| Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) | |
|
+73Alloy Okan Yalın Koray41 anilumutozlu HuseyinBerker Guven Ertas Mustafa Adlin ugurseleci mercan ERHAN YALIM Kerem Hafizoglu nipo Can Yargucu erkann006 Mücahit61 dogan_atmaca musti26 ataberk001 gorkemseker basay71 Emre Tekaslan Semih Batuk Bilal Yeniçeri hakankurt ayhana süleymanbaran orhanyavuz Erman PILICOGLU Ersin Akbulut Ahmet Salih Cpt.Orkun_44 Doğukan Tamer Öztürk sekoo02 emrahcan5891 berkreis sami caskurlu Onur Ka emreuyan01011 BuğraKandemir batu1993 kadir ergün adarcebe ünsal_satar Bero Mert Irtem velican35 Keskin Umut Sedat ahmet alpman Yusuf Özata muratalper pantegram klavier Tufan KORKMAZ Batuhan Özden Oguzhan aarslan Adriana Mejia Garcia Alp Deniz Şenyurt coufer A.Caner PEREK Halil Ibrahim Sarıkaya mert şişko Sabri Sorgut Özmen ÜNAL PETER Mertcan UZUN Orhun CAGLAR Haluk Salih BAŞPINAR pilot Özgür Kiraz 77 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
emreuyan01011 Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Ptsi 01 Ekim 2012, 23:12 | |
| | |
|
| |
Onur Ka Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Çarş. 24 Ekim 2012, 10:10 | |
| Hocam ellerinize sağlık. Çok güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş. Ne zamandır Airbus için boyamalar arıyordum. | |
|
| |
sami caskurlu Pilot-2
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Ptsi 03 Ara. 2012, 14:12 | |
| super ya harika cok cok tesekurler | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Ptsi 03 Ara. 2012, 14:25 | |
| Bir ara, elime yeni geçen bir iki boyama daha var, onları paylaşacağım. Gerçi birisi 3 yıldır kullanılmıyormuş ama olsun. | |
|
| |
berkreis Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Çarş. 05 Ara. 2012, 20:37 | |
| Emeği geçen herkesin ellerine sağlık | |
|
| |
emrahcan5891 Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Salı 01 Ocak 2013, 12:27 | |
| | |
|
| |
sekoo02 Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) C.tesi 12 Ocak 2013, 17:29 | |
| | |
|
| |
Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) C.tesi 12 Ocak 2013, 22:31 | |
| Elinize emeğinize sağlık hocam teşekkür ederiz. | |
|
| |
Doğukan Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Ptsi 14 Ocak 2013, 14:22 | |
| Ellerinize sağlık hocam.. | |
|
| |
Cpt.Orkun_44 Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Çarş. 16 Ocak 2013, 19:17 | |
| Resimler yüklenmiyor Özgür hocam. Teşekkürler Paylaşım için. | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Perş. 17 Ocak 2013, 10:30 | |
| O site biraz ehli keyftir, devlet dairesi gibidir, belli saatlerde çalışır, belli saatlerde çalışmaz Orkun hocam | |
|
| |
Ahmet Salih Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Cuma 15 Şub. 2013, 15:28 | |
| Sağolun Özgür Hocam yalnız google da da aradım ama bulamadım. a321 onur air boyaması sadece OnurAirVA ya özel galiba... | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Cuma 15 Şub. 2013, 16:50 | |
| Evet hocam, Pilot hocamızın özel isteği var bu yönde. Saygı göstermemiz gerekiyor. | |
|
| |
Ersin Akbulut Pilot-3
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Çarş. 27 Şub. 2013, 23:48 | |
| filoya yeni yeni uçaklar katılıyor sayenizde teşekkürler. | |
|
| |
Erman PILICOGLU FS Systems OPERATOR
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Perş. 28 Şub. 2013, 15:42 | |
| Ellerinize sağlık hocam.. | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Perş. 28 Şub. 2013, 18:38 | |
| - Özgür Kiraz demiş ki:
- Evet hocam, Pilot hocamızın özel isteği var bu yönde. Saygı göstermemiz gerekiyor.
Aynen. :brav: Ahmet Salih hocam. Biz paylaşacağımız şey! lerin hepsini paylaşıyoruz. "Wilco_A321_Onur Air" boyamasının özel bir durumu olduğu için kesinlikle hiçbir yerde paylaşmıyoruz. O durumun mahiyeti de bizde saklı kalsın. Elimizdeki olan herşeyi size sunuyoruz, vermediğimiz bir şey var mı?.. Herşey önünüzde, ancak böyle özel hususlara haiz olan bazı şey' leri maalesef veremeyiz. Sevgiler, saygılar. | |
|
| |
orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Perş. 28 Şub. 2013, 20:13 | |
| Arkadaşlar sonunda bana wilcoyu kurduracaksınız :) Ama önce şu FMC sini bir çözeyim.Kullanamadığım için önceki aylar silmiştim. | |
|
| |
süleymanbaran Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) C.tesi 23 Mart 2013, 17:16 | |
| Wilco cu arkadaşlarımızın işine yarayacak güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık | |
|
| |
ayhana Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Paz 24 Mart 2013, 14:11 | |
| teşekkürler ne zamandır arıyordum bazılarını | |
|
| |
hakankurt Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) C.tesi 04 Mayıs 2013, 20:21 | |
| güzel çalışma, teşekkürler. | |
|
| |
Bilal Yeniçeri Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Salı 21 Mayıs 2013, 21:58 | |
| gerçekten büyük emek harcanmış hocam, teşekkürler paylaşım için muazzam bir arşiv olmuş tebrik ederim. | |
|
| |
Semih Batuk Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) C.tesi 08 Haz. 2013, 17:28 | |
| Hepsinin bir arada olması mantıklı, teşekkürler. | |
|
| |
Emre Tekaslan Pilot-2
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Ptsi 24 Haz. 2013, 00:36 | |
| Sonunda buldum çok teşekkürler :) | |
|
| |
basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Ptsi 24 Haz. 2013, 10:30 | |
| Paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
Emre Tekaslan Pilot-2
| Konu: Geri: Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) Paz 21 Tem. 2013, 18:26 | |
| Hocam linkler eski mi? Yoksa ben mi açamıyorum | |
|
| |
| Wilco/Feelthere Airbus Arşivimdeki Boyamalarım (FS9 ve FSX Uyumlu) | |
|