Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs | |
|
+6Sedat Cengizhan Barut pilot Sabri Sorgut orhanyavuz Erdinç TURKAN 10 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs C.tesi 14 Ocak 2012, 23:27 | |
| Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-csCREDITS :Project Open SkyBoeing 737-800WinglettModel Designers.......................: Hiroshi IgamiFlight Dynamics Designer...........: Warren C. DanielFDE Advisor's..........................: Nick Peterson, Simon Ng Hin TatMaster textures.......................: Jaco du Preez & Ben Hewitt Sun-EX Painter By....................: Mathıus VosModelin içinde iki model dosyası mevcut, biri bildiğimiz wingletili model, diğeri, wingletli ekipmanlı model; ekipmanlı model içindeki default panel ile çalışıyor. Sadece FS9 da kullanılır. (8.2mb) DownloadLinkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link and password to view! | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs C.tesi 14 Ocak 2012, 23:37 | |
| Erdinç hocam paylaşım için teşekkürler.İndiren arkadaşlardan ss leri bekliyoruz. | |
| | | Sabri Sorgut Pilot-4
| Konu: Geri: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs C.tesi 14 Ocak 2012, 23:52 | |
| Mükemmel bir boyama bunu çok seviyorum çok teşekkürler , PMDG içinde istiyoruz ama hocam zahmet olmazsa yapabilirmisiniz ? +++++ | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs Paz 15 Ocak 2012, 02:04 | |
| - Sabri Sorgut demiş ki:
- Mükemmel bir boyama bunu çok seviyorum çok teşekkürler , PMDG içinde istiyoruz ama hocam zahmet olmazsa yapabilirmisiniz ? +++++
Sabri hocam, bu uçağın, painteri ben değilim, ben bu boyamayı alıntı yapıp sizlere sundum, yalnız biliyorsunuz, PMDG nin 2D paneli Posky de çalışıyor diye biliyorum, sadece VC si yok.Kolay gelsin,Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs Paz 15 Ocak 2012, 14:08 | |
| Paylaşım için teşekkürler Erdinç hocam. (+)lar geldi.. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs Paz 15 Ocak 2012, 14:38 | |
| Bana göre Türkiye'deki en güzel livery için önce SunExpress e sonra Erdinç abiye sevgilerimi sunuyorum. | |
| | | Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs C.tesi 17 Mart 2012, 15:41 | |
| Ne güzel boyama olmuş daha yeni gördüm, Demek ki daha fazla karıştırmam gerekiyor siteyi | |
| | | ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Geri: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs Paz 27 Mayıs 2012, 13:27 | |
| Paylaşım için teşekkürler Uçağı boyayan kişiyi tebrik etmek lazım | |
| | | haniz Pilot-1
| Konu: Geri: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs Ptsi 16 Tem. 2012, 18:36 | |
| ::) Teşekkür ederiz paylaşım için daha önce vardı yanlışlıkla silmişim sevindim şimdi görünce. | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs Çarş. 10 Nis. 2013, 22:41 | |
| Oh be bende ne zamandır bunu arıyordum. Cengizhan hocamında böyle boyaması vardı ama IFLY olduğu için kullanamıyordum. Teşekkürler Erdinç hocam. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs Salı 25 Haz. 2013, 11:35 | |
| çok güzel bir çalışma olmuş hocam ellerinize sağlık |
| | | HuseyinBerker Pilot-2
| Konu: Geri: Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs Salı 16 Tem. 2013, 13:31 | |
| Paylaşım için herkese çok teşekkürler.. | |
| | | | Posky B738_WL TC-SUZ SunExprees İstanbul-cs | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |