Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly | |
|
+3pilot Yunus Piyade Cengizhan Barut 7 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly Paz 04 Mart 2012, 20:15 | |
| | |
| | | Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly Paz 04 Mart 2012, 23:09 | |
| Elinize sağlık hocam paylaştığınız için teşekkürler. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly Paz 04 Mart 2012, 23:37 | |
| Deneyenler?.. iFLY'emiz olsaydı denerdik hocam. Hepsi mükemmel çalışma Cengizhan . Teşekkürler..Ellerine sağlık. (+)'lar ŞELÂLE!..(Yunus kaptanın unuttuğu ARTI'yı ben bastım.) Tanıtım ve CREDITS kısımlarına lâf yok! "-İlle bir şey bulur pilot hoca!" diyeceksiniz ama; Arka alt kısım boyasında hata var Cengizhan. kuyruktan gelen boyama gövdeden gelen ile birleşirken KAVİSLİ olmuş.. Aslında burasını biliyorsundur. Biraz daha zamanın olsaydı yapardın. Onu da biliyorum. Zaten TEK bir boyama yapılıyor. Bu nedenle mümkün olduğu kadar dikkatli olmak gerekir her santimetrekaresinde. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim Cengizhan. BoyamaGerçek(Airliners.NET'ten) | |
| | | Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly Ptsi 05 Mart 2012, 02:50 | |
| Kusura bakmayın cep telefonundan yorum yazdığım için (+) verememiştim.Tekrar elinize sağlık Cengizhan kaptan. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly Ptsi 05 Mart 2012, 09:18 | |
| Yan kısımdan dediğiniz gibi duruyor hocam da elle çizdiğim için alt kısımda hata olabilir.Teşekkürler. | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly Ptsi 05 Mart 2012, 11:00 | |
| | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly Ptsi 05 Mart 2012, 15:18 | |
| Cengizhan ellerine sağlık kardeşim , benim çalışma (SNE,SNF,SNG,SNH,SNI,SNJ,SNM,SUL,SUM,SUO,SUV,SUY) bitmiş bulunmakta ve şuan upload oluyor :) Şuanda indiriyorum boyamaları çok güzel boyamalar :) hemen uçacağım | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly Ptsi 05 Mart 2012, 17:57 | |
| Bu gençlerimiz çok özel bizim için Mehmet hocam. Ben de gençlerimizi epey sıkıştırıyorum bu arada Bu minicik yaşta , akranları top oynarken bu yetenekli ve olgunlaşmış gençlerimiz bizimle nasıl da aşık atıyorlar.. Her zaman içimden söylüyordum ama bu sefer bağıracağım: "-Bravo size aslanlarım!".. yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatır!. İlerde ne kadar iyi yerlere geleceğiniz "eprem" hocayı takib ederek görebilirsiniz. Kendisi de VAPS'ta böyle başlamıştı, fakat geldiği yeri, bir soruverin kendisine.. Hep sizinleyiz.. Yazdığımız çapaklar, yorumlar, eleştiriler hep sizin daha iyiye doğru ilerlemeniz için.. Alınmadığınıza ve yazdıklarımızı dikkate alacağınıza eminiz!.. Sevgilerimle aslanlarım!.. (Şımarmak yok ha! ) "İstek Boyamaları" bölümünden SAKIN ayrılmayın lütfen!.. Sizi aradığımızda hep orada bulmalıyız.. Bu arada "Wilco" A321 boyamasında da aynı yerde ben de çok zorlanmıştım Mehmet hocam. Yalan değil.. Wilco , uçağın arka-alt tarafını farklı textrurelere dağıtarak, 4-5 parçaya bölmüş. Uyanıklar! | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly Ptsi 05 Mart 2012, 18:20 | |
| Sağolun pilot hocam.. :) | |
| | | omerburakarslan Pilot-1
| Konu: çok güzel Perş. 06 Ara. 2012, 17:29 | |
| | |
| | | yusuf738 Pilot-1
| Konu: Geri: "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly Perş. 06 Ara. 2012, 20:09 | |
| Harika olmus, ellerinize saglik. Bide NGX icin THY filosu yapilsa harika olur :) | |
| | | yusuf738 Pilot-1
| Konu: Geri: "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly Perş. 06 Ara. 2012, 21:14 | |
| Mehmet abi kusura bakma ben PMDG NGX icin diyordum, senin yaptigin boyamalari gördüm. PMDG NGX icin yaptigin boyamalari halen kullaniyorum tekrardan ellerine saglik.. Filo Yapilir diye düsündüm THY'nin. Yani mesela bi 20 ucaklik filo. Iyi aksamlar. | |
| | | | "SunExpress"_Yeni Boyamalı Filo B737-800_iFly | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |