Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| IVAO Bağlantı sorunu... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: IVAO Bağlantı sorunu... Çarş. 04 Ocak 2012, 20:08 | |
| Değerli VAPS üyesi IVAO ile uçan arkadaşlar , IVAO da connect oluyorum fakat online uçaklar gözükmüyor mtl leri kurdum fakat diğer trafikler gözükmüyor hala default ai traffic gözüküyor ama başkaları beni görüyor sorun nerede? | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: IVAO Bağlantı sorunu... Perş. 05 Ocak 2012, 00:06 | |
| Başlat > tüm prog. > IVAO > IVAP > MTL unhide aircraft yapıp dene bir. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: IVAO Bağlantı sorunu... Perş. 05 Ocak 2012, 00:59 | |
| Aynı sorunu ben de yaşadım az önce. IVAO hesabımı aktif ettim, LTAC-LTBA uçuşuyla sezonu açtık Yalnız online trafiği göremedim. IVAP TCAS ile etraftaki (1 uçak vardı sadece, gece saatinde öyle) uçağı görebildim ancak. Yaklaşmadaki arkadaş sağ olsun, sayesinde ilk denemede pas geçtim pisti, o dönüşe o irtifada girmek mantıklı değildi, öyle de oldu. Yine de yardımcı oldular sağ olsunlar ama bomboş meydana inmek pek zevkli değildi açıkçası. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: IVAO Bağlantı sorunu... Cuma 06 Ocak 2012, 00:14 | |
| Sorunu hallettim, şükür Tüm MTL paketleri (4 GB civarında tuttu) yüklenince sorun çözüldü. Gerçi bugün 2 uçuşum (birisi daha yerdeyken) da bağlantı yüzünden koptu ama diğer trafiği şükür görebildim. O değil de LTCG-LTAI uçuşunda Samsun civarında FS, tekrar yükleme ekranına geçti (uçuşlarda oluyor şu sıralar) ama tekrar Trabzon'a döndü, bastım küfürü IVAP ile alakalı değil, çevrimdışı uçunca da oluyor. Bilgisayar iflas ediyor gibi ya durun bakalım. | |
| | | | IVAO Bağlantı sorunu... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |