| ZEPPELIN NT - FS2004 | |
|
+4pilot Onur Aşkın Recep ÇALKAN PETER 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
PETER General ADMIN
| Konu: ZEPPELIN NT - FS2004 Çarş. 19 Ekim 2011, 11:19 | |
| | |
|
| |
PETER General ADMIN
| |
| |
Recep ÇALKAN Pilot-3
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Çarş. 19 Ekim 2011, 12:07 | |
| hahahaha bu çok iyi ya ::) filoya katsak yolcular ne der acaba ::) sağolasın hocam | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Çarş. 19 Ekim 2011, 12:30 | |
| Dırdır yaparlar her zamanki gibi, 747 ya da 380 versen bile yine de birşey bulurlar, insan yolcu olunca insanlıktan çıkıyor | |
|
| |
Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Çarş. 19 Ekim 2011, 14:04 | |
| valla güzelmiş paylaşım için sağol. | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Perş. 20 Ekim 2011, 05:14 | |
| VAPS epey renkleniyor sayenizde hocam. Böylesi de ilk defa paylaşılıyor. Teşekkür ederiz. (+)lar ŞELÂLE!.. Etrafı seyrede seyrede LTBA-YSSY arasını artık 6 ayda tamamlarız. | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Perş. 20 Ekim 2011, 09:57 | |
| Teşekkürler, yerlerdeyim hocam, gülmekten. Allah da sizi güldürsün. | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Cuma 21 Ekim 2011, 01:52 | |
| | |
|
| |
Keskin Umut Vaps Designer
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Ptsi 30 Nis. 2012, 04:31 | |
| | |
|
| |
Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Salı 26 Mart 2013, 20:58 | |
| - PILOT demiş ki:
- Etrafı seyrede seyrede LTBA-YSSY arasını artık 6 ayda tamamlarız.
Yerlerdeyim gülmekten PILOT hocam. Bacağımı çarptım masaya Teşekkürler PETER hocam. | |
|
| |
Alp Deniz Şenyurt Teacher Pilot
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Salı 26 Mart 2013, 21:10 | |
| | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Salı 26 Mart 2013, 23:28 | |
| Beni de sizler güldürüyor, neşelendiriyor, bahtiyar ediyorsunuz, genç kaptanlarım!. Varolun, sağolun!. | |
|
| |
ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Salı 26 Mart 2013, 23:37 | |
| Bu zeplini boyamak lazım :twisted: Zaten var olan zeplinler artık yolcu taşımacılığı yapmıyorlar hepsi reklam için kullanılıyor böyle bi VAPS boyaması güzel olur hani düşünmek lazım Online uçan kaptanlarımız da bunla uçarak dünyada reklamımızı yapar | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Salı 26 Mart 2013, 23:47 | |
| Logo, mogo, vs. ne lazımsa emrinde hocam!. Yapın şuna bir VAPS boyaması hocam..Bir de "VAPS-Zeplinimiz" olsun. Şimdiden teşekkürler. | |
|
| |
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Salı 26 Mart 2013, 23:51 | |
| Zeplin FSX'te çalışıyorsa seve seve boyarım hocam ama FSX'te çalışmıyorsa FS9 kullanan Painter hocam vardır muhakkak onlar boyarlar herhalde Kaptanlarımızdan söz almak gerekir uçacaklarına dair boşu boşuna boyamayalım şimdi Sonuçta farklı bir araç uçmak sıkıcı gelebilir malum yavaş | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Salı 26 Mart 2013, 23:55 | |
| Bak bu doğru;"- Uçacaklarsa, boyayalım!..". Yani kullandıklarını göstereceklerse!.. | |
|
| |
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Çarş. 27 Mart 2013, 00:09 | |
| Aynen öyle hocam Ersin sağolsun az önce SS paylaşmış herkesin unuttuğu bi sayfada iyikide paylaşmış çok güzel oldu gerçekten, painter olarak çok mutlu oldum :heytBe!: Bir de komik bi şey oldu SS'e bakıyorum diyorum "kim boyadı acaba hatırlıyorum bi yerden ne güzel olmuş" dedim kendimce artıyı verdikten sonra jeton düştü bende 30'u aşkın boyamam var VAPS'ta unutmam normal herhalde Gelelim SS paylaşımına düşünün hocam 30 tane boyamam var vapsta sadece 3 kaptanım ya 4 bilemediniz 5 SS paylaştı böyle olmaması gerekiyor Ha ben SS için boyama yapmıyorum o ayrı ama insan görmek istiyor işte Benim günlerce emek harcadığım bir şeyi bi insanın beğenip, hiç üşenmeden, SS alıp bu SS'de herkese beğendiğini ve kullandığını göstermesi çok güzel bi şey Dediklerimizde ve sizin SS sayfasındaki en son yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum | |
|
| |
Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Çarş. 27 Mart 2013, 00:36 | |
| Ben Fsx kullansam senin boyamalarından başka boyamalarla uçmam zaten Ünsal hocam Fs9 için boyayabilirim zeplini | |
|
| |
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Çarş. 27 Mart 2013, 07:05 | |
| Ünsal hocam ben size soz vermeyeyim ama yaza kadar beklerseniz FS9'a yaparım :) | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Çarş. 27 Mart 2013, 18:03 | |
| VAPS olarak boyamayı düşünüyorsanız, ellemeyin Alp hocam. VAPS boyamaları ancak birkaç üstadın sorumluluğundadır. Onların haricinde başkasının VAPS boyaması yapmasına izin veremiyoruz maalesef. Gerçek logolar ve yazı fontları da VAPS yönetimin sorumluluğunda. Kimlere gönderildiği yönetimde yazılı, bizden izin almadan kimseye gönderilemez. Fs9-VAPS için bu zeplin boyanacaksa, onu ben de yaparım. hem FsX'te de rahatlıkla kullanılabilecek şekilde. Lütfen yanlış anlamayın. Üstelik VAPS boyamaları ve diğer VAPS dökümanları, İbrahim hocamın sorumluluğundadır. | |
|
| |
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Çarş. 27 Mart 2013, 21:00 | |
| "-Heyt" hocam bildiginiz üzere bende VAPS logo ve fontları var. POSKY B737-800'e TC-ADS (VAPS boyama) yapmıştım. Bir kac eksiği vardı. Tamamlayacak zaman bulamıyorum. SBS'den sonraki hafta fotografları koyarım. | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Perş. 28 Mart 2013, 00:06 | |
| Sen boşver, orayı burayı boyamayı hocam. Önce derslerine bak. Daha önünde onca güzelim yılların var. Bak yaşamaya, bak geleceğine. Masabaşında yüzün, gözün boya içinde kalmasın. Bizim boyalar lanettir, üzerine sürüldü mü çıkmaz bi daha. Yaz'a mangal partisinde boyalı yüzle mi çıkacan bizim karşımıza. | |
|
| |
Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Perş. 28 Mart 2013, 01:07 | |
| - PILOT demiş ki:
- Sen boşver, orayı burayı boyamayı hocam. Önce derslerine bak. Daha önünde onca güzelim yılların var. Bak yaşamaya, bak geleceğine. Masabaşında yüzün, gözün boya içinde kalmasın. Bizim boyalar lanettir, üzerine sürüldü mü çıkmaz bi daha. Yaz'a mangal partisinde boyalı yüzle mi çıkacan bizim karşımıza.
Oooo yaza mangal partisi mi var Yarın Matematik sınavı var hala yatmadım photoshop yapıyorum Nasıl geçecekse sınav acaba | |
|
| |
| Konu: Geri: ZEPPELIN NT - FS2004 Perş. 28 Mart 2013, 07:04 | |
| Mustafa hocam yazın Hezarfende büyük buluşma. Büyük VAPS buluşması. Mangal, sohbet ve eğlence. Bekleriz :) | |
|
| |
| ZEPPELIN NT - FS2004 | |
|