Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO | |
|
+6Yunus Piyade ibrahim pilot basay71 Özgür Kiraz astana 10 posters | Yazar | Mesaj |
---|
astana Pilot-2
| Konu: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Salı 08 Mayıs 2012, 04:32 | |
| | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Salı 08 Mayıs 2012, 09:04 | |
| Sayın hocam. Mesajda resimler gözükmüyor. Düzeltebilirseniz memnun olurum. Saygılar. | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Salı 08 Mayıs 2012, 10:10 | |
| | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Salı 08 Mayıs 2012, 16:16 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Salı 08 Mayıs 2012, 19:30 | |
| Paylaşım için teşekkürler Berkay hocam.Elinize sağloık. ARTI'lar yerini bulmuştur!.. "Firefox!".. gerçekten bulunmaz bir nimet. | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Salı 08 Mayıs 2012, 20:41 | |
| Berkay hocam, ellerinize sağlık. İlk boyama olarak oldukça güzel görünüyor.
Gövdenin her iki tarafındaki pencerelerden en arka sıradaki ikişer adedi ile sağ gövdedeki buruna en yakın pencere iptal edilebilirmiş gibi geldi...
sevgiler, saygılar... | |
| | | Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Salı 08 Mayıs 2012, 20:52 | |
| Elinize sağlık kaptanım paylaştığınız için teşekkürler. | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Salı 08 Mayıs 2012, 22:11 | |
| - pilot demiş ki:
- Paylaşım için teşekkürler Berkay hocam.Elinize sağloık. ARTI'lar yerini bulmuştur!..
"Firefox!".. gerçekten bulunmaz bir nimet. ben teşekkür ederim hocam - ibrahim demiş ki:
- Berkay hocam, ellerinize sağlık. İlk boyama olarak oldukça güzel görünüyor.
Gövdenin her iki tarafındaki pencerelerden en arka sıradaki ikişer adedi ile sağ gövdedeki buruna en yakın pencere iptal edilebilirmiş gibi geldi...
sevgiler, saygılar... öyle hocam iptal orta bölgede de var iptal edilenler boyayan kimse ya da SMS serisinin özelliği bilmiyorum onu ama kullanma bakımından iyi iş görüyor uçak gerçek gibi geliyor bazen bana bu SMS sersi - Yunus Piyade demiş ki:
- Elinize sağlık kaptanım paylaştığınız için teşekkürler.
yorumunuz için ben teşekkür ederim hocam | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Salı 08 Mayıs 2012, 23:04 | |
| Hocam linki yenileye bilirmisiniz, birde hangi sistemde çalışdığını belirtirseniz,arkadaşların bilgisi olur. Saygılar. | |
| | | ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Salı 08 Mayıs 2012, 23:09 | |
| Astana hocam elinize sağlık çok güzel olmuş :helal!: Bende Default için boyadım, ince işleri kaldı sadece umarım beğenilir | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Perş. 10 Mayıs 2012, 02:01 | |
| - Erdinç TURKAN demiş ki:
- Hocam linki yenileye bilirmisiniz, birde hangi sistemde çalışdığını belirtirseniz,arkadaşların bilgisi olur. Saygılar.
link gizlemeyi pek bilmediğim için direk vereceğim https://www.box.com/files#/files/0/f/0/1/f_2187795933kullandığım program sadece paint 20.yıl logosu Google'dan araştırarak bulmam - ünsal_satar demiş ki:
- Astana hocam elinize sağlık çok güzel olmuş :helal!:
Bende Default için boyadım, ince işleri kaldı sadece umarım beğenilir teşekkür ederim Ünsal hocam kolay gelsin | |
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Perş. 10 Mayıs 2012, 13:01 | |
| Astana hocam, mümkünse http://www.2shared.com/ bu linkden upload edermisiniz,yükleme bitince size iki link verecek,üstdekini buraya ekleyebilirmisiniz, verdiğiniz link indirme linki değil, box net in ana sayfası çıkıyor.Sevgiler, Saygılar. Birde Uçak hangi sistemde çalışıyor. FSX- FS2004 ? | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Perş. 10 Mayıs 2012, 20:57 | |
| - Erdinç TURKAN demiş ki:
- Astana hocam, mümkünse http://www.2shared.com/ bu linkden upload edermisiniz,yükleme bitince size iki link verecek,üstdekini buraya ekleyebilirmisiniz, verdiğiniz link indirme linki değil, box net in ana sayfası çıkıyor.Sevgiler, Saygılar.
Birde Uçak hangi sistemde çalışıyor. FSX- FS2004 ? ben X kullanıyorum hocam orda denedim oldu birkaç yıl önce 9 kullanırken aynı seri(SMS) 9'da da sorun çıkarmadan çalışıyordu yani hem X hem de ) da sorun çıkarmamıştı bende tahminimce 9'da da çalışacak diye zannediyorum buda link hocam uyarınız için teşekkür ederim http://www.2shared.com/file/cmIEqV6Z/SunExpress_20_yl.htmlsaygılar | |
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Perş. 10 Mayıs 2012, 21:31 | |
| Astana hocam sağolun, ama bu günde ne varsa bilemiyorum, 2Shared bir türlü açılmıyor, sanıyorum, bir sorun var,box net den daha önce hiç upload yaptınız mı upload işleminiz bittiğinde hemen yanında Share yazısı çıkar ona tıkladığınızda size upload linki verir o linki buraya eklerseniz uzun müddetce burada kalır, ben eğer şimdi indirebilseysim aynısını yapacakdım.Saygılar. | |
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Cuma 11 Mayıs 2012, 00:52 | |
| Astana hocam, verdiğiniz linki kimse kullanamıyor, lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim, uçağı yeniden 2shared den upload etmeniz gerekiyor.Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Cuma 11 Mayıs 2012, 01:34 | |
| Evet, 2shared'da DOWNLOAD sayfası çıkıyor, görünüyor ama; "DOWNLOAD" butonuna tıklayınca dosya inmiyor..Lütfen ilgilenelim.. | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Cuma 11 Mayıs 2012, 13:57 | |
| İsteğiniz üzere link yenilenmişdir, konu başlığından indirebilirsiniz. | |
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Cuma 11 Mayıs 2012, 15:01 | |
| Astana hocam, çok rahatlıka indirebildim, link çalışıyor,gayretlerinizden ve sabrınızdan dolayı teşekkür ederim.Sevgiler,Saygılar. | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Cuma 11 Mayıs 2012, 16:58 | |
| ben teşekkür ederim hocam uyarılarınız için kırımsız uçuşlar
saygılar | |
| | | TahaBedir Pilot-1
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO Çarş. 03 Ekim 2012, 17:55 | |
| | |
| | | cem_hosgor Pilot-1
| Konu: Geri: SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO C.tesi 20 Tem. 2013, 18:27 | |
| | |
| | | | SunExpress 20. Yıl Uçağı Simmer Sky Boeing 738 WL TC-SUO | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |