zamanla artıların yükselir. Sevgiler. | |
| Konu: Geri: Fs Passenger, nasıl bir şey?.. Perş. 29 Kas. 2012, 23:39 | |
| Teşekkür Ederim Pilot Hocam | |
| Konu: Geri: Fs Passenger, nasıl bir şey?.. Cuma 30 Kas. 2012, 00:06 | |
| çağrı hocam ben bir şeyi yanlış yaptım galiba facebook adresiniz varsa yazabilirmisiniz yada teamviever le bağlanıp bana halledermisiniz | |
| | | | Fs Passenger, nasıl bir şey?.. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |