| THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) | |
|
+45celalakcakaya mikailbaran ahmet.eldes-691773 serkanyurtsever erdener Sedat muhammetozcan Codablack resul-36 Mustafa Adlin Ersin Akbulut cem_hosgor BurakOZ Burakkaan gkaraca172 Ayhann waaw86 CanBerk Ahmet Salih Muhabbet mfy27 E. Cagri SEN sekoo02 EniGmaLTBA mustafaa Eren Çevik Hasan Bozdaş Kubilay okan854 Yakup Karakas bilgin.5252 Hüseyin Subaşı pilot Keskin Umut velican35 Taner ÇİFTÇİ ilter71 orhanyavuz Muhammet tamer40 basay71 Mertcan UZER matrix2 Özgür Kiraz ünsal_satar 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Çarş. 28 Mart 2012, 14:29 | |
| Boeing B737-800W_Default FsX_Virtual Cockpit
Turkish Airlines TC-JFI SİVAS Star Alliance
For FsX, ONLY TEXTURE CREDITS : MicrosoftBoeing B737-800WModel Designers........................: MicrosoftFlight Dynamics Designer............: MicrosoftTC-JFI Painter By.....................: Ünsal Satar*Uçak, FsX'teki default Boeing 737-800'ün üzerinden boyandığından sadece FsX'te kullanılabilir. *Uçak "Virtual Kokpitli" dir!. *ZIP içinde "Texture.TC-JFI" klasörü vardır. *Orijinal "Aircraft.CFG" dosyasındaki düzenlemelerin yapılması için "aircraft_OKU!" ismindeki TXT de ZIP içindedir!.TEST edildi!.. KEYİFLİ UÇUŞLAR!... DOWNLOADLink Sağlamdır!. (27'Ocak'2015_ Pilot hoca) Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view!
En son ünsal_satar tarafından Paz 28 Tem. 2013, 15:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Çarş. 28 Mart 2012, 14:37 | |
| Elinize sağlık hocam. İlk artı benden geldi, uzun bir aradan sonra | |
|
| |
matrix2 Pilot-1
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Çarş. 28 Mart 2012, 16:52 | |
| | |
|
| |
Mertcan UZER Pilot-2
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Çarş. 04 Nis. 2012, 22:04 | |
| | |
|
| |
basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Çarş. 04 Nis. 2012, 22:24 | |
| Ellerinize sağlık güzel bir çalışma | |
|
| |
tamer40 Pilot-4
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Cuma 13 Nis. 2012, 09:41 | |
| cok ama cok guzel olmus hocam arti puan | |
|
| |
Muhammet Pilot-1
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) C.tesi 05 Mayıs 2012, 08:39 | |
| Keşke tüm boyamaları default üzerine yapsalar :) | |
|
| |
orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) C.tesi 05 Mayıs 2012, 18:56 | |
| Muhammet kardeş hoş geldin :) | |
|
| |
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) C.tesi 05 Mayıs 2012, 23:26 | |
| - Alıntı :
- Keşke tüm boyamaları default üzerine yapsalar :)
Muhammet Hocam ben VAPS'ta ne güne duruyorum FSX ve Default uçak denildiğinde ben her zaman hazırım boyamalara, istediğiniz olursa çekinmeden söyleyebilirsiniz :helal!: Default uçaklar benim lisans yaptığım bir alan oldu artık Bu arada hoşgeldiniz VAPS ailesine | |
|
| |
Muhammet Pilot-1
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Paz 06 Mayıs 2012, 14:15 | |
| - orhanyavuz demiş ki:
- Muhammet kardeş hoş geldin :)
Hoşbulduk buraya da teşrif ettim sonunda :) - ünsal_satar demiş ki:
-
- Alıntı :
- Keşke tüm boyamaları default üzerine yapsalar :)
Muhammet Hocam ben VAPS'ta ne güne duruyorum FSX ve Default uçak denildiğinde ben her zaman hazırım boyamalara, istediğiniz olursa çekinmeden söyleyebilirsiniz :helal!: Default uçaklar benim lisans yaptığım bir alan oldu artık
Bu arada hoşgeldiniz VAPS ailesine Peki saolun bende yeni başladım boyamaya ama şirketlerin logolarını bulmak zorluyor beni :) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Perş. 10 Mayıs 2012, 18:41 | |
| kaptanım cok nefis olmus emegine saglık
FORUM KURALLARI GEREĞİ AVATAR YÜKLEMEK ZORUNLUDUR (ADMIN)! |
|
| |
ilter71 Pilot-1
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) C.tesi 26 Mayıs 2012, 15:33 | |
| | |
|
| |
ilter71 Pilot-1
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) C.tesi 26 Mayıs 2012, 15:35 | |
| Bu siteden ilk indireceğim boyama olacak umarım sorun çıkmaz, ama elinize sağlık resimler harıka.. | |
|
| |
Taner ÇİFTÇİ Pilot-1
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Ptsi 18 Haz. 2012, 17:14 | |
| Değerli çalışmanız için teşekkür ederim. | |
|
| |
velican35 Pilot-2
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Salı 19 Haz. 2012, 17:35 | |
| Harika ellerin dert görmesin hocam. | |
|
| |
velican35 Pilot-2
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Salı 19 Haz. 2012, 17:37 | |
| Hocam flood gibi olmasın indiremedim link kırılmış | |
|
| |
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Salı 19 Haz. 2012, 17:59 | |
| Link Yenilendi
Yöneticilerden verdiğim linki eski link yerine koymalarını rica ediyorum | |
|
| |
Keskin Umut Vaps Designer
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) C.tesi 30 Haz. 2012, 02:22 | |
| | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) C.tesi 30 Haz. 2012, 04:01 | |
| - ünsal_satar demiş ki:
- Link Yenilendi
Yöneticilerden verdiğim linki eski link yerine koymalarını rica ediyorum Link, ilk mesajınıza eklenmiştir!.. Teşekkürler hocam. | |
|
| |
Hüseyin Subaşı Pilot-1
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Paz 29 Tem. 2012, 03:23 | |
| | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Çarş. 08 Ağus. 2012, 01:03 | |
| Yukarıdaki iki arkadaşımızın hayali İZ'leri ve 1'er postları bırakılmış ve INACTIVE (Yani Vaps dışına) yapılmış. Gördüğünüz gibi Kurallardan ve Kayıttaki Şartlardan biri olan "İlk Mesajdan Önce Avatar Yüklemek" yerine getirilmediği için malesef aramızdan ayrılmışlar. Kıydılar kendilerine boşu boşuna.. Yazıktır, bir avatar yüklemek için 2 dakika harcalasalardı belki de bu başlarına gelmeyecekti. Bu iki arkadaş ve diğer INACTIVE olanlar için, olay gerçekten çok üzücü.. VAPS'taki onca güzel şeylere karşılık bir avatar üşengeçliği... Olmamalıydı...Yükle avatarını bak keyfine!.. Yok anacım, Adminlerimiz pek te ciddiymiş. Anında icraaat. Aman bir hata yapmayalım, bizim de sonumuz inactive olabilir. Bunun için Kurallardan geçmeyelim, kuralsız kalmayalım.. | |
|
| |
bilgin.5252 Pilot-1
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Çarş. 08 Ağus. 2012, 12:55 | |
| teşekkür ederim ellerinize ve emeğinize sağlık :) | |
|
| |
Yakup Karakas Pilot-1
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) C.tesi 11 Ağus. 2012, 12:06 | |
| Elinize saglık cok güzel :) | |
|
| |
okan854 Pilot-1
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Ptsi 27 Ağus. 2012, 11:14 | |
| | |
|
| |
Kubilay Pilot-1
| Konu: Geri: THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) Ptsi 27 Ağus. 2012, 12:45 | |
| ellerinize sağlık hocam bunu gözden kaçırmışım teşekkürler | |
|
| |
| THY Star Alliance-Sivas(TC-JFI)_B738w-VC'li_(Default FsX)-(Ünsal Satar) | |
|