Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
hknpal Vaps Designer
| Konu: Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. Perş. 17 Kas. 2011, 18:33 | |
| Hocalarım TC-JFU Elazığ uçagını PMDG NGX için boyamaya karar verdim ancak boyamayı yapıp uçağa baktığımda boyamanın ters durdugunu goruyorum. Yani daha basit söylemek gerekirse; taban kısmı yanda cam kısmı uçağın altında gibi. Boyama doğru ama uçak üzerindeki duruşu yanlış karşılaşanınız var mı? anlayamadım. Official paint kit kullanıyorum. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. Perş. 17 Kas. 2011, 18:36 | |
| Bir kez başıma geldi, yıllar önce Hakan hocam. Çözüm olarak textureleri 180 derece ters çevirmen gerekiyor. Yani alt-üst yapılacak.
En son pilot tarafından Perş. 17 Kas. 2011, 18:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. Perş. 17 Kas. 2011, 18:37 | |
| DXTbmp den dds ye çevirirken İmage>Flip image and alpha komutunu seçersenız sorununuzun düzeliceğini sanıyorum. | |
| | | hknpal Vaps Designer
| Konu: Geri: Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. Perş. 17 Kas. 2011, 18:50 | |
| anlaşıldı hocam akşam deneyip haber ederim..cok teşekkürler. | |
| Konu: Geri: Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. Cuma 18 Kas. 2011, 01:25 | |
| İmage>Flip image and alpha çözümü ile hallolmuştur. Teşekkürler | |
| Konu: Geri: Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. Cuma 18 Kas. 2011, 13:01 | |
| Başka bir konu açsam mı diye düşündüm kalabalık etmeyeyim dedim. Şimdi başıma gelen problem şöyle; TURKISH AIRLINES yazısını uçağa yerleştirip FSX de nasıl duruyor diye baktığımda, yazının sanki hafif çamurlu gözükmesi gibi bir durumla karşılaştım. DXT5 kaydediyorum. Farklı şekillerde de save as yapıp denedim hep aynı. Neden yapar hocalarım? | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. Cuma 18 Kas. 2011, 16:54 | |
| Bir resim ekleseydiniz de iyi olurdu ama, bütün kayıt seçeneklerinde aynı görüntüyü alıyorsanız; görünümün kaliteli olması için FsX/Settings/Display ayarlarını test amaçlı olarak Full açarak deneyin. Sorun Texturede değil, FsX/Display ayarlarında olabilir. | |
| Konu: Geri: Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. Cuma 18 Kas. 2011, 17:41 | |
| Teşekkürler hocam sorun benim indirdiğim paint kitteymiş. Şimdi çözdüm. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. Cuma 18 Kas. 2011, 18:20 | |
| Geçmiş olsun Hakan hocam.. Sorun çözüldü . Başlığa "ÇÖZÜLDÜ" iconu uygulayabilirsiniz. | |
| Konu: Geri: Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. C.tesi 19 Kas. 2011, 21:00 | |
| Hocam forumda benim değiştir butonumu göremedim. yazdıklarımı değiştiremiyorum. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. Paz 20 Kas. 2011, 01:48 | |
| Admin'lerimiz halletmiş hocam. | |
| | | | Hata: PMDG-NGX Boyama ile ilgili sorunum var. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |