PA A380-842 RR (VC) THY JTC Bandırma Painter:Erdinç Turkan credits the PA team: Demetris Themistocleous, Derek Mayer, Alexis Vletsas, Tom Collins, Nick Loh, John Tavendale
contributors: Gary Galea, Sheldon Fernandes, Andy Warden, Steve McBee, Shane Olguin, Panagiotis Delizisis, Thanasis Delizisis, Ken Mitchell, Fraser Turner FS9/FSX de kullanılır full uçak, Panel ve sound Project Airbus'ın Orjinal doyaları(Fs9 için). Pilot hocama paneldeki soruna, yardımlarından dolayı kendisine teşekkür ederim.
FsX'te panel sorunu yaşayanlar, YENİ eklediğimiz FsX için Panel uygulamasını, resimlerin altındaki açıklamalarla birlikte verilen linkten indirebilir!.. (Edit: Pilot hoca..)
Kazasız kırımsız uçuşlar dilerim.
Full uçak FS9 :(37.5 mb)
Full uçak FSX :(37 mb)
Only texture:(17.3mb)
SS ler :
( Erdinç hocamın izniyle..) Bu uçağı FsX'te kullanan ve panel sorunu olan kaptanlarımıza FIX panel:
(Pilot hocadan..) 2D olarak FsX'te kulandığınız B747 uçağının 2D kokpitini bu uçakta da kullanmak için lütfen alttaki işlemleri uygulayınız: Alttaki 2 linkten birinden RAR dosyasını indirin ve içinden bir adet "Panel" isminde sarı klasör çıkacaktır.
YÜKLEME: ----------- 1- Önce bu uçağın dizininde bulunan ismi "Panel" olan bütün klasörlerin isimlerinin sonuna şunu yazınız: "_ESKİ" . Yani, dizin içinde "Panel" ismi olan hiçbir klasör olmasın.
2- Daha sonra alttan indirdiğiniz RAR'dan çıkarttığınız "Panel" isimli klasörü dizin içine atın.(Yedeğini almayı unutmayın!)
3- Sonra dizin içindeki "aircraft.CFG" dosyasını "notpad" ile açınız. Açtığını CFG içinde bu uçağa ait olan paragrafı bulunuz. İçinde bir yerlerde "THY JTC Bandırma" isimleri geçen paragraf. Bu paragrafın içinde "panel=" yazılı satırı bulunuz.. Şayet bunun karşısında bir isim veya numara varsa siliniz.. O satırda sadece panel= yazısı kalmalı.
4- "aircraft.CFG" dosyasını Kayıt edin ve kapatın.
5- FsX'i açın ve 2D_B747 kokpit ile keyifle uçunuz!..
Bir çok başlık altında hâla tam anlamıyla çözemediğimiz sorunu Caner kaptanımızın mesajındaki kısaltmaya dikkat çekerek yeniden konuşmak gerektiğini düşündüm.
Öyle zannediyorum ki SAYGILAR demek istemişler...
Hani sanki klavyenin diğer tuşları çalışmıyormuş da mecburen böyle yazılmış gibi. Hatta kesin böyledir!.. Yoksa bizim forumumuzun hiç bir değerli üyesi Caner kaptan'da dahil olmak üzere, bu kadar duyarsız davranmaz...
SMS TÜRKÇESİ diye bir şeyler mırıldanıyor insanlar. Bu ne zırvalıktır, ne saçma bir düşüncedir. GSM ortamında 160 karakter sınırında yazmak zorunda olabiliriz anlatmak istediklerimizi lâkin altını çizerek söylüyorum, bizim forumumuzda sözlere, cümlelere sınırlama yoktur!.. Her üyemizin SAYGI çerçevesi içinde tüm başlıklar altında dilediği gibi tartışma hakkı vardır.. Ancak temel kural, Türkçenin doğru kullanımı... SAYGILAR!
Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim.Gerçeğini de görürüz inşallah günün birinde :)
Pilot.Abdullah Pilot-1
Konu: Geri: PA A380-842 RR (VC) THY JTC Bandırma Paz 29 Ocak 2012, 23:53
hocam simdiye kadar en guzel turk havva yollari a380
onurkanzuk Pilot-1
Konu: Geri: PA A380-842 RR (VC) THY JTC Bandırma Salı 31 Ocak 2012, 12:46
Çok güzel bir çalışma, emeği geçen herkese teşşekkür ederim
onurkanzuk Pilot-1
Konu: Geri: PA A380-842 RR (VC) THY JTC Bandırma Salı 31 Ocak 2012, 22:59
yükledim ama virtual kokpit de sadece çevreyi görebiliyorum kokpitten eser yok, sorun ne olabilir, ayrıca 2d kokpit görüntüsü de farklı sanki başka bir uçağa aitmiş gibi duruyor, yani kokpit texture dosyasındaki resimlerle alakası olmayan bir kokpit geliyor 2d görüntüde. Yardımcı olabilecek var mı acaba?