Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi | |
|
+7ALIIHSAN erkann006 ataberk001 Oğuz Emin Yilmaz BurakOZ pilot 11 posters | Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi Ptsi 21 Mayıs 2012, 20:37 | |
| - Değerli kaptanlarım, Alttaki açıklamalarımız, her iki FS verisiyonu da kapsamaktadır.. Bazı EXE'li eklentilerin FS'de sorun yarattığını hepimiz biliyoruz. Bazen default dosyaları siliyor, harap ediyor, bazen ilgisiz yerlere dosyalar aktarılıyor ve bunların sonucunda FS'de sorunlar ortaya çıkıyor.. Aynı zamanda EXE'li eklentilerdeki dosyaların hangilerinin nereye yüklendiğini bilemiyoruz ve çözüm bulamıyoruz. Böyle sorunların tek çözümü FS'yi kaldırıp, tekrar sıfırdan kurmak en son çare oluyor..Birçok eklentilerimizin sorunsuz çalıştığı fakat son EXE'li eklentinin bütün FS'yi bozmasından dolayı FS'yi kaldırıp tekrar yüklemenin zahmetli ve yorucu iş olduğunu hepimiz biliyoruz... İŞTE!.. bütün bu sorunlara çözüm olabilecek alttaki açıklamalar, sizleri EXE'li eklentileri sorunsuzca ve rahatlıkla yüklemenizi sağlayacak, FS'de size sorun çıkarmayacaktır.. Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Böylece sorunsuz ve FS'ye zarar vermeden bir EXE'li elentiyi FS'ye yükleyip, asıl olası zarar verebilecek olan eklenti dosyalarını da kaldırmış oluyoruz.. Kolay gelsin, keyifli uçuşlar..
En son pilot tarafından Paz 06 Kas. 2016, 01:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | BurakOZ WEB-Researcher
| Konu: Geri: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi Paz 12 Mayıs 2013, 19:48 | |
| Bilgi için teşekkür ederim hocam. FS'e eklenti eklerken bu bilgilere göre hareket edeceğim. | |
| | | Emin Yilmaz Global MODERATOR
| Konu: Geri: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi Ptsi 13 Mayıs 2013, 12:00 | |
| Hocam cok sagolun bilgiler icin. Alip kullanmadigim bir ton eklenti birikti. Basimi kasiyacak kadar ancak vaktim var. Arada bir kasiyorum baska da birsey yapamiyorum:) simulator yalan oldu. Bir insan evladinin gunde 14 saat calismamasi lazim onu anladim ben. | |
| | | Oğuz Pilot-1
| Konu: Geri: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi Salı 14 Mayıs 2013, 13:36 | |
| Çok teşekkürler gerçekten. Keşke 2-3 hafta önce bunu keşfetseydim. Bu 2 yada 3. FSX default dosyalarınımın silinme sorunum oldu. Neyse, zararın neresinden dönersek kardır =)) Hemen denemem gerek şimdi =)) | |
| | | ataberk001 Pilot-2
| Konu: Geri: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi Cuma 18 Ekim 2013, 15:29 | |
| Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler hocam. Saygılar... | |
| | | erkann006 Pilot-2
| Konu: Geri: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi Çarş. 20 Kas. 2013, 15:19 | |
| | |
| | | ALIIHSAN Pilot-1
| Konu: Geri: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi Perş. 21 Kas. 2013, 15:02 | |
| Cok önemli bir bilgilendirme ve de cok yararli. sagolun Hocam. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi Paz 09 Kas. 2014, 02:51 | |
| | |
| | | şafak erol Pilot-1
| Konu: Geri: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi Ptsi 13 Nis. 2015, 20:29 | |
| | |
| | | Can Sabah Pilot-1
| Konu: Geri: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi C.tesi 05 Kas. 2016, 15:39 | |
| Teşekkür ederim sayın Pilot kardeşim | |
| | | aliozturk Pilot-1
| Konu: Geri: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi Paz 01 Nis. 2018, 11:15 | |
| | |
| | | taha.girgin2 Pilot-1
| Konu: Geri: EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi Salı 02 Haz. 2020, 23:18 | |
| | |
| | | | EXE'li eklentilerin FS'ye sorunsuz yüklenmesi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |