Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 | |
|
+7ibrahim Onur Aşkın Bilal Yeniçeri Cengizhan Barut basay71 Özgür Kiraz pilot 11 posters | Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 03:46 | |
| - Project Open Sky Boeing 747-44F/GE-CF6-80C2B5F my CARGO TC-ACFFor FSX and Fs2004(FS9) Full - TEST edildi!..==================== my CARGO Haberleri ==================== - Haberin devamı... - Haberin devamı...======================================================= Copyrights & CREDITS :Project Open SkyBoeing 747-44F/GE-CF6-80C2B5FModel Designer.....................: Hiroshi IgamiFlight Dynamics Designer........: Warren C. Daniel, Brandon D. HenryTechnical Resource...............: Shigeo Kitaguchi747 Series Master.................: Corey Ford, Yosuke UbeTexture Master....................: Brandon Henrymy Cargo Painter .................: Pilot (VAPS)Copyright©2011VAPS - Copyright©2011VAPS - Copyright©2011VAPSBu ÖZEL çalışmamız izin alınmadan kopyalanamaz, başka sitelere upload edilemez!..================================================ * Hem Fs2004(Fs9)'da hem de Fsx'te çalışıyor!....* FsX'e yükleme açıklaması "for FsX CONFIG" klasörü içindedir!.* Alttaki resimlerdeki gibi MoVAPS-Util ile uçağın kapıları açılarak uçağın içindeki konteynerlar, araçlar, çekiciler, taşıyıcılar ve merdiven indirilir!...Kullanım tuşu " Checklist" e de eklenen MoVAPS-Util'i açmak için Fs9'da SHIFT+7 tuş kombinasyonu kullanılır!...(NOT: FsX'te çalışmaz!.) * FsX için " Sound" ve " Panel" klasörleri DEFAULT olarak kullanılmıştır!. * " F10" tuşu ile açılan " Kneeboard" daki " Checklist" ve " Referans" kartlarında düzenlemeler yapılmıştır. ================================================ Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda lütfen buraya yazınız!..================================================ ================================================ Daha önce (önceki ESKİ linkten) bu uçağı indiren arkadaşlar!SES Sorunu için...- Şayet FS'de uçağın sesi duyulmuyorsa; "Aircarft.CFG" dosyasını notpad ile açınız. [fltsim.0] başlığı altındaki " sound=GE" satırındaki " GE" yazısını SİLİNİZ ve CFG'yi kaydediniz. Uçağın sesi duyulacaktır!. FS'de "Seçim Menü" sünde görülmüyorsa...-"Aircraft.CFG" dosyasındaki [fltsim.1] başlığındaki sayıyı " 0" yaparak [fltsim.0] olmalı. -
En son pilot tarafından Cuma 16 Ara. 2011, 16:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 09:36 | |
| İlk artı elbette yine benden. Elinize sağlık hocam. Posky kullanmıyorum ama görüntüler enfes gözüküyor ::)
Körler geldi, sağırlar bekleniyor :lol: | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 11:22 | |
| güzel bir çalışma daha teşekkürler | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 12:13 | |
| Eline sağlık pilot hocam. | |
| | | Bilal Yeniçeri Pilot-1
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 13:28 | |
| işte ihtiyacım olan şey :) inanılmaz derecede güzel hocam, elinize sağlık. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 14:03 | |
| - İlginize teşekkürler arkadaşlar. - Özgür Kiraz demiş ki:
- İlk artı elbette yine benden. Elinize sağlık hocam. Posky kullanmıyorum ama görüntüler enfes gözüküyor ::)
Körler geldi, sağırlar bekleniyor :lol: Sağırların da gelmesi yakındır "-Hatır için çiğ tavuk bile yenirmiş!" hocam. "SS"'lerde görmek, bizi kamçılar mutlu eder. | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 14:13 | |
| sağolun pilot hocam (+)'lar şelalee .Cumartesi, uçak sürme iznim açıldığında bir uçuş yapıp ss ekleyeceğim (sınavlardan dolayı bir tek cumartesi uçak sürebiliyorumda ) | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 14:20 | |
| Elleriniz dert görmesin hocam, mükemmel ( birde benim sunum yapmamı istiyordunuz, bu sunumu gördükten sonra benim sunum yapmam sadece ayıp olur...)
Eğer geriye verilecek (+) kaldıysa hepsini size gönderiyorum hocam, teşekkürler... | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 15:16 | |
| | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 16:10 | |
| Hocam ellerinize sağlık, gene mükemmel bir çalışma örneği,tek kelimeyle harika,severek kullanacağımızdan emin olabilirsiniz.Saygılar.(+) larrrrr bizden. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 16:23 | |
| | |
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 18:11 | |
| Hocam bir sorunum var, sizin hazırladığınız, sim dosyasını benim FS2004 de görmüyor, başka Posky B747-400F v4 modelerinin sim dosyaları ile açılıyor, ama sizin eklediğiniz bazı ekipmanları görebilmem için sizin hazırladığınız sim dosyasını kullanmam gerekiyor, ne yazıkki benim şansıma bende açılmıyor yani uçağı açılış menüsünde hiç göremiyorum,uçağın aircarft cfg. dosyasında düzenlemeleri dikkatlice kontrol etmeme rağmen olmadı. FS2004 kullanan arkadaşlar, sizdede böyle bir sorun oluştumu, sadece bende mi var, yazan olursa sevinirim.Bunu neden istiyorum, hocamı boşu boşuna uğraştırmak istemiyorum.Arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar. | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 18:25 | |
| + + + + + + ++++++++++ ++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++
Bu ne derseniz (+) Şelalesi :)))) Harika bir boyama yine Pilot hoca klasiği :) | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Perş. 01 Ara. 2011, 18:52 | |
| Nasıl derler yapımda ve yayında emeği geçen herkeze teşekkürler | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Cuma 02 Ara. 2011, 02:37 | |
| - Linkler ve dosyalar yenilenmiştir!, "Only Texture" linki eklenmiştir!.(02-Aralık-2011) Eski linkten ilk dosyaları indiren arkadaşlar!, linklerin altındaki NOT'lara lütfen bakınız!... - | |
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Cuma 02 Ara. 2011, 10:57 | |
| - Erdinç TURKAN demiş ki:
- Hocam bir sorunum var, sizin hazırladığınız, sim dosyasını benim FS2004 de görmüyor, başka Posky B747-400F v4 modelerinin sim dosyaları ile açılıyor, ama sizin eklediğiniz bazı ekipmanları görebilmem için sizin hazırladığınız sim dosyasını kullanmam gerekiyor, ne yazıkki benim şansıma bende açılmıyor yani uçağı açılış menüsünde hiç göremiyorum,uçağın aircarft cfg. dosyasında düzenlemeleri dikkatlice kontrol etmeme rağmen olmadı.
FS2004 kullanan arkadaşlar, sizdede böyle bir sorun oluştumu, sadece bende mi var, yazan olursa sevinirim.Bunu neden istiyorum, hocamı boşu boşuna uğraştırmak istemiyorum.Arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar. Sorun çözülmüşdür,Pilot hocam yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Sevgiler,Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Cuma 02 Ara. 2011, 18:47 | |
| Arkadaşlara bir açıklama yapalım hocam. Erdinç hocamın sorunu basit ve sadece Erdinç hocama özel olduğundan PM'den küçük bir hatırlatma yapılmıştır, o kadar.. "Özelden FS yardımları yasaktır!" kuralı delinmemiştir yani. Saygılar hocam. | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Paz 11 Ara. 2011, 01:53 | |
| süper hocam birebir olmuş elinize sağlık | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Cuma 16 Ara. 2011, 16:18 | |
| İlk mesaja AVSİM linki eklenmiştir!. (15-Aralık-2011) | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 Çarş. 04 Nis. 2012, 16:23 | |
| | |
| | | | my Cargo_B747-44F_(Posky)-for FsX-Fs9 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |