Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| fs 2004 online uçuş nasıl yapılır | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
MURAT OK ADMIN
| Konu: fs 2004 online uçuş nasıl yapılır Cuma 08 Haz. 2012, 20:49 | |
| Değerli kaptanlarım ben fs 2004 online nasıl uçuş yaparım bu konuda yarımcı olabilir misiniz.
En son MURAT OK tarafından Perş. 17 Nis. 2014, 14:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: fs 2004 online uçuş nasıl yapılır C.tesi 09 Haz. 2012, 01:07 | |
| IVAO, VATSIM gibi ortamlarda uçabilirsiniz hocam. FSX'in multi player seçeneği var, FS9'un da var ama onu pek çözemedim. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: fs 2004 online uçuş nasıl yapılır C.tesi 09 Haz. 2012, 01:51 | |
| Murat kaptanım, ben farklı bir noktaya temas etmek istiyorum; Lütfen konu açarken öncelikle; Sorununuzla ilgili bölümü Ana sayfamızdan arayın. Konunuza en yakın olabilecek bölüme girin. Bu bölüm içindeki diğer bölümlerden hangisi konunuza daha yakınsa onun içine açınız lütfen!. Burası "Toplantı Organizasyonları" bölümü. Bu bölüme biz bile konu açamayız Orhan hocadan başka. Konu, "Online Uçuşlar" kısmına lütfen taşına!. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: fs 2004 online uçuş nasıl yapılır C.tesi 09 Haz. 2012, 10:07 | |
| Nereye açıldığına bakmamışım bile, dünkü yorgunluktan sonra... | |
| | | MURAT OK ADMIN
| Konu: Geri: fs 2004 online uçuş nasıl yapılır C.tesi 09 Haz. 2012, 19:34 | |
| teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için fsx kullanmıyorum bende fs9 uğraşıyorum ama yapamadım iyi günler | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: fs 2004 online uçuş nasıl yapılır Paz 10 Haz. 2012, 05:43 | |
| FS9 tercih etmekle baştan çok iyi yapmışsınız hocam uğraşıyorsanız kısa zamanda öğreneceğinize eminim yalnız neyi yapamadınız merak ettim online uçuşumu FS9 eklentilerini yüklemeyimi? | |
| | | MURAT OK ADMIN
| Konu: Geri: fs 2004 online uçuş nasıl yapılır Paz 10 Haz. 2012, 22:49 | |
| oyuna girdiğinizde multiplayer girildiğinde bağlanamıyorum online uçmak için nereye ne yazılır falan çok uğraştım ama olmadı neyse olursa iyi olur ama olmazsa-da offline uçmaya devam...... haluk hocam | |
| | | | fs 2004 online uçuş nasıl yapılır | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |